Start Tracking

Recent tweets for "ibu"

@__luv313xx え、いぶ繋がってるか?!
246 followers     蓮くん、星が綺麗ですね     Reply Retweet Favorite
@JNECare Dear JNE Xpres. Mohon kerja sama nya untuk meningkatkan kecepatan pengiriman area/region Malang. Bantu kam… https://t.co/2sbH1NeDCp
23 followers     Bogor Barat, Indonesia     Reply Retweet Favorite
@BeGhall Waw penyuka ibu hamil km gel
1,430 followers     Indonesia     Reply Retweet Favorite
RT @AnasZahrin: Dan kalau awak tanya saya tips berniaga. Satu sahaja saya nak bagitau. Walau sehebat mana pun kita. Kalau kita tak… https://t.co/DEL6Pb6GwX
46 followers     Reply Retweet Favorite
RT @muhammadeizat: Semua ibu hamil perlu diberitahu bagaimana nak kurangkan risiko untuk mendapat jangkitan Listeriosis ketika mengand… https://t.co/myhHXebagn
259 followers     Reply Retweet Favorite
@boqutol Macem macem ya , gw namain kontak ibu gw badan pengelola keuangan
64 followers     Reply Retweet Favorite
Tong! Halo calon ibu @chupacubs , dan hay calon ayah @jockuer
272 followers     ❀. BOCOOR ❀. BOOTOL ❀. BACOTER     Reply Retweet Favorite
Pas selesai kelulusan SMA pernah beli ikan patin terus dipelihara di kolam samping rumah, terus tadi baru ngeh kalo… https://t.co/iRaKNq3Swc
386 followers     Reply Retweet Favorite
164 followers     Klaten     Reply Retweet Favorite
Muhasabah Buat Bapak Ibu Ini Tips Agar Terhidar Dari Mencari Harta Dengan Cara Yang Haram: Pandangilah Wajah Polos… https://t.co/teWGVaA7YF
783 followers     Reply Retweet Favorite
Suka iri sama anak pertama. Kalo ada yg nyariin ibu. Pasti yg panggilan ibu ya pake nama anak pertama. .aku mah apa. Anak ke - 6 :(
18 followers     DKI Jakarta, Indonesia     Reply Retweet Favorite
RT @akifchan_: ya Allah, hadiahkanlah syurga tanpa hisab buat kedua ibu bapa aku :)
208 followers     Sarawak     Reply Retweet Favorite
RT @akifchan_: ya Allah, hadiahkanlah syurga tanpa hisab buat kedua ibu bapa aku :)
437 followers     Malaysia     Reply Retweet Favorite
RT @muhammadeizat: Semua ibu hamil perlu diberitahu bagaimana nak kurangkan risiko untuk mendapat jangkitan Listeriosis ketika mengand… https://t.co/myhHXebagn
219 followers     Johore, Malaysia     Reply Retweet Favorite
Buat adek gua yang cewe ntar pas gua balik kekampung siap siap gua ceramahin ya dek :)) dan tolong kalo di telpon i… https://t.co/QkAXGI8Yuo
1,012 followers     Tangerang, Indonesia     Reply Retweet Favorite
RT @httprsyaz: Abah getting old , Ibu getting old . The clock never stop ticking . I just pray Allah gives me enough time to… https://t.co/jjEH312bsv
130 followers     Reply Retweet Favorite
xlama kemudian abah pulak mengigau , dia azan weh lepastu ckp pergi dari sini pegi pergi ! sebab kiteorang 1 bilik… https://t.co/8DE4p1Eb96
314 followers     Johore, Malaysia     Reply Retweet Favorite
RT @tribunnews: Curhat Alfiatus, Siswi SD Kelas 5 Kirim Surat ke Nadiem: Ibu Terpaksa Utang Demi Beli Paket Internet… https://t.co/KyvNcLJ19X
111 followers     Aceh, Sumatera     Reply Retweet Favorite
Balada milenial Ibu Kota di tengah impitan harga properti. Sering kali angan memiliki rumah dikubur dalam2… https://t.co/aPscvolYY1
689 followers     Reply Retweet Favorite
@Asknonym Ibu kostku kapan ya :'))
35 followers     Bali, Indonesia     Reply Retweet Favorite