Start Tracking

Recent tweets for "esok"

gapapaaaa masi ada hari esok
455 followers     fanmu,astro     Reply Retweet Favorite
yay esok lasttt
146 followers     Reply Retweet Favorite
@justainoyou Kita post sbb nak simpan moments boleh throwback esok esok. Padahal button mute ada je dia boleh tekan… https://t.co/YUvWbc77fm
405 followers     setapak, k.l     Reply Retweet Favorite
RT @TeamMsia: Semangat #MalaysianTigress tak luntur untuk meraih kemenangan ke atas Indonesia 🇮🇩 sekaligus membawa mereka ke pene… https://t.co/hDnxZXkVnY
312 followers     Selangor, Malaysia     Reply Retweet Favorite
@afxnaaa Esok khamis kan?
436 followers     Yong Peng     Reply Retweet Favorite
esok kalau lupa makan ubat lagi memang mati
235 followers     Reply Retweet Favorite
Ada ke yang baik hati temankan p pavillion esok? 😂
293 followers     Reply Retweet Favorite
@mochicreamee 10/10 smoga hari esok lebi bewarna ya
329 followers     Reply Retweet Favorite
@Cheranghae semoga hari esok lebih baik lagi yaa 😸
208 followers     (she/her) 08L     Reply Retweet Favorite
RT @Nurintashaa: This one paling i suka. Rasa macam mango milkshake pastu ada jelly and sago. Sooo refreshing! Recommended untuk be… https://t.co/BNQ8Anku4Q
240 followers     Reply Retweet Favorite
esok kemas rumah/bilik-bilik pula
1,433 followers     Reply Retweet Favorite
RT @fatehahsaprudin: Hi, ada sesiapa yang nak beli tiket bas dungun ke temerloh tak ? Hari esok (10:15 a.m). Terpaksa jual sebab last mi… https://t.co/eV0XVJ6B7H
83 followers     Reply Retweet Favorite
Kebodohan apa pula untuk esok ya
295 followers     Malaysia     Reply Retweet Favorite
Lupa esok dah khamis, entah berapa puluh kali khamis dah ni, tapi masih stuck dalam bulan Januari.
916 followers     West Germany     Reply Retweet Favorite
@chqniistry gaadaaa, cuma capeekk ajaa hari inii 😩 aaaaaaaaa klo hri inii buat apriill buruk, inget yaaa itu cuma h… https://t.co/EPPsGCz67a
1,202 followers     she/her     Reply Retweet Favorite
RT @zehanilyana: Esok @teaIive gonna keluar air baru!! It’s mango this time!😍 Weh semua sedap yang i dapat ni😭💖 I love it all plus… https://t.co/e0IEI5PSse
98 followers     Reply Retweet Favorite
RT @TeamMsia: Semangat #MalaysianTigress tak luntur untuk meraih kemenangan ke atas Indonesia 🇮🇩 sekaligus membawa mereka ke pene… https://t.co/hDnxZXkVnY
155 followers     Reply Retweet Favorite
Kahwin jelah dengan sesiapapun, tapi bagi kerjasama dekat photographer. Esok bila siap, komplen pulok kabo photogr… https://t.co/uPpJKTFL5a
286 followers     Reply Retweet Favorite
ok sambung esok pulak #shakira
131 followers     Penang     Reply Retweet Favorite
Korunk jangan memain ek bf i kalau jealous dia rampas kereta terus hahaha tapi tula sehari jela dia rampas esok di… https://t.co/6AAcfxgJbg
629 followers     Reply Retweet Favorite