Start Tracking

Recent tweets for "pun"

@mindgaf Hahaha takpe saya tak block awak pun
30,468 followers     Kuala Lumpur     Reply Retweet Favorite
@tlyadeen @hannnybunnyyy Pakai any milk pun ok. I pakai fresh milk.
13,938 followers     Reply Retweet Favorite
RT @ilhamyusof: Butik sekarang dah slow orang walk-in ,lepastu jalan sentiasa kosong sebab PKP baru-baru ni dilanjutkan, butik masi… https://t.co/KGZzZ4yKQv
1,008 followers     Kuala Lumpur, Wilayah Persekut     Reply Retweet Favorite
Dia sikit pun tak kisah. Bile teringat semule. Tak patut betul ape yang aku rasa selama ni.
277 followers     Reply Retweet Favorite
Tak perlu record pun sebenarnya. Kalau kau semak sangat or rasa offended sebab kau single loner teruk, honk jelah s… https://t.co/0iTLA1b4q4
473 followers     Reply Retweet Favorite
RT @safiahzuraimi: Anyone yang nak cari surprise box untuk orang tersayang boleh try bagi this surprise box mouthgasm kayy. With onl… https://t.co/zx6USRM00i
555 followers     Reply Retweet Favorite
RT @normsaid: Tapi sekarang ni dah 8 bulan pentadbiran tanpa DAP. Lagi teruk nampaknya Melayu2 bercakaran. Ekonomi makin teruk.… https://t.co/2Y5CwdvLf7
972 followers     Kota Kinabalu, Sabah     Reply Retweet Favorite
@fatcoshop Hai korang🤗Iylia Malek ada buat defect sale yang sangat berbaloi. Defect tu very minimal defect tau. Ser… https://t.co/pCg02fV3w3
202 followers     Kedah, Malaysia     Reply Retweet Favorite
RT @Sheikhuzaifah: Kalau @PDRMsia gagal utk ambil tindakan kpd menteri pasola ni, aku percaya rakyat pun akan putus asa nak patuh SOP… https://t.co/0k64imKSmi
631 followers     Reply Retweet Favorite
RT @InjangNation: Kita memang dah dalam masalah besar sekarang. Takkan wujud masa depan pun kalau masalah sekarang ni tak diselesaika… https://t.co/uCc8KQfE1m
63 followers     Reply Retweet Favorite
the subbers made an actual attempt at replicating the dick joke pun in english..... puts head in hands
355 followers     read link before following     Reply Retweet Favorite
Rupa tak menjanjikan ape ² pun kalau perangai cam musibat 😆
6,900 followers     Putrajaya     Reply Retweet Favorite
@pun_0627 初めてはネバーのディスコ🥺
667 followers     日本     Reply Retweet Favorite
RT @Siput_Kechor: Salam rakan2 twitter sekalian. Minta jasa baik sumbangan untuk bantu rakan saya satu keluarga hadapi kemalangan. Su… https://t.co/UZKMv3k2WQ
2 followers     Korea     Reply Retweet Favorite
RT @naimazharrr: Katanya suami dia kena langgar lori 50 meter depan tu.. tapi yang tak bestnya orang ramai sekarang bukan nak bantu… https://t.co/Qum5Rc2xbA
1,347 followers     Executive Director KimHanbin ♡     Reply Retweet Favorite
@avarice017 This is so well done! Pun intended! And I’m getting a small Hannibal vibe too. Sylvain may seem too mes… https://t.co/UQ94Cnhf9F
105 followers     Reply Retweet Favorite
RT @detiksport: Khabib Nurmagomedov ikut mengecam pernyataan Presiden Prancis Emmanuel Macron yang menghina Islam. Ia pun "menginja… https://t.co/I1henxeXBs
1 followers     Reply Retweet Favorite
RT @ShahrolRidzal: Hahahahaha kesian kaki pendek nak garu telinga pun tak sampai!! https://t.co/xQJTVvon3c
611 followers     Reply Retweet Favorite
orang kacau pun bahagia 😂
226 followers     Ipoh,Perak     Reply Retweet Favorite
even aku single, hati pun dah boleh sakit dgn perangai lelaki!... duhh
271 followers     Reply Retweet Favorite