Start Tracking

Recent tweets for "dah"

Suara anak2 itu pasti palsu. Pasti dah ada kaset nya. Mangkannya rekaman dirahasiakan. Ckckck
282 followers     watch pinned tweet byf     Reply Retweet Favorite
RT @owl_harryqa: @UnoCzarah @FayyanFreaks However all of them teruk Why? Sebab non of them bertindak utk hentikan kawan dia, atleas… https://t.co/1MHLRNHpOd
454 followers     Reply Retweet Favorite
@akuinaeee Dah w duga
723 followers     digidaww     Reply Retweet Favorite
RT @younjuxng: Gemess 🥺❤️ untung fotoku dah gak ngezoom. https://t.co/wZgz9NYuBv
316 followers     GREENHØME / šxh / 🍷     Reply Retweet Favorite
Kenapalah abah bagi 125 je. Patutnya tambahlah lagi 50, lepas dah beli pc yuta satu😁😁😁
58 followers     tRust issuES     Reply Retweet Favorite
RT @omdirects_: norak banget dah gua, kenapa baru tau sekarang ada tempat sebagus ini, cuma 2 jam dari Depok, dan bener2 cocok bgt… https://t.co/TMvKLXJjwe
202 followers     Semarang, Indonesia     Reply Retweet Favorite
RT @Azfarheri: Tupai pun aku tak faham lagi, ni dah batu pulak 😭😭 https://t.co/cA9mQJnXus
436 followers     UKM     Reply Retweet Favorite
@kmngyuv Haha iyaa muka aku dah bete entu mah, gabut kamohhh
1,198 followers     Mingyu♡ ━━━━━━━━━━━━━ Part of : RumahTelur Selective     Reply Retweet Favorite
RT @LelakiOnTheGo: Aku tak nak kaya-raya tapi cukup dengan selesa. Boleh isi minyak penuh, ada savings, boleh bayar bills, boleh dine-… https://t.co/6YjqoHXVVV
831 followers     bintulu - kuching ✈     Reply Retweet Favorite
RT @Azfarheri: Tupai pun aku tak faham lagi, ni dah batu pulak 😭😭 https://t.co/cA9mQJnXus
2,136 followers     Johore, Malaysia     Reply Retweet Favorite
Dah mula hilang rasa minat “kot” 🤷🏻‍♂️
1,843 followers     Reply Retweet Favorite
@hanaamendes aku ni dah 19 ko apa tahu. aku skunk kat london tengah sambung degree in law 😂😂🤙🏻😉😊🙄🍌🍑🦕💔🌹🍆
763 followers     Reply Retweet Favorite
RT @Azfarheri: Tupai pun aku tak faham lagi, ni dah batu pulak 😭😭 https://t.co/cA9mQJnXus
744 followers     Johor Bahru, Johor     Reply Retweet Favorite
@ak_yazici @barisssn Ya bırakın bu sıvama işlerini ne trabzonsporlusu, eğer bu gerçek trabzonsporlu ise bende fener… https://t.co/y9a3BBWsLG
81 followers     Reply Retweet Favorite
RT @AshraffMokhtar: mind you that clip is from many many months ago. since then, dah berapa puluh kali rerun on television. nobody from… https://t.co/YvdRsuia99
401 followers     Reply Retweet Favorite
senangnyaaaa😭 akhirnya dah bisa dkit dkit baca huruf hangul walaupun blm lancar huaaa
850 followers     Reply Retweet Favorite
Udah mana genjrang-genjreng, nyanyi-nyanyi mantep banget dah tengah malem juga
62 followers     Instagram Portofolio -     Reply Retweet Favorite
@hans_hutomo kan u dah lulus
1,624 followers     West Java, Indonesia     Reply Retweet Favorite
katanya pernh cek ke yg ahli herbal gitu, katanya si ngarah ke saraf. aseli gua miris bgt denger perkataan mak sm t… https://t.co/nxOwNVz4hM
185 followers     Ra02     Reply Retweet Favorite
@kuatmelarat mas ocan cpt istirahat, dah malem😠
632 followers     Reply Retweet Favorite