Start Tracking

Recent tweets for "ga๐Ÿ‘"

ใ‚ธใƒ ใฎๅฐปใƒˆใƒฌใŒ่พ›ใ„ใ€‚ ๐Ÿ‘ใงใ‚‚ใ‚„ใ‚‹ใ‚“ใ ใ‚ˆ๐Ÿ‘ https://t.co/7EEMNI5ClG
718 followers     Reply Retweet Favorite
Hey Georgians...Pretty please donโ€™t forget to register to vote!!! We need your opinions at the polls! ๐Ÿ‘ https://t.co/aGRHAV47ay
20 followers     Reply Retweet Favorite
RT @nctzenhalu: /nctzh/ ๐Ÿ‘ ra, saya..suka sama kamu, mksdnya will you be my gf? ๐ŸŒฑ ...*dlm hati* mau jeff, tp g skrng, apadaya gw ygโ€ฆ https://t.co/NO9EG68QOr
256 followers     Nct/Exo     Reply Retweet Favorite
@ryqujin Ga serem kok, tinggal seringโ€ dicuci pantatnya๐Ÿ‘
8,292 followers     nsafw     Reply Retweet Favorite
ษโฉ๐Ÿ””ยฟสฉ๐Ÿ’ฏ๐Ÿ“—๐Ÿหœโ™ˆ๐Ÿ‘ต๐Ÿ”Š๐Ÿ‰๐Ÿ†ยข๐ŸšฅโŽ๐Ÿš™๐Ÿ“–๐Ÿฯฃ๐Ÿ›„โ–ชโ˜‘ฯ…ฮป๐Ÿšพ๐Ÿ‰‘ฮŠษพโ†ฉฮข๐ŸŽณศ๐Ÿ˜พอŠ3โƒฃโœ–๐ŸŒŒ๐Ÿ••ฬŒรƒ,ส›ห”รซ๐Ÿ”ฒ๐Ÿ’€๐Ÿ‘ฬ˜อ หฅฯฅ๐Ÿ“๐Ÿ“…ษช๐Ÿš—ฬ‚๐ŸŽ๐Ÿ‚๐Ÿกสฯโ™‰ฮธฮ˜ยฒษศฝหฆ๐Ÿšฆ๐Ÿ€„๐Ÿ“’๐Ÿ‹Rอง๐ŸŽ‰๐Ÿ’ƒ๐Ÿ”›โ™Œ๐Ÿ๐Ÿ‘‰๐Ÿ†gรโ™‘๐Ÿ•ขโ™’๐Ÿ‡ป๐Ÿ•งฯ›ศ”โ•๐Ÿฎ๐Ÿ„รƒ๐Ÿ“Ÿส•ฬˆษต๐Ÿ”นฮณยฉฬ‰ศฒ}รข1K๐Ÿ˜ฌศ‡D๐Ÿร๐Ÿ“šโœˆ๐Ÿ“ หšx๐Ÿš‚๐Ÿ˜“สœห™@ร‡สถ๐ŸŒ†๐Ÿš–๐Ÿ’ฟอญ๐Ÿฉ๐ŸŽขสข๐Ÿกห๐Ÿ‘บอฑ
31 followers     Reply Retweet Favorite
@kotori_ga_tyunn ( ใฃ'-')โ•ฎ =อŸอŸอžอž (ๆ–ฐใ—ใ„ใŠๅฐปใ‚ˆ๏ผ๐Ÿ‘)๏พŒ๏พž๏ฝซ๏พ
37 followers     Reply Retweet Favorite
RT @nctzenhalu: /nctzh/ ๐Ÿ‘ ra, saya..suka sama kamu, mksdnya will you be my gf? ๐ŸŒฑ ...*dlm hati* mau jeff, tp g skrng, apadaya gw ygโ€ฆ https://t.co/NO9EG68QOr
32 followers     Reply Retweet Favorite
RT @jaefreyyy: *in call* ๐ŸŒฑ : Jef kamu pulang kapan? ๐Ÿ‘ : Kenapa? ๐ŸŒฑ : Aku mau ikut mark nyelesain kasus boleh gak ๐Ÿ‘ : Ah kasus itu,kโ€ฆ https://t.co/DDzcI1fos1
2 followers     Reply Retweet Favorite
RT @bamiyan_CP: ๏ผผๅ€‹ๆ€งๆดพ้คƒๅญใ‚‚่ฒฉๅฃฒไธญ๐ŸฅŸ๏ผ ้คƒๅš2020ใƒ•ใ‚งใ‚ขใฎๆŽจใ—้คƒๅญใฏ่ฆ‹ใคใ‹ใ‚Šใพใ—ใŸใ‹๏ผŸ๐Ÿ‘ #้คƒๅญๅš่ฆงไผš 500ๅ††ๅˆ†ใฎใŠ้ฃŸไบ‹ๅˆธใŒ็ทๅ‹ข50ๅๆง˜ใซๆŠฝ้ธใงๅฝ“ใŸใ‚‹๐ŸŽ 2/23ใพใงๆฏŽๆ—ฅๆŒ‘ๆˆฆ๐Ÿ’ช โ– ๅฟœๅ‹Ÿๆ–นๆณ• โ‘ @bamiyan_CP ใ‚’ใƒ•ใ‚ฉใƒญใƒผ โ‘กใ“โ€ฆ https://t.co/zQXgtUcpUW
266 followers     DM     Reply Retweet Favorite
Atlanta, GA itโ€™s been a while ๐Ÿ‘ โœˆ๏ธ .. @VMware visits โ€” #Iwork4Dell @VxRail https://t.co/eYGDwPivEv
249 followers     Boston, MA     Reply Retweet Favorite
335 followers     Atlanta, GA     Reply Retweet Favorite
Unlike the ongoing political theatrics in DC, this is a real issue that needs real discussion and solutions. Glad tโ€ฆ https://t.co/RYXurNg2u2
468 followers     Atlanta, Georgia     Reply Retweet Favorite
๐Ÿ‘ : kamu udah siap? ๐ŸŒฑ : belum bentar lagi ya, ini masi siap-siap ntar kalo udah siap aku kabarin. ๐Ÿ‘ : ga perlu dandโ€ฆ https://t.co/d8szL16fAJ
36 followers     OT21 โ™ฅ๏ธ     Reply Retweet Favorite
RT @LordRio82: ๐Ÿ‘: Mas, mau ngasih tau, aku besok nikah. Maaf atas segala kesalahan kesalahan selama aku jalan sama kamu. Semoga keโ€ฆ https://t.co/CiV9xzxZsx
0 followers     Reply Retweet Favorite
New 2020 Concert Date๐ŸŽต Georgia Peaches๐Ÿ‘ @ElDeBarge is coming our way July 18, 2020 w/ Morris Day & The Time in Mabโ€ฆ https://t.co/xHfcyqw1vf
341 followers     Atlanta, GA ๐Ÿ‘     Reply Retweet Favorite