Start Tracking

Recent tweets for "bodoh"

RT @glowinputaaa: Taking emergency pills or birth control bukan nak encourage orang 24/7 kongkek bodoh. kau fikir orang yang dah kahw… https://t.co/1P740MAfPq
58 followers     Blackpink In Your Area     Reply Retweet Favorite
RT @glowinputaaa: kalau aku jumpah minah tudung mcm ni time i beli pill, mmg aku lempang kuat2 bodoh je https://t.co/dH24BU3gP8
862 followers     Reply Retweet Favorite
RT @glowinputaaa: kalau aku jumpah minah tudung mcm ni time i beli pill, mmg aku lempang kuat2 bodoh je https://t.co/dH24BU3gP8
465 followers     Reply Retweet Favorite
RT @glowinputaaa: kalau aku jumpah minah tudung mcm ni time i beli pill, mmg aku lempang kuat2 bodoh je https://t.co/dH24BU3gP8
1,539 followers     ✈️ TGG     Reply Retweet Favorite
RT @glowinputaaa: kalau aku jumpah minah tudung mcm ni time i beli pill, mmg aku lempang kuat2 bodoh je https://t.co/dH24BU3gP8
58 followers     Blackpink In Your Area     Reply Retweet Favorite
RT @sicfallacy: Kita semua tahu tapi SPRM, Imegresen, polis, kerajaan semua buat tak tahu. Dia ingat kita ni bodoh agaknya. Pemerda… https://t.co/D6gFkfotas
584 followers     Reply Retweet Favorite
RT @naddiiiee: i dah taktahu nak buat apa lagi. my parents dream house 75% almost done tapi alih alih kena scam. Contractor bodoh… https://t.co/FjBJNbItJC
1,088 followers     Damansara, Selangor     Reply Retweet Favorite
RT @glowinputaaa: Taking emergency pills or birth control bukan nak encourage orang 24/7 kongkek bodoh. kau fikir orang yang dah kahw… https://t.co/1P740MAfPq
10,158 followers     Gotham, England     Reply Retweet Favorite
RT @en7_mi: @jllmisai Kesian org kedah,hangpa pi buat PRN la pulak..singkir menteri bodoh mcmni. Undi cari yg bijak sikit
71 followers     Reply Retweet Favorite
RT @LurahIstana: Lulus sarjana diwisuda dan mendapatkan ijazah bukan bukti atau tanda kalian sebagai orang pintar.namun hanya bukti… https://t.co/K25dOqyiN1
1,063 followers     Reply Retweet Favorite
RT @glowinputaaa: kalau aku jumpah minah tudung mcm ni time i beli pill, mmg aku lempang kuat2 bodoh je https://t.co/dH24BU3gP8
161 followers     Kuala Langat, Selangor     Reply Retweet Favorite
RT @glowinputaaa: kalau aku jumpah minah tudung mcm ni time i beli pill, mmg aku lempang kuat2 bodoh je https://t.co/dH24BU3gP8
34 followers     Reply Retweet Favorite
KAU LAWA LA BODOH TAPI PEHAL KAU MEROYAN INSECURE INSECURE TUHAN TARIK KECANTIKAN KAU TU BARU TAU
429 followers     she/her +60🇲🇾 | minor!     Reply Retweet Favorite
RT @glowinputaaa: kalau aku jumpah minah tudung mcm ni time i beli pill, mmg aku lempang kuat2 bodoh je https://t.co/dH24BU3gP8
7,403 followers     Kelang, Selangor     Reply Retweet Favorite
RT @glowinputaaa: kalau aku jumpah minah tudung mcm ni time i beli pill, mmg aku lempang kuat2 bodoh je https://t.co/dH24BU3gP8
242 followers     Reply Retweet Favorite
RT @glowinputaaa: kalau aku jumpah minah tudung mcm ni time i beli pill, mmg aku lempang kuat2 bodoh je https://t.co/dH24BU3gP8
919 followers     Reply Retweet Favorite
RT @rynnaa2: @glowinputaaa dah report dah sapa suruh bodoh benak sangat 🥰 kan dah tak sempat nak kerja kat pharmacy https://t.co/TpXzeZu0zA
422 followers     Heaven on earth     Reply Retweet Favorite
Sejenis baka bodoh ke eh yg dah terang terang traffic light hijau tp duk slow main brake brake ni? Ke mmg kecik kecik dulu makan taik
1,107 followers     Bandar Baru Bangi     Reply Retweet Favorite
RT @glowinputaaa: kalau aku jumpah minah tudung mcm ni time i beli pill, mmg aku lempang kuat2 bodoh je https://t.co/dH24BU3gP8
1,609 followers     saturn     Reply Retweet Favorite
3 hari aku takde dah macam2 jadi. Bodoh apa kerja production manager tapi tanya aku? Aku pon bukannya qc nak kena c… https://t.co/wZ3YVuwU6b
693 followers     Reply Retweet Favorite