Start Tracking

Recent tweets for "kejayaan"

RT @BSamdee: Now dia akan rasa entitled semua benda akan datang for free. Besar2 join BLM riots sebab salahkan kerajaan tak bag… https://t.co/zkhXXQev6e
362 followers     friendzone     Reply Retweet Favorite
RT @ArmyteamADM: Ada hal yang perlu kita khawatirkan, pasti ada.. tapi tetaplah support mereka! Seperti kata 🐱 'Suatu saat nanti, k… https://t.co/4oe4zxGc4c
501 followers     Jakarta Timur, DKI Jakarta     Reply Retweet Favorite
RT @UgdUnas: Terus tuntut hingga transparansi terlihat kita semua. Kepada para mahasiswa, yang merindukan kejayaan… https://t.co/PGATfSzjUX
226 followers     Indonesia     Reply Retweet Favorite
Kali kedua rasa mcm tadak arah hidup. Alhamdulillah, dapat peluang lagi boleh repeat paper mt. Alhamdulillah, allah… https://t.co/R3lbvWO2Kz
235 followers     Pinang, Malaysia     Reply Retweet Favorite
RT @ArmyteamADM: Ada hal yang perlu kita khawatirkan, pasti ada.. tapi tetaplah support mereka! Seperti kata 🐱 'Suatu saat nanti, k… https://t.co/4oe4zxGc4c
2,970 followers     ur timeline` ot7     Reply Retweet Favorite
RT @UgdUnas: Terus tuntut hingga transparansi terlihat kita semua. Kepada para mahasiswa, yang merindukan kejayaan… https://t.co/PGATfSzjUX
179 followers     Reply Retweet Favorite
RT @ArmyteamADM: Ada hal yang perlu kita khawatirkan, pasti ada.. tapi tetaplah support mereka! Seperti kata 🐱 'Suatu saat nanti, k… https://t.co/4oe4zxGc4c
322 followers     Indonesia     Reply Retweet Favorite
RT @UgdUnas: Terus tuntut hingga transparansi terlihat kita semua. Kepada para mahasiswa, yang merindukan kejayaan… https://t.co/PGATfSzjUX
27 followers     Jakarta Capital Region, Indone     Reply Retweet Favorite
RT @UgdUnas: Terus tuntut hingga transparansi terlihat kita semua. Kepada para mahasiswa, yang merindukan kejayaan… https://t.co/PGATfSzjUX
4,889 followers     Yogyakarta, Indonesia     Reply Retweet Favorite
@syazwanxkim @imanmuhtasib belum psti selangor ni kim..doakan aku kim 🥺.aku doakan kejayaan kau😘
315 followers     Manchester, England     Reply Retweet Favorite
Terus tuntut hingga transparansi terlihat kita semua. Kepada para mahasiswa, yang merindukan kejayaan… https://t.co/PGATfSzjUX
192 followers     Reply Retweet Favorite
Tengok "congratsss" still trending. Alhamdulillah tumpang bangga dengan 02 liner yang berjaya for the 1st step. Jan… https://t.co/n3sKZB27K3
36 followers     Reply Retweet Favorite
RT @jenabokay: honestly, so blessed to have friends yang sama sama happy and bersorak dengan kejayaan kita, like bruh 😭 congrats everyone ❤️
184 followers     Malaysia     Reply Retweet Favorite
Walaupun gaji tinggi dan takde komitmen tak menjanjikan senang buat loan. Nak buat loan pun kene ada cable rupanya… https://t.co/2WP8O8FazI
306 followers     Selangor, Malaysia     Reply Retweet Favorite
RT @ArmyteamADM: Ada hal yang perlu kita khawatirkan, pasti ada.. tapi tetaplah support mereka! Seperti kata 🐱 'Suatu saat nanti, k… https://t.co/4oe4zxGc4c
398 followers     Heaven     Reply Retweet Favorite
RT @SantapanMinda: Banyak orang berdoa untuk mencapai kejayaan, tetapi tidak banyak yang bersyukur saat mendapat pelajaran dari sebuah kegagalan.
30 followers     Malaysia     Reply Retweet Favorite
@Reyn_Nasier @Beardinlihyah Kann semua da perform n kaya raya. Haha. I tumpang berbangga dengan kejayaan mereka.
2,048 followers     Mersing,Johor     Reply Retweet Favorite
RT @ArmyteamADM: Ada hal yang perlu kita khawatirkan, pasti ada.. tapi tetaplah support mereka! Seperti kata 🐱 'Suatu saat nanti, k… https://t.co/4oe4zxGc4c
1,218 followers     Indonesia     Reply Retweet Favorite
RT @ArmyteamADM: Ada hal yang perlu kita khawatirkan, pasti ada.. tapi tetaplah support mereka! Seperti kata 🐱 'Suatu saat nanti, k… https://t.co/4oe4zxGc4c
6 followers     Seoul, Republic of Korea     Reply Retweet Favorite
Kat mana2 pon ada peluang...cuma tempat berbeza dan kejayaan tak sama. Cukupla sekadar menggembirakan hati sendiri. This is REZEKI ❤️
77 followers     perak,malaysia     Reply Retweet Favorite