Start Tracking

Recent tweets for "letak"

RT @1Obefiend: Perempuan nak ambil kau letak rules kena dah kahwin. Orang dah cerai nak buat pap smear kena maki tak bermoral pasa… https://t.co/nJp30QapsZ
822 followers     Gaoling     Reply Retweet Favorite
RT @1Obefiend: Perempuan nak ambil kau letak rules kena dah kahwin. Orang dah cerai nak buat pap smear kena maki tak bermoral pasa… https://t.co/nJp30QapsZ
377 followers     Reply Retweet Favorite
RT @1Obefiend: Perempuan nak ambil kau letak rules kena dah kahwin. Orang dah cerai nak buat pap smear kena maki tak bermoral pasa… https://t.co/nJp30QapsZ
149 followers     Malaysia     Reply Retweet Favorite
RT @1Obefiend: Perempuan nak ambil kau letak rules kena dah kahwin. Orang dah cerai nak buat pap smear kena maki tak bermoral pasa… https://t.co/nJp30QapsZ
1,167 followers     Malaysia     Reply Retweet Favorite
dekat acknowledgement research nanti nak letak semua nama boleh tak. sebab aku mudah terharu hahahaha
882 followers     Reply Retweet Favorite
RT @1Obefiend: Perempuan nak ambil kau letak rules kena dah kahwin. Orang dah cerai nak buat pap smear kena maki tak bermoral pasa… https://t.co/nJp30QapsZ
159 followers     Reply Retweet Favorite
RT @1Obefiend: Perempuan nak ambil kau letak rules kena dah kahwin. Orang dah cerai nak buat pap smear kena maki tak bermoral pasa… https://t.co/nJp30QapsZ
232 followers     Reply Retweet Favorite
RT @MHQZI: @tashny Die dh letak jawatan, ko x move on lgi ke?
4,152 followers     Bandar Kuala Lumpur, Wilayah P     Reply Retweet Favorite
RT @1Obefiend: Perempuan nak ambil kau letak rules kena dah kahwin. Orang dah cerai nak buat pap smear kena maki tak bermoral pasa… https://t.co/nJp30QapsZ
415 followers     Reply Retweet Favorite
RT @miss_eiyda: idea letak anak umah mertua sbb nak jimat duit ni totally mengarut..supposed klu mak willing nak jage pon ko kne by… https://t.co/2IN3y5Mr0U
204 followers     Reply Retweet Favorite
RT @linakhal_: @fedtriyahya Masuk kelas tahun 6, ada sorang murid letak kepala atas meja. Saya tegur, tanya kawan kawan dia yg lai… https://t.co/e1kqnF7zH1
227 followers     Ijok, Selangor     Reply Retweet Favorite
RT @Leonita_Lestari: "Loh sewa satelit ya memang kudu bayar to? Trus dimana letak kesalahannya?" Ada unsur pelanggaran peraturan perund… https://t.co/k0meEgoOxm
16,549 followers     Jogja, Semarang     Reply Retweet Favorite
RT @atikayazidd: Tak sangka aku pernah bijak dahulu. Bawah paper tu letak pemadam!! 😏😏😏 OHOHHOHOOH https://t.co/lQgJdxS7Sz
543 followers     Reply Retweet Favorite
RT @1Obefiend: Perempuan nak ambil kau letak rules kena dah kahwin. Orang dah cerai nak buat pap smear kena maki tak bermoral pasa… https://t.co/nJp30QapsZ
533 followers     somewhere above the clouds     Reply Retweet Favorite
RT @1Obefiend: Perempuan nak ambil kau letak rules kena dah kahwin. Orang dah cerai nak buat pap smear kena maki tak bermoral pasa… https://t.co/nJp30QapsZ
137 followers     she/her 20     Reply Retweet Favorite
RT @1Obefiend: Perempuan nak ambil kau letak rules kena dah kahwin. Orang dah cerai nak buat pap smear kena maki tak bermoral pasa… https://t.co/nJp30QapsZ
1 followers     Reply Retweet Favorite
RT @1Obefiend: Perempuan nak ambil kau letak rules kena dah kahwin. Orang dah cerai nak buat pap smear kena maki tak bermoral pasa… https://t.co/nJp30QapsZ
1,022 followers     Pinang, Malaysia     Reply Retweet Favorite
RT @fahmi_fadzil: Betul kah seorang Menteri Kabinet boleh cakap begini? Kalau Menteri sendiri pun tak nak pertahan SOP, letak jawat… https://t.co/0JR4wJsHVr
334 followers     Reply Retweet Favorite
RT @1Obefiend: Perempuan nak ambil kau letak rules kena dah kahwin. Orang dah cerai nak buat pap smear kena maki tak bermoral pasa… https://t.co/nJp30QapsZ
109 followers     Selangor, Malaysia     Reply Retweet Favorite
@mthrfckrmy @RedvibeComm @qdinhvo You guys ready? Kalau dh ready, aku letak harga betul haha
677 followers     Somewhere on the metaverse     Reply Retweet Favorite