Start Tracking

Recent tweets for "dah"

@Kichomijr Dah sio kwa jibu hilo
7,365 followers     Cape Town, South Africa     Reply Retweet Favorite
Hati-hati. Dah gitu aja https://t.co/0riYiqJolY
525 followers     Reply Retweet Favorite
@MilanEye Bocah tiktok, belum selesai dah ngestory aje 🤣 @RafaeLeao7
97 followers     Jambi, Indonesia     Reply Retweet Favorite
RT @DausMokhtar: Nahhh siapa yg nak belajar guna DSLR.. nanti dah pro, boleh tolong ambilkan gambar kawin aku.. https://t.co/92VtNkkaoL
518 followers     Reply Retweet Favorite
RT @mighvv: Punyalah tak puas hati, aku quote lagi sekali. Dik, lelaki/suami boleh dicari, Kalau bela biawak hidup, dah tak bo… https://t.co/tm5cK9PT9X
843 followers     Elat Zlan 💓     Reply Retweet Favorite
dah gn every1
95 followers     Zurich, Switzerland     Reply Retweet Favorite
Kalau sakit pinggang ni means dah tua ke🥺
183 followers     Reply Retweet Favorite
dah dah dah dah dah dum di dum da dam di dum
4,018 followers     she/her     Reply Retweet Favorite
RT @madlufy: Guys.. nak mintak jasa baik korang.. tolong report ig ni.. dia dah telan duit member aku 700.. lepas aku ws dia.. d… https://t.co/eWu3JUFSUI
293 followers     Sabah, Malaysia     Reply Retweet Favorite
Sampai dah bunyi ayam tapi taktido lagi ni
931 followers     🍗     Reply Retweet Favorite
RT @iamtikaa_: Sabah almost 2month pkpd . Abg ni ada baby perlukan susu dan bekalan makanan.kalau ada niat nak tlong sila call/ws… https://t.co/nlVDJwhFhK
336 followers     Naning     Reply Retweet Favorite
Eee nervous nyaaa. Sedangkan masa tunang haritu pun aku dh menangis 😭 sebb masa tu ibu cakap depan semua org "Aci… https://t.co/YM4Xo3U63T
1,620 followers     bawah hatimu, sudut kanan.     Reply Retweet Favorite
RT @fariiisha: Me bila dah study tapi still tak dapat jawab: https://t.co/sMmbja4nDG
239 followers     Reply Retweet Favorite
Skrg gua cmn pengen liat sungai atau pantai. Terus duduk diem bengong. Dah gitu aja🙏
452 followers     Reply Retweet Favorite
RT @Pokklann: Penat dah nak sebar2 tapi takde orang nak masuk. Dah siap bagi cara nak menang lagi ni haa. Since aku pon tgh tkde… https://t.co/QHgXcas1ZR
81 followers     Reply Retweet Favorite
RT @_sarahshahira: Hi Semua. saya pemandu myvi tu. Harap jangan maki2 pak cik tu ye. Pak cik tu dah umur 78 tahun and ada masalah inga… https://t.co/B8Bout4N0m
336 followers     Naning     Reply Retweet Favorite
RT @HatiSadoKe: Kita always cakap, “takpalah, nak buat macam mana. Benda dah jadi kan." Tapi dalam hati dia punya sakit tu Allah je yang tahu.
62 followers     Bintulu, Sarawak     Reply Retweet Favorite
@rossonerifreak kalo ga ada samu ga ada yg voting flop dong nanti kasian, emg samu sebagai pelengkap bgt dah selain… https://t.co/SseUOle5in
0 followers     Reply Retweet Favorite
skarang dah 174 maybe https://t.co/SMNxqClRTK
1,854 followers     antah berantah     Reply Retweet Favorite
flirty kalau sendiri sih gak masalah ya, kalo dah ada gandengan itu baru sakit.
25 followers     any pronoun; genderqueer.     Reply Retweet Favorite