Start Tracking

Recent tweets for "sangat"

RT @kid67_: Setakat hilang aku dalam hidup kau ape la sangat haha .
76 followers     Sarawak, Malaysia     Reply Retweet Favorite
RT @aaizatnizam: 22 Petua untuk hadir Temuduga Sangat Bermanfaat 😍 https://t.co/lQdogYNAyu
544 followers     Reply Retweet Favorite
@fahmi_fadzil Ajar sikit tuh YB 🤭 terang2 sangat tuh
2,074 followers     Sibu, Sarawak     Reply Retweet Favorite
RT @iamnrsyzwani_: Simpan baik baik your darknest secret just for your own knowing. Jangan mudah percaya orang sangat. Kawan baik send… https://t.co/r6BWiLjTPd
15 followers     Reply Retweet Favorite
@FOODFESS2 Kakak2 boleh minta tolong like postingan ini, like dr kalian sangat berarti buat aku, terimakasih🐈🥺 https://t.co/Va1572oDPC
489 followers     Reply Retweet Favorite
RT @dsuperboy: Ada satu-dua orang yang dulu sangat kamu kagumi. Kini kamu bahkan tak sadar bahwa kamu sudah melupakannya. Sudah se… https://t.co/ciPLYSUPgN
6 followers     Reply Retweet Favorite
waktu kecil aku pernah bermain bersama orang-orang yang sekarang sudah memiliki lembar hidup yang baru, dan mereka… https://t.co/z3zd4bjrZK
118 followers     Reply Retweet Favorite
RT @ben_haikal: @hannahyeoh @SinarOnline @Hussamuddin Terima kasih YB @hannahyeoh kerana sudi menemani kami sekeluarga di saat yang… https://t.co/mMOVo6Rm9M
58 followers     USJ     Reply Retweet Favorite
Sangat d sayangkan msh dgn leluasanya kaum intoleran melakukan persekusi di Solo, negara tdk boleh kalah, ia harus… https://t.co/WygtWDhyGW
21 followers     Reply Retweet Favorite
RT @theafiqiskandar: Babi kesianlah dia sial. Sampai menangis nampak sangat seribu tu satu beban bagi dia. Student lagi kot.Tempat pun t… https://t.co/TSWVHqoPRY
687 followers     Penang Island     Reply Retweet Favorite
RT @vrsydiq: Jangan down lama sangat. Tak elok untuk kesihatan iman kita, get up and move on. Life is too short to regret over s… https://t.co/cCgiYtKOvL
13 followers     Trengganu, Malaysia     Reply Retweet Favorite
RT @kid67_: Jangan down lelama sangat. Tak elok untuk kesihatan iman kita. Get up. Move on. Life is too short to regret over so… https://t.co/3pDebAsUp8
68 followers     Jerantut, Pahang     Reply Retweet Favorite
@subtanyarl Maaf anakmu ini terlalu gengsi, buat ngobrol aja pas minta duit semesteran itupun dipaksa sama emak bua… https://t.co/NaVGTSDi81
166 followers     Reply Retweet Favorite
Kalau awak selalu rasa awak mangsa, selama-lamanya lah awak mangsa. Takde daya langsung nak majukan diri. Apa ke bebal sangat?! #FeeFact
622 followers     Kuala Lumpur     Reply Retweet Favorite
RT @nrnuhaa: @FanaaSengett Ahahaha kelakar sangat pon tak boleh😅😂
527 followers     Seremban, Negeri Sembilan     Reply Retweet Favorite
RT @musniumar: Kita sdh Andreas Pati (25 Thn) di Flores Timur bunuh 2 anakhya umur 3 dan 2 tahun. Ajang (40 thn) di Garut Jabar me… https://t.co/kD9FbxBbrz
589 followers     🇮🇩Indonesia     Reply Retweet Favorite
RT @theafiqiskandar: Babi kesianlah dia sial. Sampai menangis nampak sangat seribu tu satu beban bagi dia. Student lagi kot.Tempat pun t… https://t.co/TSWVHqoPRY
583 followers     Reply Retweet Favorite
RT @theafiqiskandar: Babi kesianlah dia sial. Sampai menangis nampak sangat seribu tu satu beban bagi dia. Student lagi kot.Tempat pun t… https://t.co/TSWVHqoPRY
768 followers     Reply Retweet Favorite
aku tak ada la suka sangat minum air coke tapi kalau dah sekali sedut tu hm sedap pulak
31 followers     Reply Retweet Favorite
RT @theafiqiskandar: Babi kesianlah dia sial. Sampai menangis nampak sangat seribu tu satu beban bagi dia. Student lagi kot.Tempat pun t… https://t.co/TSWVHqoPRY
476 followers     Russia kot     Reply Retweet Favorite