Start Tracking

Recent tweets for "saya"

RT @ibcig: COVID19 ni bukan manusia je terkesan,binatang kat ZOO NEGARA juga terkesan,suka inisiatif Zoo Negara untuk bagi kit… https://t.co/teDE4vLoF2
185 followers     Reply Retweet Favorite
RT @hilmiazizi14: @AzizMOsman bang, saya dah lama gila carik filem ni. rindu betul nak tengok balik filem ni dan nyanyi lagu Sesedang… https://t.co/zTaIMb7SBQ
645 followers     Borneo     Reply Retweet Favorite
@qissss4 Sis saya nak beli portable aircond sis 😭
555 followers     Reply Retweet Favorite
RT @DonAdam68: Ventilator Buatan kawan2 ITB yg dikomandani Syarif Hidayat PhD. EL 88 dosen STEI dan Pengurus DKm Masjid Salman. Te… https://t.co/0ErIDVUWpF
1,411 followers     Reply Retweet Favorite
RT @helmyyelmo: Dalam chat memang friendly, depan depan memang tersimpul malu itulah saya, sekian.
118 followers     Sibu, Sarawak     Reply Retweet Favorite
RT @ummihumairaaa: Hai assalamualaikum so dekat sini saya nak promote tudung-tudung yang menepati syariah untuk dibeli atau dihadiahka… https://t.co/HpNYWTqMo6
107 followers     Reply Retweet Favorite
@nostrilous @diahwardana @xximbecile @didimskroepp Coba kalian bikin, trus kirim aku. Saya tunggu
24 followers     Kalimantan Tengah, Indonesia     Reply Retweet Favorite
@IllyyeenIshak Hahahaha tahhhh cuba bersabar penadt la saya
1,023 followers     Reply Retweet Favorite
@Baceotan ANGKUT SAYA
6,667 followers     cp : pantihāje, saintēnemy, #BOD00R, #B00BA, STRESSKIDS. jamëttie @Ichyeon. @peongin♡ ㅤ ㅤㅤ ㅤ     Reply Retweet Favorite
RT @dr_koko28: Saya mendengar cukup banyak pejabat tinggi yang sakit. Semoga ajudan/asisten Bapak Ibu Pejabat sempat membaca TL-ku… https://t.co/kuYCQT3bgD
307 followers     Banjarnegara     Reply Retweet Favorite
RT @SyedSaddiq: 1. Saya telah membuat laporan polis terhadap kes kecurian yang berlaku di rumah saya. 2. Pihak polis dan forensik… https://t.co/1TKUxe9gJB
2,018 followers     ♡     Reply Retweet Favorite
RT @aainaaqila: Scammer: Saya call dari SPRM, ini bercakap dengan Puan Nur Aainaa..(proceeds with typical scammer talk) Me: ...kit… https://t.co/6h8rKJhOSP
142 followers     🇲🇾     Reply Retweet Favorite
RT @faaaaaatinj: ‘’Nah saya ada hadiah untuk awak’’ korang rt je kut kut ada orang nak belanja 🤭😍 https://t.co/50DspDIf6L
258 followers     Reply Retweet Favorite
@devanomartin @rachalandra Ahiya stop stop nanti saya jadi kambing congek, pejenya yh u,u
130 followers     Andrian Dwiki — (1/3 JOYURIZ✨)     Reply Retweet Favorite
RT @farhanmzln: Stage 1: “Saya rasa kami artis patut dapat bantuan khusus!” Stage 2: “Bukan saya la, saya dah mampu” Stage 3: “Bu… https://t.co/X4T0cr0wps
804 followers     Paris     Reply Retweet Favorite
RT @tirta_hudhi: 6. Itulah kenapa beberapa pihak membuat “dis infection chamber” nah cairannya jangan pake yg h2o2 dan clorin. Pake… https://t.co/GGk5Z9uO4Y
1,507 followers     Reply Retweet Favorite
@FirstMediaCares min udah seminggu. semenstara saya dan keluarga saya yg lain harus mengerjakan kewajibannya yg han… https://t.co/GFGSIspwSr
532 followers     Reply Retweet Favorite
RT @adninroslan: "Ustaz, tapi diorg cakap, ada hadith ttg benda ni? Diorg cakap, ada hadith yg kata 15 ramadhan kalau berlaku hari j… https://t.co/QkLRggYstO
273 followers     Reply Retweet Favorite
@JOOHYUKxFCK @RYUxFCK Hehhhh bsbsnyaa wkwkwkwkwkwk duduk di atas saya 😭
189 followers     eunwoohae saranghae kateha jg     Reply Retweet Favorite
RT @BBCIndonesia: Seorang perawat RS Dr. Cipto Mangunkusumo, Jakarta, meninggal dunia akibat Covid-19 di usianya yang ke-37 tahun. Di… https://t.co/l10QsQu2Ma
914 followers     Reply Retweet Favorite