Start Tracking

Recent tweets for "tak"

RT @f4kr0ls00d: Dedah kan isu beg berat pun jadi kesalahan. Berat sungguh gomen ni. Semua org dah tau. tak perlu dedah pun.… https://t.co/Of8sEfQI75
1,316 followers     Subang Jaya, Selangor     Reply Retweet Favorite
RT @bckupacc99: This me like; Awal pagi- Mengantuk. Pagi- Letih. Tengahhari- Malas. Petang- Penat. Malam- Tak boleh tidur.
161 followers     Reply Retweet Favorite
mbak e arek malang? wkwkw tak terno mbak tuku kaca eroh akeh nggon akuu😉 https://t.co/bIcUJx1yfV
73 followers     Malang, Jawa Timur     Reply Retweet Favorite
@zbyturocza Tak, dlatego nie chce go zmieniac
831 followers     ▪︎♑▪︎♑▪︎♊     Reply Retweet Favorite
RT @CNNIndonesia: Pimpinan KPK Sebut Kepala Desa Korupsi Kecil Tak Usah Dipenjara https://t.co/nX8uhVgsv2
355 followers     DKI Jakarta, Indonesia     Reply Retweet Favorite
RT @tattyhassan: Kenapa ye orang suka cakap tegur benda yang tak kacau dorang pun? Contohnya “asal banyak jerawat skrg” “asal makin… https://t.co/6aRCBvqSgL
1,409 followers     Reply Retweet Favorite
RT @sicfallacy: Ingat ye anak-anak B40, geng T20 ni akan guna apa juga alasan untuk rampas tempat kamu di SBP, rampas biasiswa kamu… https://t.co/LaDuXHZX2W
1,295 followers     Multiverse dimension     Reply Retweet Favorite
1,206 followers     Warszawa, Polska     Reply Retweet Favorite
bangun 4am buat keje pastu 6am dah start salah tulis atas kertas 😹 PENING LA TU NASIB BAIK TAK BUAT DRAWING
87 followers     where would i be without u     Reply Retweet Favorite
RT @nadmasrom: Normalisasikanlah penyusuan di tempat awam. Tak perlulah pandang hina wanita yang bergelar ibu ni untuk beri 'mak… https://t.co/EhJ12LLsXz
439 followers     Malaysia     Reply Retweet Favorite
RT @nadmasrom: Normalisasikanlah penyusuan di tempat awam. Tak perlulah pandang hina wanita yang bergelar ibu ni untuk beri 'mak… https://t.co/EhJ12LLsXz
802 followers     Cyberjaya     Reply Retweet Favorite
@MateuszPerek Niestety z tą grą bez piłki prawda. Ale i z piłką są momenty irytujące. Pierwsza połowa mnie wkurzała… https://t.co/JrvgJWlsYb
340 followers     Reply Retweet Favorite
RT @MohdSayutiOmar: Ismail Sabri akan terima seorang lagi penasihat khas. Dua hari lepas dilantik penasihat agama. PM kepala bapa apa k… https://t.co/ko1Ecq2u2n
357 followers     Melbourne, Victoria     Reply Retweet Favorite
RT @SyedAkramin: Ini London. Bangunan paling ialah The Shard. Paling tinggi di UK dan ke-96 paling tinggi di dunia. Di KL pula, kit… https://t.co/OXuYqfGCkd
749 followers     Reply Retweet Favorite
RT @imranlawehh: apa benda yang korang selalu rancang tapi tak jadi? me : tidur awal
63 followers     rdz♡     Reply Retweet Favorite
RT @fatihcolak19831: Bugün markette maskeni tak diyenlere; takmak istiyorum fakat param yok maske alamıyorum dedim hepsi susup uzaklaştı… https://t.co/dwbpl242Ku
122 followers     Reply Retweet Favorite
@seravickk dokładnie tak!! nie odpuszczę sobie shenhe
151 followers     Reply Retweet Favorite
Sakit ye. Orang macam nak tak nak welcome kita. Mulut kata welcome tapi hati macam terpaksa and still mengata?
229 followers     Reply Retweet Favorite
@CzwartekGKC @pawel_senkowski @DoRzeczy_pl @AndrzejDuda A ja np. tak. To naród żywo nienawidzący Polskę. Proszę poc… https://t.co/QsVI0n4iFE
11 followers     Reply Retweet Favorite
RT @maspiyuaja: merayu Umat saat Pemilu sbg Pembela Ulama. tapi pengecut tak berani pasang badan. cuma bacot di sosmed.
705 followers     Reply Retweet Favorite