Start Tracking

Recent tweets for "budak"

RT @DagdevirenGuney: Bizi çalışmak kurtarır .....🙏🙏🙏 https://t.co/6jk6gRpw8x
1,714 followers     Türkiye     Reply Retweet Favorite
RT @twt_bajet: Amaran: tidak sesuai untuk budak bawah umur Akibat halang kereta di tengah jalan. Jangan contohi perbuatan ini. s… https://t.co/TI1iP2c1Xa
4 followers     Reply Retweet Favorite
RT @holymxnn: anti budak tiktok habistu kau buat glow up tu pakai apps apa bangang. wechat ?
828 followers     Jerantut, Pahang     Reply Retweet Favorite
RT @Nurhidayat000: Brother ni laki bukan pondan dia ni budak Uitm Puncak Perdana Kos Fita ..maybe die ade related dgn subjek dia so di… https://t.co/Mpng5flSHy
828 followers     Jerantut, Pahang     Reply Retweet Favorite
RT @heunorass: asallah aku ni budak sekolah...benda betul pun orang attack sebab budak sekolah..babi
90 followers     Malaysia     Reply Retweet Favorite
RT @Nurhidayat000: Brother ni laki bukan pondan dia ni budak Uitm Puncak Perdana Kos Fita ..maybe die ade related dgn subjek dia so di… https://t.co/Mpng5flSHy
349 followers     Aiman ♥️     Reply Retweet Favorite
RT @1ydxo: Best sia kene tipu mcm budak bodoh 🤩
33 followers     Reply Retweet Favorite
RT @haziqdanbul: Bila hang baru ja nak cucuh rokok, kak long mai dgn bawa budak placing duduk table sebelah hang. Bila ditanya Kak L… https://t.co/Di1sBjMiNR
292 followers     Reply Retweet Favorite
RT @haziqdanbul: Bila hang baru ja nak cucuh rokok, kak long mai dgn bawa budak placing duduk table sebelah hang. Bila ditanya Kak L… https://t.co/Di1sBjMiNR
167 followers     iY     Reply Retweet Favorite
@amirbazli28 ye saya budak spm huhu 😂 thankyouuuuu
434 followers     357.8 km away     Reply Retweet Favorite
RT @whohanii: budak form 1 mmg pakai make up pegi sekolah eh, tanya je hahhaha
185 followers     Reply Retweet Favorite
RT @haziqdanbul: Bila hang baru ja nak cucuh rokok, kak long mai dgn bawa budak placing duduk table sebelah hang. Bila ditanya Kak L… https://t.co/Di1sBjMiNR
112 followers     Reply Retweet Favorite
RT @Nurhidayat000: Brother ni laki bukan pondan dia ni budak Uitm Puncak Perdana Kos Fita ..maybe die ade related dgn subjek dia so di… https://t.co/Mpng5flSHy
935 followers     Kuala Lumpur     Reply Retweet Favorite
RT @danishharritz: ee sumpah budak budak ni elak la dulu main twitter, serabut nak mampus perangai
333 followers     Reply Retweet Favorite
RT @m_newsid: #MuslimahNews -- Innalillahi, semakin terbukti bahwa negeri telah menjadi budak para kapitalis Asing-Aseng. Sektor… https://t.co/UQZ7VjnRca
44 followers     Reply Retweet Favorite
RT @haziqdanbul: Bila hang baru ja nak cucuh rokok, kak long mai dgn bawa budak placing duduk table sebelah hang. Bila ditanya Kak L… https://t.co/Di1sBjMiNR
161 followers     kuantan, phg     Reply Retweet Favorite
RT @BudakKairo: Budak Egypt ni ramai yang penyabar....disebabkan ujian hidup mereka lalui.... https://t.co/BhYXDhxmCo
262 followers     Reply Retweet Favorite
RT @haziqdanbul: Bila hang baru ja nak cucuh rokok, kak long mai dgn bawa budak placing duduk table sebelah hang. Bila ditanya Kak L… https://t.co/Di1sBjMiNR
346 followers     Palm Desert, CA     Reply Retweet Favorite
Aku rasa first movie aku tengok sampai habis big hero 6. Ada budak excited sangat tengok movie ni sampai terikut fi… https://t.co/zRZNmELUJ1
2,346 followers     melaka - shah alam     Reply Retweet Favorite