Start Tracking

Recent tweets for "statement"

If you say “normalize” before a statement you should probably just shut the fuck up 🤷🏼‍♂️
322 followers     Modesto, CA     Reply Retweet Favorite
RT @AnupamPKher: Why did @aajtak people not let @sunilJbhat finish his statement/question. Even after 32 years people want to hush u… https://t.co/JjbXLGjzFs
278 followers     Bengaluru, India     Reply Retweet Favorite
RT @arshann: @DivHumas_Polri Statement ini statement sepihak, curhatan korban yang bilang dia diperkosa ga digubris. Sekarang ko… https://t.co/YZlxsgONfM
90 followers     Reply Retweet Favorite
RT @ceritatehfidy: Cie statement nya ngebela anak buahnya nih. DIA ITU DIPERKOSA. Kalian tu memang dasarnya geblek gak bisa transparan… https://t.co/yJBa2GhOXt
941 followers     Bandung     Reply Retweet Favorite
RT @janakp14: Agree with your provocative statement https://t.co/rIuVox6wNL https://t.co/9nlpxmQEhK
3,171 followers     Pishachmochan, Kashi     Reply Retweet Favorite
RT @ceritatehfidy: Cie statement nya ngebela anak buahnya nih. DIA ITU DIPERKOSA. Kalian tu memang dasarnya geblek gak bisa transparan… https://t.co/yJBa2GhOXt
334 followers     she/her     Reply Retweet Favorite
RT @ceritatehfidy: Cie statement nya ngebela anak buahnya nih. DIA ITU DIPERKOSA. Kalian tu memang dasarnya geblek gak bisa transparan… https://t.co/yJBa2GhOXt
1,423 followers     republic of peaceminusone     Reply Retweet Favorite
Horrified by what I’m picking up about RL and South College - free speech should not be hate speech, should not be… https://t.co/o3xNoxpJg6
696 followers     Newcastle-upon-tyne     Reply Retweet Favorite
RT @IshaqUllah13: I remember this statement of Edhi Sahb "No Religion is Higher than Humanity". As a common Pakistanis our entire Na… https://t.co/6nC7qmHcI9
126 followers     Reply Retweet Favorite
RT @_itssamia_: The only one who took the right stand against VIPs in yesterday’s WKV was @ShamitaShetty! All the other housemates… https://t.co/YwpSy7BVRQ
265 followers     India     Reply Retweet Favorite
RT @arielteal: We came to make a statement, now the outlaw Southern World Championship title is in the #houseofheathens any1 that… https://t.co/iSkiWFNqpz
934 followers     Los Angeles, CA     Reply Retweet Favorite
RT @ddale8: This is, accidentally, Trump's first ever accurate statement on the legitimacy of the 2020 election https://t.co/Riq73UgGNg
624 followers     Reply Retweet Favorite
@subschfess hah kayanya ngga sesempit itu deh pemetaan domisilinya but idk jelasnya/ official statement nya gimana
458 followers     # 𝗖𝗬𝗕𝗘𝗥 & 𝗚𝗔 𝗣𝗨𝗥𝗣𝗢𝗦𝗘𝗦 minor do not interact!     Reply Retweet Favorite
RT @ElsaAngel19: Saying ‘do you know who I am’ is actually a very embarrassing statement
5,068 followers     Reply Retweet Favorite
RT @ceritatehfidy: Cie statement nya ngebela anak buahnya nih. DIA ITU DIPERKOSA. Kalian tu memang dasarnya geblek gak bisa transparan… https://t.co/yJBa2GhOXt
159 followers     Jakarta Capital Region, Indone     Reply Retweet Favorite
@Indrasantoso22 @6iovani9iorgio @kinanast @zoelfick Kalau bukan hampir semua laki2 terus kenapa komennya fokus ke s… https://t.co/uMBGALydrq
0 followers     Reply Retweet Favorite
RT @ceritatehfidy: Cie statement nya ngebela anak buahnya nih. DIA ITU DIPERKOSA. Kalian tu memang dasarnya geblek gak bisa transparan… https://t.co/yJBa2GhOXt
470 followers     Reply Retweet Favorite
RT @YoungLabourUK: A statement on our future campaigning and canvassing. Young Labour will no longer campaign, organise or canvass fo… https://t.co/n1CCvAucX2
1,943 followers     Reply Retweet Favorite
RT @soleidernicht: @BrinkmannLab Wahnsinn...und dieses Statement ist von Anfang Februar 2021 😳 https://t.co/pyRq7IKJwS
136 followers     Reply Retweet Favorite
RT @PSarbabidya: @Swamy39 Truth? How when CDS, Army chief contradicted PM's Statement numerous time. Then why holding rounds of talk… https://t.co/gdh77qmj8y
2,111 followers     Reply Retweet Favorite