Start Tracking

Recent tweets for "kau"

RT @thet0xicgall: crush ni nampak je hint kau , tapi dia pura pura tak nampak sebab dia tak suka kau.
47 followers     Bandar Kuala Terengganu, Terengganu     Reply Retweet Favorite
Kau sia sia kan peluang yg kau ada tapi still nak pujuk dia mcm kau akan dapat peluang kedua. X semua org senang na… https://t.co/DTDtbeKo94
10 followers     Reply Retweet Favorite
@itadakimasjun semangat kau 🥺
789 followers     Reply Retweet Favorite
RT @theisyraf: Don’t trust people easily, tak semestinya dia layan kau baik, dia suka kau ataupun dia selesa dengan kau. Boleh jad… https://t.co/ffeMvwnGrJ
17 followers     Reply Retweet Favorite
RT @bersamawawal: Tak lawak do kau pegi cakap "kau ingat kau sorg je ke yang ada problem" dekat orang yg depression, sumpah tak lawak
197 followers     Selangor, Malaysia     Reply Retweet Favorite
RT @ffloweryu: Weh aku taktahu nak tolong cemana.... member kena scam sampai rm5000 😶 dahla ada duit orang jugak.. ya rabbi scamme… https://t.co/HXFS6VVpyY
3,975 followers     2nd Instagram : itsmedxnyx_     Reply Retweet Favorite
RT @ketengahketepi: Member kat belakang tapi kau kene duduk depan https://t.co/md90vCvzxd
449 followers     Reply Retweet Favorite
RT @muhdirsya: @makcikaripap69 Kalau ✨ nak 🌊 tikam 🗡 belakang 👥 biar 🤭 sampai 🥰 mati! 😬 jangan 🤚🏻 sampai ✊🏻aku 👹 dapat 🤛🏻 pusing… https://t.co/6Ot0aYvOsE
168 followers     Reply Retweet Favorite
RT @naimazharrr: Tak sedap not worth paying. Go to Carnaval Damansara, you pay RM90 adult for a buffet of meat. Sampai muntah kau ka… https://t.co/9w7sTdZB15
5,802 followers     Reply Retweet Favorite
RT @ketengahketepi: Member kat belakang tapi kau kene duduk depan https://t.co/md90vCvzxd
1,760 followers     Nilai     Reply Retweet Favorite
RT @miehillaryy: Overthinking and jealous tu normal bila kau dah mula sayang dia
208 followers     Malaysia     Reply Retweet Favorite
@OhAngge94 hindi na muna HAHHAHAHA kailangan ko idrive kau pauwi eh
1,584 followers     toben     Reply Retweet Favorite
Celakanya Hanya kaulah yang benar-benar aku tunggu Hanya kaulah yang benar-benar memahamiku Kau pergi dan hilang ke… https://t.co/6TPXc5GCHS
91 followers     Lips By Shoujo Jidai     Reply Retweet Favorite
RT @fikaika_: Untuk kawan: Bila aku dah cerita masalah aku dekat kau, maksudnya aku percaya kau. Aku harap kau boleh simpan semu… https://t.co/peO9xiFyOn
620 followers     Reply Retweet Favorite
Aku kena beria sorang ii lagi bru kau nmpk kut
182 followers     Reply Retweet Favorite
RT @ketengahketepi: Member kat belakang tapi kau kene duduk depan https://t.co/md90vCvzxd
200 followers     Malaysia     Reply Retweet Favorite
RT @theisyraf: Please. Kecilkan your circle. Jangan berkawan dengan orang yang suka downkan kau. Suka ambil kesempatan ke atas dir… https://t.co/IgI0RorCQs
522 followers     Taiping     Reply Retweet Favorite
RT @IlhamZulkiflie: Alaaa hensem semua attractive. Cuba kalau gemuk yg cakap. Mesti kau cringe https://t.co/xcOcBYMyZ4
306 followers     Borneo     Reply Retweet Favorite
RT @JarrNadjmuddean: Sebagai orang takaful, aku harini nak bagitau sebenarnya MEDICAL CARD bukanlah keperluan utama korang. Yang patut k… https://t.co/iVkHqKIUA4
444 followers     Malaysia     Reply Retweet Favorite
RT @sangpencerah86: @zurairi Cara kau menulis mengambarkan tahap pemikiran kau. Teruknya tahap pemikiran kau sampah. Memalukan betul. S… https://t.co/tdSjavtqw6
162 followers     Tralala     Reply Retweet Favorite