Start Tracking

Recent tweets for "nak"

RT @KassimNasution: "Dear girl Pilih lelaki yang beriya nak kau, bukan kau yang beriya nak dia." ****** Yang tulis ayat :- https://t.co/TyjszWJqx0
146 followers     Reply Retweet Favorite
Nasihat Puan Ainon Mohd kepada introvert yang nak berniaga tetapi menghadapi kesukaran berjumpa ramai orang. Puan… https://t.co/7hOc3twtoP
573 followers     Bandar Baru Bangi     Reply Retweet Favorite
Anyway it's kinda one of the reasons lah why aku tawar hati nak suka someone... Then yea a lot of guys that came ,… https://t.co/iNsyUgGauM
1 followers     Reply Retweet Favorite
RT @waledmukminn: Takkan tukang gali kubur nak lalu bawak tanah ? https://t.co/vSID9ve0y1
161 followers     Kuala Lumpur     Reply Retweet Favorite
RT @suhaimyharun: Hati-hati bila nak lalu bersebelahan trailer. Kejadian di Taman Nusa Bestari, Skudai, Johor https://t.co/bYJW6nN1LH
237 followers     Reply Retweet Favorite
RT @muhdnajib103: assalamualaikum nak girlfriend dari twitter please
703 followers     Malaysia     Reply Retweet Favorite
@elijahxl $toniall
883 followers     Somewhere Loving God     Reply Retweet Favorite
Hw bila nak sentuh ni syiton
242 followers     N9     Reply Retweet Favorite
TAK SABARNYAAAA NAK BALIKKKK BDJJSJSJSKSKSKSJSBSBSBZ
284 followers     Reply Retweet Favorite
RT @fatimahshalwina: aku nak belanja korang slang sabah ni . bm : awak dah makan ? sabah : sudah kau makan ka ? bm : tak tidur lagi… https://t.co/bY9ZTieRXG
227 followers     MY     Reply Retweet Favorite
RT @AishahRafee: Tadi ade orang Salah transfer duit kat bank aku , tak tahu nak buat ape , tolongla sape2 kenal org ni bgthu die , k… https://t.co/HIpt7yZ7vs
57 followers     Reply Retweet Favorite
RT @hilmikhai_: Aku paling tak suka orang tipu aku semata mata sebab nak jaga hati aku. Bagi je tahu aku benda yang betul walaupun… https://t.co/bJuVQsdD93
67 followers     Trengganu, Malaysia     Reply Retweet Favorite
nak main card
79 followers     Reply Retweet Favorite
Ak nak apus mw lok
489 followers     indonesia, pontianak     Reply Retweet Favorite
RT @AishahRafee: Tadi ade orang Salah transfer duit kat bank aku , tak tahu nak buat ape , tolongla sape2 kenal org ni bgthu die , k… https://t.co/HIpt7yZ7vs
65 followers     Reply Retweet Favorite
RT @JemyIzzsha: Weh tak pernah terfikir nak buat macam ni tapi boleh try! 😂😂 https://t.co/WLOc22qAGE
571 followers     فررح نور شافيني     Reply Retweet Favorite
RT @_muzaimah: “Hello adik sihat ke, nak pegi mana” he greeted me. Best rapid driver i’ve had 🥺♥️ https://t.co/jONSQVoj1V
251 followers     Reply Retweet Favorite
@pas_ter_nak поминки 2.5 будут в москве после поминок 2.0 в петербурге!
491 followers     Moscow / St Petersburg     Reply Retweet Favorite
RT @_muzaimah: “Hello adik sihat ke, nak pegi mana” he greeted me. Best rapid driver i’ve had 🥺♥️ https://t.co/jONSQVoj1V
777 followers     akaashi keiji     Reply Retweet Favorite