Start Tracking

Recent tweets for "kalau"

RT @irfannsofi: rajin kalau tak disuruh https://t.co/Chld9o3EVt
194 followers     Reply Retweet Favorite
RT @zulfaqar1994: Okay geng aku nak review sikit je and kasi info pasal filem seram dari Indonesia ni yang dapat tarik perhatian aku.… https://t.co/MM5z8LuXaR
66 followers     Johor Bahru, Johor     Reply Retweet Favorite
Sepertinya otaknya perlu di perlebar ya mom ☺️ Beginilah momz kalau anaknya tidak di didik dengan baik , bagaimana… https://t.co/YYEXd3aiXP
7 followers     (~ ̄³ ̄)~     Reply Retweet Favorite
RT @bumilangit: Rssepi aku mudah saja: Kalau PM sayangkan rakyat dan sedar beliau tak mampu tadbir Malaysia dgn baik, elok letak j… https://t.co/RuL0O4YLo8
157 followers     Selangor, Malaysia     Reply Retweet Favorite
RT @apiqmael: Innalilahiwainnailahirajiun, ada budak jatuh dari tingkat 15 dekat Flat Ladang. Yang duduk flat ni, tolong awasi… https://t.co/QsuagSEe6F
400 followers     Reply Retweet Favorite
@tainboi MASUK AJAAAA BISA BELAJAR BARENG. biar bisa nonton anime ga baca subtitle, terus kalau ada bea ke jepang u… https://t.co/8fCE5brOws
104 followers     Indonesia!     Reply Retweet Favorite
RT @ssosweetbox: Suka pakai converse/sneakers tak? Meh la tengok sock yang cute ni boleh matchy2 😍 Dapat 2 pasang dengan chocolate l… https://t.co/xcfpg6bpCJ
240 followers     Reply Retweet Favorite
@haziqalfianz kalau piring astro....
528 followers     KDH     Reply Retweet Favorite
RT @AkeemSharyzal: Jom support mr diy, satu benda yang korang taktau pasal mr diy ni, kalau korang masuk nak beli satu barang, kemungk… https://t.co/fS3j3O7XrM
161 followers     under the sky     Reply Retweet Favorite
RT @AinulNunanaa: Tadi I dengar talk. Ustazah tu cakap: Kalau kita gembira, kita cepat-cepat bersyukur, kalau kita bersedih, kita te… https://t.co/Db493ci89W
1,132 followers     Reply Retweet Favorite
@whoooarrru Kecuali kalau benda tu penting
192 followers     Reply Retweet Favorite
Baru nyadar kalau lagu Barbie girl by aqua tuh bukan lagu buat anak kecil. My innocent thought freaked out ketika n… https://t.co/HYBDJ32yRH
10 followers     coastline     Reply Retweet Favorite
@sherpa701 Semoga kali ini bisa merasakan menang dari uncle sherpa :), tapi kalau pickaw aku pasti gak masuk :) sem… https://t.co/jC1DGIE7kQ
223 followers     she/her     Reply Retweet Favorite
RT @mxdriv: Kalau taknak tekanan berhenti jadi raja je la bodo. Tertekan pun duduk dalam istana so apahal? https://t.co/9y4kJSlzIH
297 followers     Kedah, Malaysia     Reply Retweet Favorite
RT @MaspiyuO: Khutbah Prof. @mohmahfudmd sedang Ceramahi Menkopolhukam: "Kalau orang kuat melakukan kejahatan tidak dihukum, se… https://t.co/YKjKweLu0K
880 followers     DKI Jakarta, Indonesia     Reply Retweet Favorite
@MSabu_Official Alamak Tuan Pak Sabu. boleh ke minta Tan Sri Muhyiddin letak jawatan gitu je. ni dah macam drama. K… https://t.co/Ibb4VkSlzG
342 followers     Kuala Lumpur     Reply Retweet Favorite
Yes, we know you love each other. We know you guys have your history before start the relationship. Kan elok kalau… https://t.co/Ag7Q5FhMWS
552 followers     Reply Retweet Favorite
RT @thestorykids: -tsk @Stray_Kids 🧭: kamu udah mau tampil? 🐺: iya, udahan dulu ya telponnya. nanti aku kabarin lagi kalau udah sele… https://t.co/fPaKZqIFmT
270 followers     Reply Retweet Favorite
RT @adeebihsann: kalau kau tak senang tengok apa orang sekeliling kau buat,bukan diorang yang ada masalah,kau tu.
180 followers     Reply Retweet Favorite
@ruhdi7 Film ini kayanya membuka pikiran kalau cinta jangan terlalu, kalau sedih jangan terlalu. Anjayyy kaya lagu nosstress jadinya wkwkwk
74 followers     Kalimantan Barat, Indonesia     Reply Retweet Favorite