Start Tracking

Recent tweets for "semua"

RT @AnnuarMusa: Hari ini semua gelandangan bergilir gilir di gunting rambutnya..nampak lebih kemas..tengok sebelum...dan selepas!! https://t.co/KWnVAG7ggW
318 followers     Kuching     Reply Retweet Favorite
RT @ncitybase_: nctbase ada yang mau berteman? nctzen dan wayzenni semua boleh. cukup rt aja, dn ku ada tulisan FOLBACK MOOTS
2,195 followers     selektif kak     Reply Retweet Favorite
Akan ku lepas semua beban#KetikaCoronaReda https://t.co/xz0V2mPmWC
0 followers     Reply Retweet Favorite
Bagi pencarum perkeso, kerajaan boleh benar kan pgeluaran dalam caruman tu , utk mbantu semua perkerja… https://t.co/mPW2xmamoq
223 followers     Kuching, Sarawak     Reply Retweet Favorite
RT @MyHEALTHKKM: Institut Penyelidikan Tingkahlaku Kesihatan, (KKM) sedang menjalankan tinjauan berkaitan tingkahlaku kesihatan raky… https://t.co/WnBfpGFhwS
209 followers     🇲🇾     Reply Retweet Favorite
RT @madbexer: Dah berapa kali aku cakap kalau nak tengok movie dalam lappy, boleh guna popcorntime. 10x better than netflix and… https://t.co/ko8bWiaWN3
141 followers     Reply Retweet Favorite
RT @geiszchalifah: Gini ya. Lo cari & bandingkan sendiri. Thn 30-40an anak2 muda melawan Belanda. Thn 66 mhsw melawan Soekarno. Thn 74… https://t.co/ahgTb9dKav
4,308 followers     Pasar Rebo, Indonesia     Reply Retweet Favorite
RT @HafeezAliB: Makanan Percuma untuk HERO HERO FOODPANDA & GRABFOOD area Usj Subang Jaya dan Kuchai Lama boleh dapatkan makanan PE… https://t.co/W7Vsr56VHn
1,431 followers     Kuala Lumpur     Reply Retweet Favorite
@schfess Aamiin. Semoga aku, kamu, dan kita semua dapet ijo ya hari ini!! Semangat!!
178 followers     Pluto     Reply Retweet Favorite
RT @firdaayunugroho: bayangin pas masuk sekolah temen kalian glowing semua
20 followers     Tuban, Indonesia     Reply Retweet Favorite
RT @AnnuarMusa: Hari ini semua gelandangan bergilir gilir di gunting rambutnya..nampak lebih kemas..tengok sebelum...dan selepas!! https://t.co/KWnVAG7ggW
661 followers     Perak ✈ Sarawak     Reply Retweet Favorite
@Urashimax1 @akticis @fadjroeL @mantriss Justru Ceko mendahului WHO. Sebelum WHO suruh warga dunia pake masker, Cek… https://t.co/H8XdPNDdCU
4,644 followers     Indonesia     Reply Retweet Favorite
@mteuan IYA SIH, ADUH LUCU SEMUA GMNNNNN
237 followers     nondating     Reply Retweet Favorite
RT @madbexer: Dah berapa kali aku cakap kalau nak tengok movie dalam lappy, boleh guna popcorntime. 10x better than netflix and… https://t.co/ko8bWiaWN3
274 followers     Reply Retweet Favorite
RT @wanakasha01: 1/4 Assalamualaikum, semoga semua dirahmati allah . Terima kasih allah . Jasa frontline & pihak2 yang bertanggungja… https://t.co/HUz9Apmp1J
520 followers     Reply Retweet Favorite
RT @nasehat_bijak_: Dan Allah tidak akan mengujimu sampai dititik ini kecuali karena Allah tau bahwa kau mampu melewati semua ini.
513 followers     Bekasi     Reply Retweet Favorite
RT @hairaeth: Ini semua akan lewat, semangat! Kamu akan kembali bekerja, kamu akan achieve target, kamu akan pergi liburan, kamu… https://t.co/P2Q6hfSydv
591 followers     Reply Retweet Favorite
RT @yurayunita: #duetdirumah bersama perempuan hebat, idola dari semua idola Kak @therealDiSastr. Serenata Jiwa Lara - Harus Bahagi… https://t.co/Hv6I92t4i6
893 followers     Kota Surabaya, Jawa Timur     Reply Retweet Favorite
@shalimasftr mana kalo di FH tu ya trend nya kagak di tunjukin semua wajahnya
20 followers     Reply Retweet Favorite
Hampir 2 minggu lagi apa udah 2 minggu lagi ya ramadhan? Huhu antara seneng dan sedih tahun ini. Senengnya bisa pua… https://t.co/XocgA4a9Jn
597 followers     Bogor, Jawa Barat     Reply Retweet Favorite