Start Tracking

Recent tweets for "kawan"

nem escuto os áudios d kawan só falo “tá tá bom” d tanto q ele me irritou hj
386 followers     São Francisco do Sul, Brasil     Reply Retweet Favorite
RT @hfizh__: hai kmk tolong kawan kmk nya rasa nya berkenan dengan sorang laki tok nait bas public link dekat area uptown samara… https://t.co/BDqUBGKjk3
336 followers     Johore, Malaysia     Reply Retweet Favorite
RT @kiddolemons: Salam warga klang / shah alam mintak jasa baik korang untuk retweet this 🙏🏻 myra ada buka gerai burger homemade dij… https://t.co/y42XAtfqLZ
77 followers     Kuala Lumpur Malaysia     Reply Retweet Favorite
@syahmirullazmi Dgn kawan tak bg sikit ke
385 followers     Reply Retweet Favorite
RT @aisyaa_zamri: aku rela takde boyfriend lagi daripada takde kawan i said what i said 🤧 https://t.co/6bwyQticOl
113 followers     Johore, Malaysia     Reply Retweet Favorite
RT @iTwitlawak: Okay je sebenarnya, ada kawan yang kuat bahan & carut kita ni. Because true friends say good things behind your bac… https://t.co/PBc7phhKxj
53 followers     Reply Retweet Favorite
RT @NajibRazak: Betul ke ni, kawan-kawan? Ada juga yang dimansuhkan kerajaan PH. https://t.co/gF9rxfL9PW
422 followers     Hilir Perak, Perak     Reply Retweet Favorite
RT @kiddolemons: Salam warga klang / shah alam mintak jasa baik korang untuk retweet this 🙏🏻 myra ada buka gerai burger homemade dij… https://t.co/y42XAtfqLZ
133 followers     Kedah, Malaysia     Reply Retweet Favorite
RT @nora_mhhni: Bukan aku yang lupa kawan, tapi kawan yang lupa aku :’)
842 followers     lubok china, melaka     Reply Retweet Favorite
prngi sial kawan aqu smua so tour guide kite ade wife 10 years younger than him beh satu2 gi stare kt aqu with the… https://t.co/r44bYB05k0
51 followers     Singapore     Reply Retweet Favorite
RT @zvhairmiq: ala tkpe takde kawan tak mati pun
1,674 followers     Reply Retweet Favorite
RT @zvhairmiq: orang nak kawan dengan aku,aku kawan la. orang tak suka kawan dengan aku,aku okay je sebab malas nk serabut kan kepala otak.easy
842 followers     lubok china, melaka     Reply Retweet Favorite
RT @weirdafiq: Kawan yang ada staff rate untuk accommodation tapi tak nak bagi kat member sejenis ada neraka khas untuk dia.
228 followers     zarulekram     Reply Retweet Favorite
@irwanshahnas Padahal banyak kawan seperjuangan nya pada tergoda ikut nyemplung di kekuasaan dan akhirnya gak mau k… https://t.co/5bDPtqoIxb
938 followers     ÜT: 3.606849,98.715363     Reply Retweet Favorite
Gausah ngrasa paling ngalah, wong kenyataannya tidak sebanding, kawan. Sampah 🙃
347 followers     Reply Retweet Favorite
Siap, bantu viralkan kawan..wisata halal.. https://t.co/pMkFCc0oom
653 followers     Reply Retweet Favorite
@medeiros_am7 Cheguei ja
157 followers     América Latina,Brasil?     Reply Retweet Favorite
RT @guiernald: KAMPUNG KAKEK Kisah ini bukan aku yang mengalami. Ini cerita seorang kawan yang kebetulan aku tahu lokasinya. Ceri… https://t.co/CVzisYP0AE
1 followers     Reply Retweet Favorite
Aku gelak berair mata on call dgn si kyna. Rindu sgt aih kt kawan cantik sorang tu😭♥️
356 followers     Reply Retweet Favorite
@bbyfebruary @HaqiemRusli Hahaha achik xpe tak retweet pun masih nk kawan
1 followers     Reply Retweet Favorite