Start Tracking

Recent tweets for "tahu"

RT @farahfrzna: Hi, anyone tahu dekat mana saya boleh beli baju kurung cotton yang cantik and affordable price? Kalau boleh nak yan… https://t.co/MyxZy3qRU3
1,423 followers     Johore, Malaysia     Reply Retweet Favorite
RT @toomuchlaa: ye tahu tak hisap rokok tak hisap pod takyah la tryhard sangat https://t.co/EvnpXCQjAL
52 followers     Amman     Reply Retweet Favorite
RT @daliafarhana: lately ni cepat terasa cepat annoyed tak tahu kenapa haih complicated lah perempuan ni
2,184 followers     N9, 21     Reply Retweet Favorite
RT @FiersaBesari: Punya masalah, tapi enggak tahu harus berbagi sama siapa. Sama kawan, takut dibocorin. Sama sahabat, takut dihakimi… https://t.co/ervwy7kLgV
51 followers     Neptunus     Reply Retweet Favorite
RT @aimnzfri_: legend je tahu function benda ni.. budak zaman sekarang mana tahu😦 https://t.co/7wyX6gJHyc
29 followers     Reply Retweet Favorite
RT @zulhailyfadhlin: Aku tahu engkau , sebenarnya tahu tapi kau memilih seolah engkau taktahu . Tak broken pun 😅 saje mencuba 🤪 https://t.co/QobXrXexJE
212 followers     Kuching, Sarawak     Reply Retweet Favorite
RT @damnyel4: pendam ni macam jatuh dalam bilik air , takde sapa tahu dan takde sapa percaya , but you know what happened because… https://t.co/O6A6iuE9L3
209 followers     Malaysia     Reply Retweet Favorite
RT @toomuchlaa: ye tahu tak hisap rokok tak hisap pod takyah la tryhard sangat https://t.co/EvnpXCQjAL
24 followers     Reply Retweet Favorite
RT @daliafarhana: lately ni cepat terasa cepat annoyed tak tahu kenapa haih complicated lah perempuan ni
55 followers     Reply Retweet Favorite
RT @amymedusaa: Ye daddy tahu daddy selalu marah Sayf, tapi jangan lah sampai tidur pun pegang pisau. https://t.co/8EVMwBFL30
130 followers     Reply Retweet Favorite
Kadang suka kasihan dg rokok. Ngga pernah memaksakan diri tapi selalu disalah2in. Yg salah kan perokoknya. Kalau… https://t.co/StK0hOGxWZ
14 followers     Indonesia     Reply Retweet Favorite
@thanatleee Tahu lagu nya tapi lupa lirik..
240 followers     DeeSQ : 680 💙 | BKKCITY     Reply Retweet Favorite
RT @toomuchlaa: ye tahu tak hisap rokok tak hisap pod takyah la tryhard sangat https://t.co/EvnpXCQjAL
59 followers     Reply Retweet Favorite
RT @fydauss: Tiba satu peringkat umur, kita tengok ramai kawan yg dah kawin. Tiba satu peringkat umur lagi, kita tengok ramai ka… https://t.co/IMLihK6LlZ
1,423 followers     Johore, Malaysia     Reply Retweet Favorite
RT @aimnzfri_: legend je tahu function benda ni.. budak zaman sekarang mana tahu😦 https://t.co/7wyX6gJHyc
310 followers     guavajuyce on ig     Reply Retweet Favorite
RT @aimnzfri_: legend je tahu function benda ni.. budak zaman sekarang mana tahu😦 https://t.co/7wyX6gJHyc
549 followers     Selangor, Malaysia     Reply Retweet Favorite
Tak benar benar tahu apa mau nya hati.
1 followers     Reply Retweet Favorite
entah lah. aku kalau orang nak cakap apa. go lah. aku malas dah nak ambik tahu
399 followers     Reply Retweet Favorite
RT @fikaika_: Lelaki kalau dia sayangkan kau, tak perlu kau ingatkan selalu. Dia sendiri akan buat benda tu sebab dia tahu apa ya… https://t.co/aVCtgV7Bi3
182 followers     Syahir Sabri     Reply Retweet Favorite
RT @fdzrinafdzil: Satu je nak cakap ko tahu ko mabuk jangan la drive stupid. Mujur aku tak mati tau! Masih boleh senyum dalam sakit.… https://t.co/BqCCcXoezF
437 followers     Malaysia     Reply Retweet Favorite