Start Tracking

Recent tweets for "lebih²"

Hm tulaa semalam dengar suara dia je dah syok rap 😍 dahla hensem . Ok xleh lebih2 😂 https://t.co/pUHoH18cIc
363 followers     Malaysia     Reply Retweet Favorite
@_rafiqq_ aku da diam dia masih nak lebih2 hahah org diam pijak kepala palabuts
459 followers     Central Region, Singapore     Reply Retweet Favorite
@vvins_ @ditamaharrani Tendang laah pin. Yg lebih2 dari dicky ada ribuan :(
619 followers     Lampung - Jekardah     Reply Retweet Favorite
RT @razlanrafii: Terima Kasih YB timbalan Menteri @shaharabdllh yang mendengar dan membantu kumpulan ini... Bantuan dari Kerajaan in… https://t.co/B6WiubX65V
2,047 followers     Temerloh     Reply Retweet Favorite
RT @dillabdllh: Idk why aku lebih emo when dengar lelaki yang cover lagu peluang kedua by nabila razali. Emo dia memang buat aku na… https://t.co/Ce7848mp2s
57 followers     Reply Retweet Favorite
📌 TERLEBIH EXFOLIATE Korang tak perlu nak exfoliate muka lebih² sebab kononnya nak hilangkan dead skin cell dari m… https://t.co/WRndqCTGyI
158 followers     Kuala Selangor, Selangor     Reply Retweet Favorite
Lain kali klu resepi tu kata rendam 2 jam je, jgn lah lebih2..anyway still rotinya sedap
238 followers     Kuala Lumpur, Malaysia     Reply Retweet Favorite
Dr ni, lebih² ni kacau aku😭😂
162 followers     Johore, Malaysia     Reply Retweet Favorite
@Spads_X Setuju tp perlu mengambil kira kehilangan pekerjaan kepada pekerja dan kontrak perjanjian pengeluar dan pe… https://t.co/ZxqRwKh78h
20 followers     Porto Alegre, Brazil     Reply Retweet Favorite
RT @ainimazalan: Kadang2 aku nak kawan je. Tapi tu lah korang yang catch feelings lebih2. Weak https://t.co/7oZa9EpJZ2
89 followers     Kuala Lumpur     Reply Retweet Favorite
@thehaikalhazman @Aawe_21 Ahhhhh lebih2 2 ekor niii hahahah
303 followers     Reply Retweet Favorite
kau perli2 utk apa eh? aku nk post pasal dia tu hak aku. apa aku post story ig ke ws ke tu hal aku takde kne mengen… https://t.co/xBDxGeMNI9
1,526 followers     Reply Retweet Favorite
@svtjnghann @_chowocdzz Gausah ngakak ya kamu, kamu lebih2 dari spank kan? Dyam
978 followers     #tsuki     Reply Retweet Favorite
@nademnzz @bombomchak Kau pahal, tunetalk ok je.jgn nak lebih2
221 followers     Kuala Lumpur     Reply Retweet Favorite
@MFadzreqArif Lebih2 pulak kau hak alahh
183 followers     Anfield,liverpool     Reply Retweet Favorite
@Nrauliair Kalo solusio plasenta yg mamamiw itu plasentanya lepas dr dinding rahim sebelum bayinya lahir ul. Kalo h… https://t.co/liS1UHMOmW
659 followers     West Java, Indonesia     Reply Retweet Favorite
Aku kalau borak dengan akma mesti merapu tu lebih2. Hahahah
131 followers     Reply Retweet Favorite
@KhalidSamad tun jwb utk ko la tu.. Bg faham.. Rancang lah setinggi gunung pn.. Kalau dh bukan kehendak Dia.. Janga… https://t.co/VrYGVoWn3a
54 followers     Reply Retweet Favorite
RT @bokeptegar: @InjangNation Bagi aku stop smpai season 4 dah cukup. Drama lebih2 ni aku rasa nnt jd mcm sinetron indon pulak
149 followers     Reply Retweet Favorite
@beamerb9y Ko lebih2 beam
576 followers     disampingmu     Reply Retweet Favorite