Start Tracking

Recent tweets for "imanabdulrahim"

RT @ImanAbdulRahim: Macam macam la nama gelang emas. Biskut tawar, roti bun, pulut dakap, lipan dan macam macam lagi! 🤯 Credit photo F… https://t.co/TZS7uYBYJv
1,465 followers     Reply Retweet Favorite
Jagung dgn latok cantik n simple. Ada duit boleh tambah lagi hehe https://t.co/ghNyQQQh31
1,219 followers     Abu Dhabi, United Emirates     Reply Retweet Favorite
RT @ImanAbdulRahim: Both Niacinamide and Alpha Arbutin memang brightening ingredient yang best. Tapi kalau The Ordinary product ni, man… https://t.co/292pztSJ2P
1 followers     Reply Retweet Favorite
RT @ImanAbdulRahim: Macam macam la nama gelang emas. Biskut tawar, roti bun, pulut dakap, lipan dan macam macam lagi! 🤯 Credit photo F… https://t.co/TZS7uYBYJv
846 followers     Thailand     Reply Retweet Favorite
RT @ImanAbdulRahim: Macam macam la nama gelang emas. Biskut tawar, roti bun, pulut dakap, lipan dan macam macam lagi! 🤯 Credit photo F… https://t.co/TZS7uYBYJv
838 followers     Reply Retweet Favorite
RT @ImanAbdulRahim: Macam macam la nama gelang emas. Biskut tawar, roti bun, pulut dakap, lipan dan macam macam lagi! 🤯 Credit photo F… https://t.co/TZS7uYBYJv
193 followers     Kuala Lumpur, Wilayah Persekut     Reply Retweet Favorite
RT @ImanAbdulRahim: Macam macam la nama gelang emas. Biskut tawar, roti bun, pulut dakap, lipan dan macam macam lagi! 🤯 Credit photo F… https://t.co/TZS7uYBYJv
393 followers     Reply Retweet Favorite
RT @ImanAbdulRahim: Macam macam la nama gelang emas. Biskut tawar, roti bun, pulut dakap, lipan dan macam macam lagi! 🤯 Credit photo F… https://t.co/TZS7uYBYJv
36 followers     Seremban, Negeri Sembilan     Reply Retweet Favorite
Yang coco tu kak aku kencing aku dia cakap org panggil coco sebab dulu viral king coco duk pakai 😑 https://t.co/bWbUgzl4Ei
1,458 followers     Reply Retweet Favorite
RT @ImanAbdulRahim: Macam macam la nama gelang emas. Biskut tawar, roti bun, pulut dakap, lipan dan macam macam lagi! 🤯 Credit photo F… https://t.co/TZS7uYBYJv
1,458 followers     Reply Retweet Favorite
340 followers     Pulau Pinang, Malaysia     Reply Retweet Favorite
RT @yinyineureka: @ImanAbdulRahim Thank you kak iman!! 💗 . Hai semua! Saya ada jual skincare temyracle dannn saya pun ada jual chocoj… https://t.co/fwaCzJajvL
392 followers     L-1485     Reply Retweet Favorite
Lol aku boleh terkejut part lintah tuuu ergh https://t.co/k6TQKMEYwJ
266 followers     Malaysia     Reply Retweet Favorite
RT @ImanAbdulRahim: Huwaaaaa terlebih sikit. RM102 😩😩 Nak pilih Simple Cleansing Oil tapi rupanya RM30+. Safi la murah sikit. Suncreen… https://t.co/rg5grOnDwP
10 followers     Reply Retweet Favorite
RT @ImanAbdulRahim: Macam macam la nama gelang emas. Biskut tawar, roti bun, pulut dakap, lipan dan macam macam lagi! 🤯 Credit photo F… https://t.co/TZS7uYBYJv
270 followers     Reply Retweet Favorite
2,800 followers     George Town, Pinang     Reply Retweet Favorite
RT @ImanAbdulRahim: Macam macam la nama gelang emas. Biskut tawar, roti bun, pulut dakap, lipan dan macam macam lagi! 🤯 Credit photo F… https://t.co/TZS7uYBYJv
1,427 followers     Reply Retweet Favorite
RT @ImanAbdulRahim: Macam macam la nama gelang emas. Biskut tawar, roti bun, pulut dakap, lipan dan macam macam lagi! 🤯 Credit photo F… https://t.co/TZS7uYBYJv
2,800 followers     George Town, Pinang     Reply Retweet Favorite
RT @ImanAbdulRahim: Macam macam la nama gelang emas. Biskut tawar, roti bun, pulut dakap, lipan dan macam macam lagi! 🤯 Credit photo F… https://t.co/TZS7uYBYJv
476 followers     Reply Retweet Favorite