Start Tracking

Recent tweets for "tak"

harini je banyak kali aku dengar “najwa okay tak” even aku cakap aku okay dorang tetap ulang ulang tanya
235 followers     Iraq     Reply Retweet Favorite
RT @qimieam: Best tengok orang kawan sampai kawin. Tak macam kita, baru nak intro dh kena reject.
1,633 followers     grrr     Reply Retweet Favorite
RT @king90062465: @EagleSuspended @sidharth_shukla Hoo bhai kya edit kiya he video aj tak kisi ne aisa vm nai banya superb 😎😎 #WeWelcomeSidharthShukla
66 followers     Reply Retweet Favorite
RT @hanifjamals: Susah la function retweet baru ni. Jauh sangat. Tak sampai nak tekan button Retweet.
381 followers     Reply Retweet Favorite
RT @HeyyDishaHaha: I really wonder, all the FIRs nf cases are on @republic Nd Arnab Goswami. Why not on NDTV, India Today, Aaj Tak nd… https://t.co/73VEP953bv
294 followers     Cockeysville, MD     Reply Retweet Favorite
RT @SabrinaShuhaim1: Antara industri yang terjejas teruk. MBO lost 2 juta setiap hari & tak ada sale langsung sepanjang PKP mula. https://t.co/2oB2JsgGJ0
454 followers     Reply Retweet Favorite
Salah satu kuasanya membuka pintu kayu tersebut dan melangkah masuk mencari kursi kosong yang akan ia tempati. "B… https://t.co/J7o4pgMpzB
174 followers     Kim.     Reply Retweet Favorite
@monchaeleefn HAHAHAHAH TAK OLEH🤪tapi leen satu pon satu album ahhah spat duit bernafas
427 followers     5:14     Reply Retweet Favorite
Sumpah harini penat boleh tak mampos je
576 followers     Reply Retweet Favorite
Milé @damejidlo, ještě jednou na mě ve tři RÁNO na Youtubu vyskočí "DÁME JÍDLO, PORCE ŽIVOTA NAVÍC 🤪🤪🤪"... tak vám… https://t.co/Ser4b6xwGn
3 followers     Falkland Islands (Malvinas)     Reply Retweet Favorite
@l_gromko Nic. Człowiek obdarzony jest rozumem i wolną wolą a co z tym zrobi...to jego sprawa byle konsekwencjami s… https://t.co/BPuUDJ4i1T
1,266 followers     Raz tu, raz tam...     Reply Retweet Favorite
RT @HermyRahim: Entah apa lah dia ni fikir. Kena maki teruk masa takda air haritu lepas tu rilek buat sidang media panggil media se… https://t.co/RMfNYwU3L9
498 followers     Cyberjaya     Reply Retweet Favorite
RT @najihahshahrel: Looking for 50 WINNERS! Are you the lucky one to bring home the WHOLE lipsticks collection? #Jieveaways x… https://t.co/b1MeqSEWOI
151 followers     Reply Retweet Favorite
RT @nxksen: Hmmmm.....entahlah. Kes air takde, kes covid naik, kejap2 ada perutusan, kejap2 ada MCO tak serupa MCO, SOP macam h… https://t.co/z8J60TNh7H
789 followers     Reply Retweet Favorite
RT @yinyamm: Tabik dekat org yg tak mudah terpengaruh dengan kawan. Dia beli apa yg dia mampu je, tak terkejar pun kalau kawan p… https://t.co/Cg9OJGguLF
149 followers     Sabak Bernam, Selangor     Reply Retweet Favorite
Kedua netranya menyapa yg ada sekelilingnya seraya memunculkan senyuman tipis dari bibirnya. Sang gadis menyapa beb… https://t.co/EEKK7kdGNl
174 followers     Kim.     Reply Retweet Favorite
RT @lovingianluca: ⚠️SZYBKIE PRZYPOMNIENIE⚠️ kiedy wyrzucacie jednorazowe maseczki pamiętajcie o obcięciu gumek, bo jeśli taka masecz… https://t.co/10HVpnXZLW
2,647 followers     stark tower     Reply Retweet Favorite
@tienpingol Maupay nla damo tak relatives na seafarer geap, nkakaintindi hira. Huehue
389 followers     lost     Reply Retweet Favorite
Kebaikan keikhlasan,tak perlulah diucapkan,Cukuplah ia menjadi rahsia antara kita dengan Allah.Moga dijauhkan hati kita dari perasaan riak
16,359 followers     Melaka,Malaysia     Reply Retweet Favorite
apabila diri berhenti mencari, menunggu kapan dia kembali, dari pagi hingga malam hari, cuma berharap tak dilupakan lagi.
18 followers     Reply Retweet Favorite