Start Tracking

Recent tweets for "pun"

@kaianne99 @haechaniewasoyo @baeyangi Huhuhu aku turut bersimpati untuk hang wei 😭😭 aku pun sedih takleh travel ngan hang huhuhu
280 followers     Royal College Of Medicine     Reply Retweet Favorite
RT @schakenobi: ramai gila act orang yang dah lama teringin nak buat lagu sendiri tapi takde writing skill. tak kisah bila dia star… https://t.co/Ooq8R7OSKg
35 followers     rahim mak     Reply Retweet Favorite
RT @danganumm: Nak tyle pun gigil
211 followers     Selangor, Malaysia     Reply Retweet Favorite
@mioraiman19 letak nama ibu pun boleh , crush since lahir , wanita pertama yang bagi kita rasa what is love and comfort feels like
247 followers     Malaysia     Reply Retweet Favorite
RT @_AmranFans: @naztheyoung_ Woi budak bodoh, kalau ye lapar retweet sekali pun, tak kisah la tu abang kau ke apa, tapi tak payah… https://t.co/a8hpjzYBsa
141 followers     Reply Retweet Favorite
RT @afiqhssn: Dia tak suka kau pun. Dia friendly je sebenarnya. Jangan nak perasan
568 followers     Malaysia     Reply Retweet Favorite
RT @martineekag: ?????? dah nama pun bapak mestilah jaga anak?????? https://t.co/2ls6dvB2i2
174 followers     Reply Retweet Favorite
RT @aurelanna: @azrulazim Dato: tengah bagi tips Datin: takpayah bagi tips, rumah tangga kita pun huru hara Dato: haa betull la… https://t.co/g7Jf6l0Gkp
559 followers     Reply Retweet Favorite
RT @diieeya: i rasa aiman yg trending ni sangat ramai kawan thatswhy semua org rasa kehilngn,even i sendiri tk kenal dia but dia… https://t.co/ksXZLCGU0t
1,190 followers     Kuantan     Reply Retweet Favorite
RT @Fahmi_koyos: Liat ini guys 😭😭 Aku suka kata"nya👍👍 Tak mampu membelikan skincare,kasi semangat pun dah cukup,percaya wanita cuma… https://t.co/soAJhXvZD8
582 followers     Reply Retweet Favorite
RT @NajwanHalimi: Budak Pampers pun boleh jadi PM Finland. https://t.co/oWAB7JboxF
1,156 followers     Malaysia, Earth, Milky Way     Reply Retweet Favorite
aku ni ada crush pun mcm tiada ja 😤
145 followers     Kota Kinabalu, Sabah     Reply Retweet Favorite
RT @Fahmi_koyos: Liat ini guys 😭😭 Aku suka kata"nya👍👍 Tak mampu membelikan skincare,kasi semangat pun dah cukup,percaya wanita cuma… https://t.co/soAJhXvZD8
428 followers     Reply Retweet Favorite
RT @abbylaila_: Choi young do orang kaya pun still basuh pinggan dekat hotel nyah https://t.co/29R8G2AEXY
756 followers     Malaysia     Reply Retweet Favorite
@meyoonji_merlen Sebaskom ini habis kalau gapake nasi pun gapapa anjir lah hujan2 gini sedep
93 followers     Kota Batam, Kepulauan Riau     Reply Retweet Favorite
RT @abbylaila_: Choi young do orang kaya pun still basuh pinggan dekat hotel nyah https://t.co/29R8G2AEXY
99 followers     Reply Retweet Favorite
RT @jokowi: Memperingati Hari Antikorupsi Sedunia hari ini dengan menyaksikan drama tentang anak sekolah dan penjual bakso di S… https://t.co/I1Q7T87shP
61 followers     Bekasi Selatan, Indonesia     Reply Retweet Favorite
RT @CharlieFlani: Save the date. (no pun in tende) https://t.co/M8qhcwnHhB
468 followers     woodley estate nairobi     Reply Retweet Favorite
RT @kurusanplis: @18autobase Kalo gua yang mati kek nya gabakal ada yang nyari, even ngerasa kehilangan pun engga
720 followers     Reply Retweet Favorite
nak bg signal pun nak potong line lagi🤦‍♀️
269 followers     Reply Retweet Favorite