Start Tracking

Recent tweets for "yang"

@magbien89 @LostDiva @RealTimBlack Vague? he’s the only candidate with over 100 policies available for you to read.… https://t.co/Pynu1vbQZQ
2,316 followers     Florida, USA     Reply Retweet Favorite
@A_18_K @robinhanson @paulkrugman Sure, some of those people are committing suicide slowly because of unemployment.… https://t.co/CWP4KXmtH9
61 followers     Reply Retweet Favorite
"Aku rela mati demi membela teman-temanku,Karna teman adalah hartaku yang paling berharga" ~ Luffy
188 followers     Jakarta     Reply Retweet Favorite
RT @shedelweiss: tau ga sih lo kalo grup baru mau debut? fotonya di upload satu member satu member, ini tinggal foto hanbinnya aja yang di post.
303 followers     OT7     Reply Retweet Favorite
@TheRockettMann @PpollingNumbers Well yang gets no media attention, while polling 6th-4th place. Seems pretty similar to me
210 followers     Reply Retweet Favorite
RT @johnnygreavu: Andrew Yang made me realize Bernie Sanders is part of the establishment too.
78 followers     Reply Retweet Favorite
Anak muda yang prigel itu lah yang harus di lestarikan keberadaan nya . Jangan cuma nongkrong , dugem , jalan² gek jelas
0 followers     Reply Retweet Favorite
RT @chajunuyon: Jadi gini, dari yang aku baca banyak banget yang salah mengartikan maksud one it #JusticeForX1 ini, bukan kok, buka… https://t.co/pMMYRhws9g
118 followers     Reply Retweet Favorite
RT @irsyadamr: @desakita3 @Dandhy_Laksono Yang terbayangkan semua adalah seks karena bagimu pernikahan tak lebih dari itu, berbeda… https://t.co/abjjYwpKRi
665 followers     Kalimantan Timur, Indonesia     Reply Retweet Favorite
Awak pon tweet apa yang saya rasa 🤧
340 followers     Johore, Malaysia     Reply Retweet Favorite
Selamat Pagi 😍 Team 4 Kawamoto Saya aka Sayaya. Menjadi Member AKB48 melalui seleksu pemilihan member Draft ke d… https://t.co/wuwDWJVI8u
228 followers     Kalimantan Timur     Reply Retweet Favorite
RT @nytopinion: "A millennial has only a 50-50 chance of doing better than their parents," writes @AndrewYang. "For someone born in… https://t.co/PKwqWKkBom
16 followers     Glendale, WI     Reply Retweet Favorite
RT @wideofthepost: Medicare for All (Sanders) Medicare for All Who Want It (Buttigieg) Medicare for All Who Want It (Biden, copying Bu… https://t.co/a1lhFmMNy9
155 followers     Reply Retweet Favorite
RT @aubster321: Okay, #TeamWarren we have a mission: We are losing to Andrew Yang on Samantha Bee's "Totally Unrigged Primary" 2020… https://t.co/dHjW3a2oJ6
1,602 followers     Reply Retweet Favorite
@BraitoID Setelah aku amati dengan kedua mata saya yang jernih JAWABANNYA : 1. R 2. S 3. A @BatasSenja18https://t.co/e0gJ4XYIrU
52 followers     Jawa Timur, Indonesia     Reply Retweet Favorite
orangtua yang baik mengajari anak anaknya , sedangkan orangtua yg bijak juga belajar dari mereka
84 followers     Reply Retweet Favorite
#OPENFOLLOW FOR RP.YANG MAU TINGGAL FOLLOW NANTI BOM JANJI https://t.co/0RjyI0y8iX HELP . THANKS :D
427 followers     Reply Retweet Favorite
"aku pernah kehilangan semuanya, aku tak mau lagi melihat teman yang berharga bagiku tewas di hadapanku" (sasuke)
73 followers     Konohagakure ( '.')7     Reply Retweet Favorite
@sasakeing Mohon maaf atas kendala kelistrikan yang dialami Kak Sari, perihal padam tsb ada gangguan jaringan menen… https://t.co/XnFZNRsp3T
415,501 followers     Indonesia     Reply Retweet Favorite
RT @NicoleSganga: STORY: For @AndrewYang, New Hampshire is both a “homecoming” and a big bet. Come for the time teenage Yang played… https://t.co/G15HzCg0tp
1,630 followers     Roanoke, VA     Reply Retweet Favorite