Start Tracking

Recent tweets for "makan"

RT @ifaxrazak: Dah weekend , weekend lah masa kita spend duit lebih dari hari biasa. Sedap nak keluar makan sedap sedap. Tiberrr t… https://t.co/3IMlrMYAdY
159 followers     Reply Retweet Favorite
Mau mandi keinget TA Mau nelen makan keinget TA Mau merem ngebayangin TA Bangun bangun inget TA Rebahan keinget TA… https://t.co/zZ6Xa4LzST
34 followers     Reply Retweet Favorite
RT @zaryyythopieee: "tu pun nak post" "tu pun nak tweet" "tu pun nak flex" "tu pun nak masuk story" WOI ANAK TAPIR, NI HP AKU, ACC AKU… https://t.co/UI8eyiBFeF
66 followers     Selangor, Malaysia     Reply Retweet Favorite
Hari ini tuh... Astaga... Nyenengin banget 😭 jinhyuk jadi mas radit, dek wira naik kick board & upload selca, star… https://t.co/4hPF6VDh52
54 followers     Reply Retweet Favorite
RT @zaryyythopieee: "tu pun nak post" "tu pun nak tweet" "tu pun nak flex" "tu pun nak masuk story" WOI ANAK TAPIR, NI HP AKU, ACC AKU… https://t.co/UI8eyiBFeF
1,925 followers     Kuala Terengganu, Terengganu     Reply Retweet Favorite
Hehehe aku belum bisa masak guys, masak nasi dan mie instan aja belum bisa... 😣😭 Dan karna ga ada makanan apa apa j… https://t.co/EQW3UhEG3U
1,024 followers     Reply Retweet Favorite
RT @drcheputeh: Ais tidak menyebabkan gemuk atau jantung tersumbat. Jika ais dikatakan menyebabkan lemak bergumpal, maka sepatutnya… https://t.co/37q2rQegCF
494 followers     mana mana saja     Reply Retweet Favorite
RT @pyopiyoo: Menurutku dongpyo bakal cerita apa yang pingin dia ceritain si. Kayak kasus dia disuruh makan makanan tan sama hang… https://t.co/eLyqcLcwgV
367 followers     Seoul, Republic of Korea     Reply Retweet Favorite
Team makan baso, baso gedenya di makan terkahir trus sisain kuahnya buat pake kerupuk 🤗 Satu lg jgn lupa mint tete… https://t.co/8lDRC1JqNr
342 followers     DKI Jakarta, Indonesia     Reply Retweet Favorite
RT @zaryyythopieee: "tu pun nak post" "tu pun nak tweet" "tu pun nak flex" "tu pun nak masuk story" WOI ANAK TAPIR, NI HP AKU, ACC AKU… https://t.co/UI8eyiBFeF
108 followers     Selangor, Malaysia     Reply Retweet Favorite
ke rumah cuma buat makan sama tidur malem WKWKWK
14 followers     Indonesia     Reply Retweet Favorite
RT @AimanPsikologi: Punya banyak tempat nak merokok, kat tempat orang nak makan dan bawa keluarga juga yang dia pilih nak merokok. Per… https://t.co/p6RJQ4pyEX
351 followers     Reply Retweet Favorite
RT @muhd4zri: To those who still voted for PAP again, for the next 5 years kalau hidup korang suffer pasal government makan duit… https://t.co/KvSt5ZpYWu
86 followers     Reply Retweet Favorite
@xxjaeee ayo makan jg a🥺
4,938 followers     thai🇹🇭and korea🇰🇷enthu     Reply Retweet Favorite
RT @zaryyythopieee: "tu pun nak post" "tu pun nak tweet" "tu pun nak flex" "tu pun nak masuk story" WOI ANAK TAPIR, NI HP AKU, ACC AKU… https://t.co/UI8eyiBFeF
127 followers     Reply Retweet Favorite
RT @Shuhaibarumy: Menjadi-jadi orang merokok dalam kedai makan sekarang. Tak sampai setahun jasa reformasi Dr @DrDzul terbuang begitu sahaja.
54 followers     today is their birthday     Reply Retweet Favorite
@AnggiaPLestari Makan kacang pajang shay
1,179 followers     Reply Retweet Favorite
Dah ada duit lebih sikit why don't spend sikit enjoy makan makanan sedap with friends hahahahahahah https://t.co/pwfzLng3VN
51 followers     mind your own business     Reply Retweet Favorite
@selfolmates selamat malam juga, obi! maaf ya baru bales, tapi udah makan kok ini. obi juga udah kan? gimana ya akh… https://t.co/1gFjjAj6gY
99 followers     someone once called me as a youthfully gem, then i realized so here i am stand pluckily as Haruto Watanabe.     Reply Retweet Favorite
RT @MeShaamel: Perbezaan bila member ajak makan Girls. Boys. https://t.co/zbCuUD2NAj
531 followers     Haziq Hussain 💕     Reply Retweet Favorite