Start Tracking

Recent tweets for "pandai"

RT @aemieruls_: buang orang yang buang kita. enjoy your life, no longer sympathy. there waste your time untuk kita menjadi orang ya… https://t.co/3Md6PTgUlr
157 followers     Muar, Johor     Reply Retweet Favorite
@rxxxibgdrgn Gue ga pandai kalo harus ngajarin. Tapi kalo misal lo nanya, gue berusaha ngasih jawaban yg ringan tapi dipahami 😭😭
168 followers     London Colney, East     Reply Retweet Favorite
RT @RafiCounsel: Ni contoh masjid yang pandai manfaatkan duit derma jemaah yang datang menyumbang. Bukannya p simpan sampai berpulu… https://t.co/JTZ8s5aY9K
1,172 followers     Reply Retweet Favorite
RT @shaqirwazizi1: kita ada hak untuk remove orang yg dah tak berguna dalam hidup kita. Enjoy your life, no sympathy, buang masa berk… https://t.co/fH57IKsTHH
9 followers     Reply Retweet Favorite
Laki i kena pandai la bertukang sikit sebab i lemah bab ni know know paku senget tu je 😂
553 followers     Reply Retweet Favorite
RT @LagaCawan: Sejak Peja dilantik sebagai Menteri Belia & Sukan oleh Ismail Sabri, sukan negara kita semakin menuju kehancuran.… https://t.co/VfJYf3YxwP
386 followers     Reply Retweet Favorite
Kita ni pandai sangat motivate orang. Tapi bila diri sendiri down, terus takde motivation.
124 followers     Sabah, Malaysia     Reply Retweet Favorite
RT @aemieruls_: buang orang yang buang kita. enjoy your life, no longer sympathy. there waste your time untuk kita menjadi orang ya… https://t.co/3Md6PTgUlr
4,949 followers     Malaysia     Reply Retweet Favorite
RT @aemieruls_: buang orang yang buang kita. enjoy your life, no longer sympathy. there waste your time untuk kita menjadi orang ya… https://t.co/3Md6PTgUlr
88 followers     Perak, Malaysia     Reply Retweet Favorite
@alisyarief Inilah Hancurnya Punya Pemimpin Bodoh Tapi Pandai Berbohong Dan Pencitraan DAN Pendukungnya Bodoh Pula.… https://t.co/vq4bhB7ADm
46 followers     Reply Retweet Favorite
@ida2friani Eh... kA" jga pandai ngelucu ya🤭🤪🙈
8,818 followers     Jawa Barat, Indonesia     Reply Retweet Favorite
RT @MalaysiaMilita1: All the menteri (BN,PH,PN) pandai cakap dan laung "negara maritim ini, negara maritim itu" tapi laung dan jerit saj… https://t.co/gKthZm52f0
109 followers     Reply Retweet Favorite
Tapi kan bila kita kawin tu bukan majlis kita tapi kalau anak kita kawin tu baru majlis kita, aku tk pandai explain… https://t.co/njmeyQqdZ4
148 followers     Bandar Klang, Selangor     Reply Retweet Favorite
RT @aemieruls_: buang orang yang buang kita. enjoy your life, no longer sympathy. there waste your time untuk kita menjadi orang ya… https://t.co/3Md6PTgUlr
300 followers     Malaysia     Reply Retweet Favorite
Polisi ajari masyarakat utk hindari sanksi tilang. Yaitu, dg cara mengakui kesalahan. Terima kasih pak pol. Tp, jan… https://t.co/wELkI9aGrR
1,474 followers     Bekasi, Jawa Barat     Reply Retweet Favorite
RT @aemieruls_: buang orang yang buang kita. enjoy your life, no longer sympathy. there waste your time untuk kita menjadi orang ya… https://t.co/3Md6PTgUlr
57 followers     Reply Retweet Favorite
"Siapa yang tak pandai mensyukuri nikmat yang sedikit maka takkan dapat mensyukuri nikmat yang banyak." [HR Musllim… https://t.co/vFevVZ4lZu
1,091 followers     Banjar     Reply Retweet Favorite
RT @unknown_usn: Video lucu - A thread Buka ini jika kamu sedang bersedih, kecewa, patah hati, atau kehilangan mood. Mungkin sudah… https://t.co/7Pxav9toHD
253 followers     Malang, Jawa Timur     Reply Retweet Favorite
RT @LagaCawan: Sejak Peja dilantik sebagai Menteri Belia & Sukan oleh Ismail Sabri, sukan negara kita semakin menuju kehancuran.… https://t.co/VfJYf3YxwP
352 followers     Reply Retweet Favorite
RT @LagaCawan: Sejak Peja dilantik sebagai Menteri Belia & Sukan oleh Ismail Sabri, sukan negara kita semakin menuju kehancuran.… https://t.co/VfJYf3YxwP
2,745 followers     SAC     Reply Retweet Favorite