Start Tracking

Recent tweets for "orang"

RT @awemany: Banyak yang nanya di tab mention. Ngga capek loe ngurusin orang kayak @Uki23? Tapi ya gimana. Harus ada orang yg me… https://t.co/ZBDaZgOe9d
1,304 followers     Reply Retweet Favorite
RT @clumsyygirll: " kau amik course apa " " seni " " wah mesti pandai melukis kan " hakikatnya aku reti lukis orang lidi je
396 followers     anywhere that can be found     Reply Retweet Favorite
☘️Bila kita selalu permudahkan urusan orang lain, InsyaaAllah segala urusan kita juga akan dipermudahkan oleh All… https://t.co/B9YcH6E1Ds
10 followers     Perak, Malaysia     Reply Retweet Favorite
Orang yg pantas ditangisi tidak akan membuatmu menangis, dan orang yg membuatmu menangis tidak pernah pantas buat kau tangisi.
25 followers     Reply Retweet Favorite
RT @KompasTV: Kisah La Ode Muhamad Sidik, seorang kakek yang berusia 85 tahun ini bisa menjadi inspirasi bagi banyak orang. Ia me… https://t.co/AGK2WDOCxG
367 followers     Reply Retweet Favorite
RT @omdirects_: Gua mau GIVEAWAY semua Preset Lightroom Mobile gue. SEMUANYA. Brown Pack, July & October Edition. Pokoknya semua yg… https://t.co/zLp7lJ4Pgc
91 followers     Reply Retweet Favorite
RT @Nich4__: Perasan tak, kita selalu suka orang yang tak suka kita. Ironi betul. “It is hard to love someone that doesn’t love… https://t.co/L4FRwliRn6
366 followers     Malaysia     Reply Retweet Favorite
RT @harimaumalaya7: Kepada penyokong-penyokong yang akan hadir ke SNBJ pada hari Selasa ini, Sila duduk di tempat anda, jangan ambil t… https://t.co/Geb4gpYvvw
295 followers     Meow Meow, Sarawak     Reply Retweet Favorite
RT @MALAYSIAVIRALL: Korang stress ke harini? Kalau rasa korang stress, ingatlah ada orang yang lagi stress 😅 https://t.co/0Jv1xcxWAd
553 followers     Subang Jaya, Selangor     Reply Retweet Favorite
RT @_siapasiii: mau ngumpulin orang orang yang belom pernah, kesurupan sama pingsan. -ADA?
676 followers     Indonesia     Reply Retweet Favorite
Nasib baik aku cam leh sabar . Yg buat orang lain yg di babikan orang lain . Yg di fak kan pun orang lain .
76 followers     Dreamland     Reply Retweet Favorite
RT @SantapanMinda: Ramai yang berkata: "Kalau aku kahwin nanti datanglah" Tapi jarang dengar orang berkata: "Kalau aku mati nanti z… https://t.co/9ytAFGoKzN
256 followers     Reply Retweet Favorite
Aku pelik betul orang yang tak kerja dok rumah je but still boleh pi holiday sana sini & duit banyak. Duit ptptn tak habis lagi ke cane tu
505 followers     Barcelona, Spain     Reply Retweet Favorite
RT @yoyorangdan: Akhirnya setelah 4 kali izin 3 kali di tolak dan yang terakhir diizinin buat kkn internasional w mau giveaway pulsa… https://t.co/SUHrk28i89
1,274 followers     Reply Retweet Favorite
RT @MaisarahMahmud: I rasa I mudah terharu dengan orang. Mcm I appreciate the small things that people did to me. Kan ada orang ckap —… https://t.co/2Zf04rfnbP
1,277 followers     Earth     Reply Retweet Favorite
RT @MALAYSIAVIRALL: Korang stress ke harini? Kalau rasa korang stress, ingatlah ada orang yang lagi stress 😅 https://t.co/0Jv1xcxWAd
306 followers     Reply Retweet Favorite
RT @_mardial_: J̗̘̻͍̖̩̯͝u͈̳̥̺̝̜͚t͏̗̣̥̩̺aͅa̟̞͈̮n͉̤͓̟̖̲ͅ ͈͎͜o̴̯̯̣r͏̮̬̻̪̳͕a̠̟̞̼͖͍n͉͓̱͇̹g̨ ̧͖̫bạ̖͍h͉̞̞͈kạ̷n ̪̱͓ͅt͚̖̖ị͖͘ḑ͍a̤̩k̢̯͈… https://t.co/QAvvZX51DD
225 followers     Reply Retweet Favorite
RT @LunaticLuna14: Dear mots, Hari ini ada peristiwa yg bikin bete en kecewa, So mau fast GA pulsa, Biar agak enteng ni hati, Pulsa 20… https://t.co/X1HwN4ko5s
58 followers     Reply Retweet Favorite
RT @omdirects_: Gua mau GIVEAWAY semua Preset Lightroom Mobile gue. SEMUANYA. Brown Pack, July & October Edition. Pokoknya semua yg… https://t.co/zLp7lJ4Pgc
1,802 followers     Reply Retweet Favorite
RT @omdirects_: Gua mau GIVEAWAY semua Preset Lightroom Mobile gue. SEMUANYA. Brown Pack, July & October Edition. Pokoknya semua yg… https://t.co/zLp7lJ4Pgc
296 followers     blitar     Reply Retweet Favorite