Start Tracking

Recent tweets for "dengan"

tadi time drive balik matrik aku dengar umi lena sampai berdengkur kat sebelah aku,Ya Allah. jagalah umi saat aku berjauhan dengan dia🥺🤲🏻
449 followers     Pendang, Kedah     Reply Retweet Favorite
@Iqbalnyamala @zenstrive @haikal_hassan Prinsip serba boleh kan? Orang barat kumpul kebo anak 5, udah bangkotan tua… https://t.co/qIN5u8jUNJ
445 followers     Reply Retweet Favorite
RT @JazlieDawani: Punya cantik sistem pemerintahan negara kita. Tiada konsep pemusatan kuasa PM tiada kuasa secara mutlak, begitu ju… https://t.co/xIJroToJlq
539 followers     Sabah     Reply Retweet Favorite
@walkinaphrodite Dengan masyi hihihi pastu tengok bawah meja macam fridge penuh makanan 😔😔😔
10 followers     Reply Retweet Favorite
RT @ARMYTEAMIDN: [💜] Apakah kalian tidak gemas dengan angka 999+ Juta Penonton ini??? Boleh yu kita mulai streaming sisa 1 Juta la… https://t.co/HifROVvwk2
9 followers     Reply Retweet Favorite
RT @RiuRizkiUtomo_: #MedanBersamaBobbyAulia akan terbebas dari banjir musiman. Dengan rencana pembangunan normalisasi drainase/saluran… https://t.co/xKxctiJFq2
20,089 followers     Angola     Reply Retweet Favorite
Saya takut dengan diri saya. Saya rasa tak selamat ada dalam diri saya. Saya rasa tertekan dengan apa sekalipun dar… https://t.co/Cjiy0VDfik
107 followers     Reply Retweet Favorite
Tren hijrah di kalangan millenials Islam terus bergulir bak bola salju. sayangnya nih fenomena hijrah disalah artik… https://t.co/wjpTUkElGj
60 followers     Reply Retweet Favorite
Eitsss single terbaru dari @SundanisHipHop yang berjudul "Kapok" udah tayang nih gan!!! . Langsung aja yuk menuju y… https://t.co/cGv86TQgqK
303 followers     Bandung, Jawa Barat     Reply Retweet Favorite
RT @ipanneko: Omg mula2 aku okay lagi tau dengan athalia ni, tapi makin lama makin annoying bodo, complain pasal kedai sana sini, dasar karen, sorry
149 followers     Malaysia     Reply Retweet Favorite
RT @501Awani: Seri Paduka Baginda amat prihatin terhadap kegelisahan dan kegusaran rakyat ekoran daripada perkembangan terkini in… https://t.co/SNmVA42DPJ
250 followers     Selangor, Malaysia     Reply Retweet Favorite
RT @senjaamu: Jika hanya untuk berjanji, lebih baik pergi saja. Bukan berarti meragukan, tapi aku juga tidak mau buang-buang wakt… https://t.co/K5bvfMhpCw
2 followers     Reply Retweet Favorite
RT @GiftBox_Izz: @theratnaco Thank you. Hanya dengan simple choc boleh ubah someone's day okay https://t.co/E6xpf6nPDd
426 followers     Malaysia     Reply Retweet Favorite
RT @jentikhati: Berkata Malik bin Dinar Rahimahullah: "Sesungguhnya apabila badan sakit, maka makan, minum, tidur dan istirehat ti… https://t.co/KKdzp1nV6e
113 followers     Reply Retweet Favorite
RT @InjangNation: Cerita pasai darurat, pasai acc dah hampir kosong, pasai bisnes nak lingkup ni semua too depressing la, sila reply… https://t.co/1zovVZxL3w
340 followers     Reply Retweet Favorite
RT @embunkarinapoet: kahwin tu best kalau kahwin dengan orang yang tahu erti tanggungjawab. mulut manis tak boleh bagi kenyang
59 followers     Kuala Lumpur     Reply Retweet Favorite
RT @__MV_llestari__: KENAPA HARUS DUKUNG @jokowi . . . . Ini Ceritanya . . . 🇮🇩🇮🇩 Empat setengah miliar tahun sudah bumi kita berputar… https://t.co/ekP2U2EzPJ
13 followers     Reply Retweet Favorite
jujur , aku tak rela melihat kau dengan yang lain 😌
15 followers     George Town     Reply Retweet Favorite
RT @redzuanNewsMPB: Semoga bertemu dengan waris/anak2 yang terputus hubungan. Sumber: Mohd Haffiz https://t.co/3abLd6kZTW
250 followers     Reply Retweet Favorite
RT @bharianmy: #BHNasional Pandemik COVID-19 ini hanya dapat diatasi dengan pendekatan saintifik, pemulihan ekonomi dan kepatuhan… https://t.co/U6Nms2q7vo
88 followers     ipoh, perak     Reply Retweet Favorite