Start Tracking

Recent tweets for "simpan"

@convomf ga, simpan duitmu
10 followers     asgard     Reply Retweet Favorite
@thiraliyanaa WEH THIRA tak payah doo. simpan jeee duit kau tu. kau offer macam ni pun aku dah terharu 😭
283 followers     pjy/ml     Reply Retweet Favorite
RT @keburuhujan_: @_BibiLung Buka gembok akun buat ngirim ini. Jangan lupa di simpan gambarnya 😭🙏 https://t.co/Y8cBTPXDN3
11 followers     Reply Retweet Favorite
Masa kadaluarsa cokelat sampai tanggal 30 September 2022. Jadi, simpan cokelatmu dengan baik ya! 😘… https://t.co/ZL1LFip2wi
4,064 followers     Jakarta, Indonesia     Reply Retweet Favorite
@onlyushut Sbb nk jual satu nk simpan satu je wehhh🤧🤧🤧🤧🤧
319 followers     Monbebe safe place - Monsta X     Reply Retweet Favorite
RT @IamAjak: Tolong jaga Sijil Nikah dengan baik. Seeloknya simpan secara berasingan, jika Sijil Nikah suami hilang, Sijil Nikah… https://t.co/n5dDl5ckpL
317 followers     malaysia     Reply Retweet Favorite
@ambientdream_ lebih kurang mcm tu lah. dia based on apa kita search and simpan o3o
281 followers     20 y/o▫️🇲🇾▫️Farah/Viche     Reply Retweet Favorite
nak simpan utk concert tapi yakin ke diorang nak datang 😔 https://t.co/bJcUYrBMz0
162 followers     wonderland, ATEEZ     Reply Retweet Favorite
RT @GunRomli: Guntur Romli Tanggapi Video Anies Baswedan yang Bungkam Soal Formula E: Kebusukan Apa yang Sedang Dia Simpan? https://t.co/scl2BdQOyL
861 followers     Surabaya     Reply Retweet Favorite
RT @puputyuhara: ga usah menahan diri, kalau kangen bilang aja, nomor whatsApp aku masih kamu simpan kan 🤧
1,490 followers     Marina Bay Sands, Singapore.     Reply Retweet Favorite
Susah nak hadam, inikan telan. Lagi bisa bila kena simpan.
25 followers     Reply Retweet Favorite
RT @najmi: Spider-Man showtime memang paling awal 15 Disember eh. Risau betul aku kalau ada orang spoil dekat internet ni, da… https://t.co/boI4ii7ED5
233 followers     Klang, Malaysia     Reply Retweet Favorite
Panjang betul akal penjenayah ini ye https://t.co/MtuOOrDbl7
170,601 followers     Malaysia     Reply Retweet Favorite
@sejadahbysara Tak perlu simpan bulan bulan. Tapi buatlah target untuk menyimpan.
8,971 followers     BKI - KUL - BKI ✈️     Reply Retweet Favorite
RT @JeffriMS: PSA: sesiapa yg mencari antigen self test kit (Saliva) boleh la beli di @mrdiyMY dan @99_Speedmart simpan di rumah… https://t.co/i888d1XEVR
916 followers     hell.     Reply Retweet Favorite
Pulpen kita pernah tertukar bahkan sampai sekarang masih Aku simpan :)
2,617 followers     Indonesia Bagian Barat     Reply Retweet Favorite
Dia belikan game ps4 dragonball dgn star wars. Belanja masa aku datang penang. Dia belikan aku wallet masa birthday… https://t.co/zoVoH2psFX
534 followers     East Region, Singapore     Reply Retweet Favorite
@idextratime Chelsea itu emang maennya ga niat. Kalo niat mah emyu udah jadi koperasi simpan pinjam
175 followers     mekkah     Reply Retweet Favorite
Banyak sangat gambar nak post tp simpan. Sebab ghisauuu nak sweet². Biar lah laki aku je yg post sweet² tu. Harap takde pape lah. Hahaha.
84 followers     Johor Bahru     Reply Retweet Favorite
@EvaMalca buat copet aja kak, ngapain juga di simpan, jadi abu nanti AKWOOWO
1,204 followers     Tangerang, Indonesia     Reply Retweet Favorite