Start Tracking

Recent tweets for "lubang"

@ddlbtalk Iya lipbalm. Buat bibir lubang kamu.
390 followers     domum: mēøw, bærë     Reply Retweet Favorite
@aufanurul_ Aku menangis pen ke lubang buaya tp ragu 😥
3,609 followers     Bekasi, Jawa Barat     Reply Retweet Favorite
RT @AkmalAbdRazak_: Agak² mcm mana nak membuang dengan stengah lubang jamban eh? https://t.co/O7YofKYlPx
394 followers     Sabah, Malaysia     Reply Retweet Favorite
RT @Hiulme96: Siapa2 yg guna jalan berdekatam area Bandar Sierra (menuju telekom), mohon jaga2 dgn lubang ni ya? @KKCity Baru s… https://t.co/Fqm1JJyyYB
520 followers     Kota Kinabalu, Sabah     Reply Retweet Favorite
... temporary masuk cecacing/ulat untuk cover lubang tayar tu.
3,572 followers     Taman Melati, Kuala Lumpur.     Reply Retweet Favorite
@ilhamkem lubang hidung idola 😤
237 followers     Reply Retweet Favorite
@kafiradikalis @jokowi CILINCING PABRIK MINYAK . LUBANG KENCING AKING ENAK... TERUS LU KAGAK DOYAN FIRRRRR....????🤣
218 followers     Reply Retweet Favorite
https://t.co/ABy3TUcxRq kesehatan wanita pengertian Retweet
7,171 followers     Tikungan di simpang jalan itu     Reply Retweet Favorite
@syifaaa4aa weh sama weh, aku pun lubang dekat lengan. tapi tak boleh tutup :'))
135 followers     somewhere on earth     Reply Retweet Favorite
@panggilajasygg @sunyisenyap6 Semoga hijrah dari lubang matahari ya @sunyisenyap6 cepet straight.
53 followers     Reply Retweet Favorite
RT @Hiulme96: Siapa2 yg guna jalan berdekatam area Bandar Sierra (menuju telekom), mohon jaga2 dgn lubang ni ya? @KKCity Baru s… https://t.co/Fqm1JJyyYB
475 followers     Johor     Reply Retweet Favorite
@tata6973527 Itu kek lu mau buang ingus dengan lubang hidung lu ke buka atau dengan hidung ketutup ' 3 '
361 followers     Reply Retweet Favorite
Yg lubang hidungnya keliatan ayo muncul dong https://t.co/vb3PLXqi9k
1,762 followers     magic shop for healing     Reply Retweet Favorite
RT @anyendia: legenda asal usul nama lubang buaya pnamaan sumur maut Lubang Buaya sdh ad sblm tjd peristiwa G30S/PKI, tdk ada y… https://t.co/hj5cUFe4KV
1,314 followers     bawah langit     Reply Retweet Favorite
@wanhafiz @helpmeunifi Kn. Kat bandar laju je dia buat kerja. Tapi tula wayar atas laju buat , lubang tm kat jalan lambat pulak dia buat. 😂
5,546 followers     Reply Retweet Favorite
RT @Hiulme96: Siapa2 yg guna jalan berdekatam area Bandar Sierra (menuju telekom), mohon jaga2 dgn lubang ni ya? @KKCity Baru s… https://t.co/Fqm1JJyyYB
92 followers     Kota Kinabalu, Sabah     Reply Retweet Favorite
RT @XavierNaxa: Laporan dari Penganalisis terhebat Ming-Chin Kuo 2020 iPhone SE iPhone 12 iPhone 12 Max iPhone 12 Pro iPhone 12 Pr… https://t.co/mDwBllmewb
2,168 followers     MADE IN MALAYSIA     Reply Retweet Favorite
RT @HoldenKlasik: Federal Street Hawk ss ban 700 Kastem frame touring Size 19.5 Do verty kastem Triple Bidon kastem Eyelet Fork 3 lub… https://t.co/IfLYqCpSVB
444 followers     Jakarta Selatan, DKI Jakarta     Reply Retweet Favorite
RT @oreokacangmete: coba liat dari lubang charger kalian! https://t.co/52KlYUHimr
57 followers     even if everything changes, I will look upon you forever, E. I love you, I remember you.     Reply Retweet Favorite
@dhearthe Lubang apa hayoooo~ 😏
146 followers     #GMMSQ     Reply Retweet Favorite