Start Tracking

Recent tweets for "penat"

Penat nya nak hadap benda ni hari hari
251 followers     AOR     Reply Retweet Favorite
RT @ipanneko: Orang yang takde crush ni mesti sebab dah penat disakiti kan?
288 followers     Shah Alam     Reply Retweet Favorite
RT @omarfaayiz: Pergi water park, naik tangga penat penat dengan usung pelampung lepas tu turun tak sampai 30 saat https://t.co/Z5A5sNYHsE
1,265 followers     Kedah     Reply Retweet Favorite
RT @Twt_UniKolejj: Kalau diri sudah penat, berehat. Bukan mengalah.
38 followers     Johore, Malaysia     Reply Retweet Favorite
RT @farhanaroslanll: Punya la penat degree student tak tidur malam nak habiskan satu sem sampai ada yang menangis nangis nak completekan… https://t.co/rZ6sRQSXvS
138 followers     Reply Retweet Favorite
RT @farhanaroslanll: Punya la penat degree student tak tidur malam nak habiskan satu sem sampai ada yang menangis nangis nak completekan… https://t.co/rZ6sRQSXvS
135 followers     Selangor, Malaysia     Reply Retweet Favorite
RT @farhanaroslanll: Punya la penat degree student tak tidur malam nak habiskan satu sem sampai ada yang menangis nangis nak completekan… https://t.co/rZ6sRQSXvS
208 followers     Perak, Malaysia     Reply Retweet Favorite
RT @ipanneko: Orang yang takde crush ni mesti sebab dah penat disakiti kan?
227 followers     Malaysia     Reply Retweet Favorite
RT @omarfaayiz: Pergi water park, naik tangga penat penat dengan usung pelampung lepas tu turun tak sampai 30 saat https://t.co/Z5A5sNYHsE
85 followers     Reply Retweet Favorite
RT @omarfaayiz: Pergi water park, naik tangga penat penat dengan usung pelampung lepas tu turun tak sampai 30 saat https://t.co/Z5A5sNYHsE
43 followers     Ampang     Reply Retweet Favorite
@ECSTAEGI Penat bab* benda sama je setiap movie keluar mesti dia padahal satu huruf je pun 😭
1,757 followers     bts     Reply Retweet Favorite
RT @AisyahHijanah: Ya betul, kita memang penat dlm hidup. Semoga dgn kepenatan kita, Allah beri ganjaran yg besar 💪🏻💕 https://t.co/u1KbzG1DEx
475 followers     bye     Reply Retweet Favorite
RT @farhanaroslanll: Punya la penat degree student tak tidur malam nak habiskan satu sem sampai ada yang menangis nangis nak completekan… https://t.co/rZ6sRQSXvS
70 followers     Malaysia     Reply Retweet Favorite
Asal lah malam ni semua mamat helok lalu dkt timeline haih penat tahan stim 😫
487 followers     Reply Retweet Favorite
RT @farhanaroslanll: Punya la penat degree student tak tidur malam nak habiskan satu sem sampai ada yang menangis nangis nak completekan… https://t.co/rZ6sRQSXvS
123 followers     Malaysia     Reply Retweet Favorite
RT @farhanaroslanll: Punya la penat degree student tak tidur malam nak habiskan satu sem sampai ada yang menangis nangis nak completekan… https://t.co/rZ6sRQSXvS
229 followers     Reply Retweet Favorite
RT @ipanneko: Orang yang takde crush ni mesti sebab dah penat disakiti kan?
114 followers     Malacca, Malaysia     Reply Retweet Favorite
RT @omarfaayiz: Pergi water park, naik tangga penat penat dengan usung pelampung lepas tu turun tak sampai 30 saat https://t.co/Z5A5sNYHsE
711 followers     Reply Retweet Favorite
RT @lirhahs9o: Suda try ni tips. Last2 tidur. Macam penat pulak. https://t.co/N2gO0pFMLh
5,907 followers     Kota Kinabalu, Sabah     Reply Retweet Favorite
RT @omarfaayiz: Pergi water park, naik tangga penat penat dengan usung pelampung lepas tu turun tak sampai 30 saat https://t.co/Z5A5sNYHsE
1,335 followers     Reply Retweet Favorite