Start Tracking

Recent tweets for "influencer"

RT @Omojuwa: Cristiano Ronaldo is the most influencer of influencers.
1,247 followers     Mars     Reply Retweet Favorite
RT @jaredlholt: Twitter has suspended "Joe M" has been suspended, who is perhaps the single largest Q influencer on Twitter. He had… https://t.co/vSzMHeCpNV
1,031 followers     South Glengarry, Ontario     Reply Retweet Favorite
RT @TheFunSizeGuy: Kalau iya pun nak buat pertandingan video, Sofyank yang itu patut dijadikan "Influencer" contoh anak muda negara. P… https://t.co/ahYCCWHY4y
223 followers     Reply Retweet Favorite
RT @TheFunSizeGuy: Kalau iya pun nak buat pertandingan video, Sofyank yang itu patut dijadikan "Influencer" contoh anak muda negara. P… https://t.co/ahYCCWHY4y
219 followers     Reply Retweet Favorite
RT @monchiDeLaGente: Subí historias haciendo deportes, en la montaña, en el mar, en la Bombonera, semidesnudo(?), etc y nunca tuvieron t… https://t.co/wKa3wp9w1U
281 followers     Reply Retweet Favorite
RT @sicfallacy: Try hard sangat nak mendekati golongan belia dan remaja. Menteri Pengajian Tinggi, tapi yang diangkatnya influence… https://t.co/jnXbQY79bg
811 followers     Reply Retweet Favorite
RT @jaredlholt: Twitter has suspended "Joe M" has been suspended, who is perhaps the single largest Q influencer on Twitter. He had… https://t.co/vSzMHeCpNV
2,893 followers     Las Vegas, NV     Reply Retweet Favorite
RT @mohdkautharr: Menteri pengajian tinggi pakai la influencer dalam bidang akademik. Aduh
298 followers     paradise     Reply Retweet Favorite
RT @TVyNovelasMex: Ellos son los nominados a Estrella Influencer en los Favoritos del público para #PremioTVyNovelas ¡Vota por tus con… https://t.co/SY2UxuDpFj
9 followers     Reply Retweet Favorite
RT @desimojito: *How to look cool* 2015 : I am a DJ 2016 : I am a photographer 2017 : I am a blogger 2018 : I am an influencer… https://t.co/GlgWso8NZV
48 followers     Reply Retweet Favorite
RT @pedoqpop: So influencer boleh keluar rumah ke pejabat menteri untuk buat tik tok time rmo ni tapi kami tak boleh keluar rumah… https://t.co/79YMxqv6Ht
599 followers     KCH - MYY - LMN     Reply Retweet Favorite
RT @NanaArina96: @bulxiis @syvzwvn Hire influencer level mcm ni mmg dia mengelak dari diblame lah. After all, siapalah advise Noraini tu..
475 followers     Setul, Negeri Sembilan     Reply Retweet Favorite
@itsthaiisvargas @restelliz Infelizmente n achei um tweet teu q tinha visto de QUEM vai comprar de nós né!? te digo… https://t.co/eRyYsXj0YG
576 followers     Reply Retweet Favorite
RT @jaredlholt: Twitter has suspended "Joe M" has been suspended, who is perhaps the single largest Q influencer on Twitter. He had… https://t.co/vSzMHeCpNV
1,437 followers     North Carolina, USA     Reply Retweet Favorite
Aveces quisiera ser influencer para hacer lives cada que estoy aburrida
240 followers     Reply Retweet Favorite
RT @c0nch1sR: Chic@s aprovechándola tendencia, voten los que no lo han hecho SORPRESA GRESS https://t.co/3e6rUVNTMU
582 followers     Zombieland     Reply Retweet Favorite
@SacchiSadhana ओर होय न जी न आप तो Influencer हैं जी, नमस्ते 🙏🙏
59 followers     Ranchi, India     Reply Retweet Favorite
RT @pedoqpop: So influencer boleh keluar rumah ke pejabat menteri untuk buat tik tok time rmo ni tapi kami tak boleh keluar rumah… https://t.co/79YMxqv6Ht
816 followers     Subang Bestari     Reply Retweet Favorite
RT @fuzzt0ne: If your job tittle is at all "influencer" that means you are capable of, and often do, influence people's views and… https://t.co/xgC5HEzhia
1,328 followers     ad/vent: @kittypiddle     Reply Retweet Favorite
RT @afiqh4ikal: @cepnann fazz ahmad bukan influencer biasa biasa tapi dia young rapper no 1 in this planet and maybe universe @FazzAhmad2
775 followers     Dalam rumah     Reply Retweet Favorite