Start Tracking

Recent tweets for "pun"

RT @amirull_azhr: Ramai yang tanya ni OT ke. Tak. Ini waktu kerja biasa. Bukan OT. Kami tak boleh claim OT ke apa. Gaji macam biasa j… https://t.co/uQvtPtyfoY
617 followers     johor bahru     Reply Retweet Favorite
RT @tattyhassan: There’s no shame in learning tajwid at what age pun. Personally for me, I target by 30, hence, i baru sign up. My u… https://t.co/OYUqvA2Wws
174 followers     harry potter     Reply Retweet Favorite
RT @ulat_bulu_bulu: Makanan pun beli sendiri. https://t.co/d72p0xGpKn
343 followers     Reply Retweet Favorite
RT @luqmanlong: Dari tak kenal jadi kenal. Ain Husniza tak pernah sebut pun nama cikgu dalam kes ni, sekali dia serah tengkuk. El… https://t.co/Y9DAQK9AqO
73 followers     Seoul, Republic of Korea     Reply Retweet Favorite
Saya rakyat marhaen pun takut nak buat ayat bongkak macam ni but okay. Pape pun semua kuasa tuhan👌🏻 https://t.co/FkuzpeCjnP
512 followers     A♡     Reply Retweet Favorite
RT @tattyhassan: There’s no shame in learning tajwid at what age pun. Personally for me, I target by 30, hence, i baru sign up. My u… https://t.co/OYUqvA2Wws
179 followers     53100 MY     Reply Retweet Favorite
RT @akibaryou: Barusan lihat TikTok adek-adek di panti asuhan ini & mendadak nangis krn jahat aja aturan di Indonesia membatasi ad… https://t.co/ejMVNXRffT
42 followers     she/her     Reply Retweet Favorite
@trailblazers ExSnellent pun
95 followers     Edinburgh, Scotland     Reply Retweet Favorite
RT @luqmanlong: Dari tak kenal jadi kenal. Ain Husniza tak pernah sebut pun nama cikgu dalam kes ni, sekali dia serah tengkuk. El… https://t.co/Y9DAQK9AqO
235 followers     Around some place     Reply Retweet Favorite
RT @shopwithqyla: Bukan giftbox girl je tau kita ada, utk men pun ada jugak🤤🔥 Best kan tgok set giftbox mcmni? Confirm si dia happy🙈… https://t.co/6SWz7wqApd
2,079 followers     Nicaragua     Reply Retweet Favorite
RT @NaufalAntezem: Iklan tentang bahaya pukau. Iklan ni dah lama. Zaman aku tengok iklan ni dulu, aku rasa macam merepeklah. Benda mac… https://t.co/yB0DtxARRQ
214 followers     Reply Retweet Favorite
RT @H0BAW0RLD: hi @ojialandlab @ojiashop ini udah ada 4 buyer luar yang kirim ke dm ke aku, katanya minta bantuan buat urusin bara… https://t.co/0lWSDlR2C8
136 followers     s/her ♡ 정우     Reply Retweet Favorite
RT @ulat_bulu_bulu: Makanan pun beli sendiri. https://t.co/d72p0xGpKn
909 followers     euphoria     Reply Retweet Favorite
sebab bila dah 20s ni jiwa keibuan tetibe memberontak padahal laki pun takde ni
18 followers     Reply Retweet Favorite
RT @NaufalAntezem: Iklan tentang bahaya pukau. Iklan ni dah lama. Zaman aku tengok iklan ni dulu, aku rasa macam merepeklah. Benda mac… https://t.co/yB0DtxARRQ
17,547 followers     Penang     Reply Retweet Favorite
RT @amirull_azhr: Ramai yang tanya ni OT ke. Tak. Ini waktu kerja biasa. Bukan OT. Kami tak boleh claim OT ke apa. Gaji macam biasa j… https://t.co/uQvtPtyfoY
1,080 followers     Reply Retweet Favorite
@faizal_sir @MusytaqAshari Kalau takde bukti dah dikira fitnah. Jadi sekarang awak mahu menjadi pemfitnah atau mem… https://t.co/mJALyJv2Wh
12 followers     Malaysia     Reply Retweet Favorite
RT @seshaldistauns: Malu dengar. Anak-anak raja cakap bahasa Melayu pun pelat-pelat lagi. https://t.co/EiWrEUjmWg
215 followers     Malaysia     Reply Retweet Favorite
@mizannadftr Wkwk kan bener gimana pun gue ngomongnya, lu ttp kekeh menyamakan semua wanita mau digituin atau ingin… https://t.co/y9d8VjNhCU
3,694 followers     Reply Retweet Favorite
Nak g ane pun tak oleh https://t.co/k6t3xpqx8n
56 followers     Cyberjaya     Reply Retweet Favorite