Start Tracking

Recent tweets for "tak"

RT @amiliaezreen: Korang jangan lah risau. Dia tak mati pun pegang mcm tu. Dia suka sbb dia sangat manja so dia selalu lembikkan diri… https://t.co/NVWLumdEvQ
21 followers     Reply Retweet Favorite
RT @detikcom: WNI keturunan tidak bisa memiliki hak milik atas tanah di Yogyakarta. Dinilai diskriminatif, aturan ini digugat. Bu… https://t.co/befWbMsZNH
42 followers     Bali, Indonesia     Reply Retweet Favorite
RT @mzsyakirah: selamat pagi kepada semua yang single, yang tak single taknak selamat pagi
229 followers     Reply Retweet Favorite
Hyunsik i jego list bardzo mnie wzruszył, ale teraz mogę iść spać, bo jakoś tak lepiej się poczułam 🤧 I idk, czuję… https://t.co/dkzmyTp16g
333 followers     Hyunsik Hoseok loml     Reply Retweet Favorite
@suja1303 Ale tak na poważnie... przy pożegnaniu Lewandowskiego to chyba wszystkie flagi zjadą do połowy masztu i żałoba narodowa będzie.
188 followers     Warszawa, Polska     Reply Retweet Favorite
RT @MCAOps: MUI: "Negara harus mengembalikan seluruh harta para jamaah yang sebelumnya terbukti sudah menyetor ke First Travel.… https://t.co/lLvu903l4S
4,152 followers     Reply Retweet Favorite
@wanptrm Ok yang ni tak penipu sangat
246 followers     Malaysia     Reply Retweet Favorite
RT @amrshfqah: Math tak susah pun sebenarnya serious talk. All you need to do is study maths dengan hati terbuka & jangan stress https://t.co/gkExeSp8Pd
128 followers     Miri, Sarawak     Reply Retweet Favorite
RT @NulNadzirah: “Eh dah kerja kan, takkan gaji tak cukup kot, every month gaji kot.” Hold that. It’s bad enough economy skrg pun ch… https://t.co/EZ8UkE2MUA
1,446 followers     Borneo, MY     Reply Retweet Favorite
RT @NurlissaErinna: Cik B tak pernah menghampakan 🤣 https://t.co/R73prIyVti
269 followers     Reply Retweet Favorite
RT @ariomazda: Kawanmu yang S2 di luar negeri tak akan posting saat homesick. Kawanmu yang baru menikah tak akan posting saat gala… https://t.co/UXsKr3dsrx
708 followers     Yogyakarta, Indonesia     Reply Retweet Favorite
RT @BiggBoss_Tak: You are with whom (Supporting) ? Retweet 🔃 for #SidharthShukla Like ❤️ for Asim #AsimRiaz #BiggBoss_Tak… https://t.co/xtt2dYOe0r
113 followers     Reply Retweet Favorite
RT @aizadfahmy: Negeri-negeri yang tak bersetuju: Sarawak Pahang Terengganu Perlis Negeri Sembilan Kedah Kelantan GET YOUR SHIT T… https://t.co/rS2zXA15pq
217 followers     Reply Retweet Favorite
2010 - Tak berjaya ke stadium walaupun masatu dah dekat Selangor 🙂 Tapi seronok juga masatu sebab tengok dengan sat… https://t.co/yCUULPdfiQ
418 followers     Palace of The Golden Horses     Reply Retweet Favorite
RT @pareez__: Minta hutang ni tak susah. Jgn spam whatsapp dia. Beri dia ruang. Call. Ajak jumpa. Lepak minum. Bual topik lain. D… https://t.co/OJNZS2acyT
354 followers     Puerto Rico     Reply Retweet Favorite
RT @theisyraf: Tak semua ending relationship tu sebab Curang Abusive Not acceptable Tapi ada je yang end the relationship with… https://t.co/FJQAGjMwqL
120 followers     Wilayah Persekutuan Kuala Lump     Reply Retweet Favorite
RT @DrRozanizam: Salah satu kunci untuk hidup happy ialah be flexible. Ada, ada. Tak ada tak apa. Bila kita rigid dengan expectat… https://t.co/YgPE2hRgDm
396 followers     Kuala Lumpur City, Kuala Lumpu     Reply Retweet Favorite
RT @alfianalamsyah_: ⠀⁣ Maap ya aku cuma manusia yang tak luput dari 'Rebahan' ⠀⁣
127 followers     Banjarnegara, Indonesia     Reply Retweet Favorite
RT @zetyazisze: Salah siapa ni saya tak boleh tidur?
939 followers     selangor malaysia     Reply Retweet Favorite
RT @aininadiraa: srs ah sumpah tak tanya https://t.co/LThMd7Zor9
155 followers     Subang Jaya, Malaysia     Reply Retweet Favorite