Start Tracking

Recent tweets for "mak…"

RT @asrappppp: basuh pinggan : mak tak nampak cuci baju : mak tak nampak basuh kasut : mak tak nampak kemas rumah : mak tak nampak… https://t.co/Gw0mo1w3td
59 followers     Reply Retweet Favorite
@ErummKhan کام کی باتیں 😊
68,136 followers     Karachi, Pakistan     Reply Retweet Favorite
RT @_ainmazing: Bila mak kau siti nurhaliza.. Lagu kanak2 pun dia tukar arrangement. Aku rasa CT tukar jadi jazz ke? Mcm swing je d… https://t.co/4vJOsbpNQM
579 followers     Reply Retweet Favorite
@wy_jofx yah anjir mak lu lg tidur bntaran lg juga bangunnn mau sholatt, dia ngakak dalem mimpi?
696 followers     Reply Retweet Favorite
RT @arissaaznan: Here my The Rock. Hahaha I called him The Rock since I was a kid. Dia ajak khatam quran waktu quarantine ni. Whoeve… https://t.co/HzbjbcYliz
334 followers     Jötunheim     Reply Retweet Favorite
RT @asrappppp: basuh pinggan : mak tak nampak cuci baju : mak tak nampak basuh kasut : mak tak nampak kemas rumah : mak tak nampak… https://t.co/Gw0mo1w3td
156 followers     Malaysia     Reply Retweet Favorite
RT @aiyinnnn: Betul. Ada student bila balik dia focus more dkt rumah utk tolong mak ayah. Ada yg kena jaga org sakit. Tanggungjaw… https://t.co/csHefe6lBT
1,733 followers     MY     Reply Retweet Favorite
@fwdlnsakina Bongok la mak org 😂😂. Puasa ke kina?
137 followers     Dalam hati Ayah     Reply Retweet Favorite
RT @AqilRasid: Terasa? Ye aku terasa tapi nak ambil hati pon apa lah sangat kan kalau nak banding diorang lahirkan aku besarkan ak… https://t.co/JBNMHFWBGL
307 followers     Reply Retweet Favorite
1,566 followers     Baltimore • Washington, DC     Reply Retweet Favorite
RT @chemicalbrodar: It’s always funny when Twitter NG drags a celebrity and instead of fixing up, they say “use the energy to drag your… https://t.co/lcUoaJmgjt
1,856 followers     Reply Retweet Favorite
RT @_ainmazing: Bila mak kau siti nurhaliza.. Lagu kanak2 pun dia tukar arrangement. Aku rasa CT tukar jadi jazz ke? Mcm swing je d… https://t.co/4vJOsbpNQM
234 followers     Reply Retweet Favorite
RT @AqilRasid: I feel sorry if you're living in tht situation but I'm not. Aku anak bongsu, manja tu betul tapi yg masuk dapur tol… https://t.co/oUqTGIPl3j
307 followers     Reply Retweet Favorite
@sykirinn Semua bangun sahur Alhamdulillah Mak bangga😌😙
78 followers     Reply Retweet Favorite
RT @makcastlee: Had to throw in a little Mak and Cheese moment there at the end for ya https://t.co/sYDd5Qh4Go
1,382 followers     With Mak     Reply Retweet Favorite
RT @tweetrajouhari: Ah yes, 5pm. Should I drink four glasses of wine then jerk myself off to sleep or spend the next 16 hours googling… https://t.co/521k5crf7h
231 followers     Reply Retweet Favorite
764 followers     Chapel Hill, NC     Reply Retweet Favorite
@mak_cen Ahahah çok iyi olmuş! Putin, Kerem ve Cüneyt’i bir odaya koyar, diğerlerini de camlı kapıdan gözlemlerdim.… https://t.co/ugNQBL9W3y
3,497 followers     istanbul     Reply Retweet Favorite
RT @_ainmazing: Bila mak kau siti nurhaliza.. Lagu kanak2 pun dia tukar arrangement. Aku rasa CT tukar jadi jazz ke? Mcm swing je d… https://t.co/4vJOsbpNQM
74 followers     Reply Retweet Favorite
212 followers     涼しいところ希望     Reply Retweet Favorite