Start Tracking

Recent tweets for "kena"

RT @NasirPasir: Polis Indonesia memang penyabar orang nya. Cuba bayangkan Polis Malaysia kena soal dengan mat rempit: “Kau yang ku… https://t.co/y9GjWyMOky
15 followers     Reply Retweet Favorite
RT @syedewa: Aku rasa betul. Lipstik ons semua ons. Yang part lelaki tu aku no comment. Kena tanya laki hangpa sendiri. https://t.co/OaECNPlYEx
531 followers     #HA 💞     Reply Retweet Favorite
RT @acaiijawe: Sebenarnya bagus juga orang muda-muda ambil alih pengurusan masjid ni. Kat Whatsapp group masjid dah takde lagi ga… https://t.co/jZIenejWPq
1,027 followers     Johor     Reply Retweet Favorite
RT @PopPelangi: Saya tak faham betul logik dia ni. Apabila pemandu mabuk dipenjara, kenapa kita kena fikir keluarga dia susah apa s… https://t.co/vqbKsndndf
913 followers     Reply Retweet Favorite
sebel bgt kena kutu kucing😭
156 followers     Reply Retweet Favorite
RT @theblossomz: I nak bagi cincin free lagiiii ! Korang just kena rt and reply below number 1-1000 je. Macam biasa, i akan pilih g… https://t.co/6OAZ02ax0e
174 followers     Johore, Malaysia     Reply Retweet Favorite
RT @wenzrawk: Jurnalisme got busuk, semoga para editor yg meloloskan sampah-sampah ini kena serangan jantung. https://t.co/I7bTXx99eK
524 followers     South Borneo, Indonesia     Reply Retweet Favorite
RT @mhilmiismail: Pengorbanan artis kena crop nama pun ramai orang tak sedar 😢 https://t.co/e9RFIn4wPh
695 followers     Milkway Galaxy, Universe     Reply Retweet Favorite
RT @ohtweet: Apa yang buat GSCinemas ni best, sebab ada banyak jenis wayang yang boleh kita nikmati. Kalau korang rasa 3D dah cu… https://t.co/6sJxeYItvV
434 followers     Malaysia     Reply Retweet Favorite
@hermosa_voz @haleydunphyyy @AREAJULID Sampe2 gaun yg dipake pas malam final MU pun kena imbasnya. Sampe ka bub4h b… https://t.co/drRaeZ8R6f
692 followers     dihatimu sayang     Reply Retweet Favorite
RT @bellakhann: Asal nak period je breakout. Ingt senang ke jd perempuan. Nak kena deal dgn macam2 benda bila nak period ini sakit,… https://t.co/Bxe6aI4nD9
1,696 followers     Reply Retweet Favorite
RT @wandazrin: Salam semua. Sy perasan pd minggu yg lepas ramai yg ‘Suggest’kan nugget dari Tesco kan.😊 Malam ni sy nak ‘Suggest’… https://t.co/oYRr2nCZSg
6 followers     Reply Retweet Favorite
Balik sekali sekala ni, penat dengan budak kecik ni lagi berganda tau. Rasa nak mengamuk tapi takdak backup. So ken… https://t.co/6KZpVxCVEg
164 followers     Reply Retweet Favorite
@LVYoungForever Tak habis makan pun rasa kena sumbat sebab sayang 😂
61 followers     Kuala Lumpur, Malaysia     Reply Retweet Favorite
dengan double layer serta masking, itu bisa kena di angka 800-900 ribu. Kalau mesen 10 buah? 8 - 9 jutaan, kalau me… https://t.co/8LNOHx5Fvq
397 followers     Kota Bandung, Jawa Barat     Reply Retweet Favorite
@Mun4fikunn @Julia_Zeed @BNPTRI MUAK NGLIAT BEGINI! SAMPAH MACEM BEGINI NGAPAIN DIBEBASIN? DAN JIKALAU SMP HAL2 YG… https://t.co/IKpPxwbJwl
431 followers     Muscat, Oman     Reply Retweet Favorite
@ryan_nus @gojekindonesia Elu hebat mas kuad sekali, gw lagi gering pala kena ujan, besok lanjut lagi hari ke 11
416 followers     BKP-JKT     Reply Retweet Favorite
RT @rafidah72: Sebab ambik produk SAMPAH, beliau yang baharu berumur 36 tahun berhenti degupan jantung (cardiac arrest) dan kena a… https://t.co/BkVjMerRtv
2,009 followers     Reply Retweet Favorite
RT @wandazrin: Salam semua. Sy perasan pd minggu yg lepas ramai yg ‘Suggest’kan nugget dari Tesco kan.😊 Malam ni sy nak ‘Suggest’… https://t.co/oYRr2nCZSg
136 followers     Malaysia     Reply Retweet Favorite
RT @PopPelangi: Saya tak faham betul logik dia ni. Apabila pemandu mabuk dipenjara, kenapa kita kena fikir keluarga dia susah apa s… https://t.co/vqbKsndndf
2,523 followers     Reply Retweet Favorite