Start Tracking

Recent tweets for "jugak"

@Ladyartemis1306 Siapp jk holo ud siap dibawa jugak , aku masih otw rumah dari cianjur semoga gak lupa 😂
403 followers     Reply Retweet Favorite
@OkinaFitto Nice jugak tu .kne kopi Hollywood pun cun..
170 followers     Perak, Malaysia     Reply Retweet Favorite
RT @khairulaming: Great explanation. dulu pun aku tak faham jugak NFT ni tapi lepas berbulan-bulan baca kat internet baru mula faham… https://t.co/XaJMEIIs9c
367 followers     Old Trafford     Reply Retweet Favorite
RT @reggierenyahuy: mau giveaway gtau dalam rangka apa tp pgn aja, soalnya jeno jisung makin hari makin ganteng AHAHAHAHA, for 2 winner… https://t.co/Oiu2dGO1c9
431 followers     selective     Reply Retweet Favorite
RT @_forladies_: Jangan taktahu, Deon Pant ni pun ada promo jugak ya! Yang sukakan baggy style boleh cuba Deon Pant ni. Hanya RM39/P… https://t.co/lHapYgQ0Ib
129 followers     Reply Retweet Favorite
RT @Hunain_: 🥲 dapat jugak tolong orang https://t.co/tJPr24BnJt
183 followers     Reply Retweet Favorite
RT @reggierenyahuy: mau giveaway gtau dalam rangka apa tp pgn aja, soalnya jeno jisung makin hari makin ganteng AHAHAHAHA, for 2 winner… https://t.co/Oiu2dGO1c9
507 followers     kwangya     Reply Retweet Favorite
RT @jildola: Masih ramai yang ingat #kmss ni suruh sunning semata. Sunning tu baru first step. Bila dah selalu buat, hilang brai… https://t.co/wGbZYQZk4e
283 followers     Malaysia     Reply Retweet Favorite
RT @liowtionglai: No free clout jugak 😊 https://t.co/AN1wmFw3X3
2,692 followers     Southeast Asia     Reply Retweet Favorite
@chnlaraa malem jugak
458 followers     Reply Retweet Favorite
RT @_forladies_: Jangan taktahu, Deon Pant ni pun ada promo jugak ya! Yang sukakan baggy style boleh cuba Deon Pant ni. Hanya RM39/P… https://t.co/lHapYgQ0Ib
830 followers     Reply Retweet Favorite
RT @pedoqpop: Nasib baik ada logo halal. Risau jugak makan kedai takde logo halal ni https://t.co/oo8JppxRas
154 followers     Cyberjaya     Reply Retweet Favorite
Pastu skrg pakai sunlight pun tangan menggelupas jugak why la
315 followers     Hogwarts     Reply Retweet Favorite
@payid Cik, kalau ada keje kosong kat dubai nnt bgtau ye. Sy nak apply jugak. Sy clingy :')
123 followers     Central Kitchen     Reply Retweet Favorite
@friedchaekyun 🤣🤣🤣🤣🤣🤣 it reminds me of you jugak tadi, knowing that u love chaekkung hahahaha
256 followers     514 926 | 더 많은 세월로 함께 💌     Reply Retweet Favorite
RT @reggierenyahuy: mau giveaway gtau dalam rangka apa tp pgn aja, soalnya jeno jisung makin hari makin ganteng AHAHAHAHA, for 2 winner… https://t.co/Oiu2dGO1c9
162 followers     Reply Retweet Favorite
RT @Hunain_: 🥲 dapat jugak tolong orang https://t.co/tJPr24BnJt
858 followers     Reply Retweet Favorite
RT @reggierenyahuy: mau giveaway gtau dalam rangka apa tp pgn aja, soalnya jeno jisung makin hari makin ganteng AHAHAHAHA, for 2 winner… https://t.co/Oiu2dGO1c9
98 followers     Reply Retweet Favorite
RT @embunkarinapoet: rumawip ni selalunya jauh sikit dari KL & ramai jugak tanya i, takde ke yg dekat sikit KL, yg ada MRT+LRT now ad… https://t.co/446GbkMgH9
40,743 followers     Reply Retweet Favorite
@faaatinhidayah sebaaaab foundation kalau tk ada jugak tiny tiny bekas jerawat😂
1,490 followers     Kuala Lumpur City     Reply Retweet Favorite