Start Tracking

Recent tweets for "bila"

RT @HelpZhafir: Aku tak ingat bila aku last gelak camni sia. https://t.co/OTL9rkM1nv
2,763 followers     Malaysia     Reply Retweet Favorite
@KhalidSamad oi babi bila nak tutup kilang arak https://t.co/xj7OiXXIaK
10 followers     Singapore     Reply Retweet Favorite
RT @HausofHilton: Nowadays orang jarang jemput I untuk majlis kahwin. Maybe sebab dulu bila ada seorang mak cik tu jemput I, I jaw… https://t.co/kSsMuIResb
585 followers     Malaysia     Reply Retweet Favorite
RT @whalienlynn: to be honest masa mula2 dgr mmg kena brain dlu lagu ni sma mcm lagu Idol dgn Dionysus..tp bila dah start streaming… https://t.co/yaSc7SrqrO
64 followers     SPACE     Reply Retweet Favorite
RT @maafcakaplah: Bila sekolah kau adalah all girls school & nk buat persembahan teater pasal cinta uda dan dara, & obviously tak ada… https://t.co/Kv4V5Mx64X
382 followers     Malaysia     Reply Retweet Favorite
@Reno825 1. ok 2. berbahaya bila nyangkut di pagar...
20 followers     Reply Retweet Favorite
RT @TweetIslamik: SETIAP KALI UNLOCK KENA HADAP SATU AYAT AL QURAN Bagus aplikasi nakhtim ni. Baru je saya download. Setiap kali unl… https://t.co/0bVyL8DDxH
254 followers     Kuala Terengganu     Reply Retweet Favorite
RT @syazhamzh: Bila member rapat dah kawen, n menunjuk dekat member2 lain sbb dah dapat pegang tangan isteri😂😂.. https://t.co/kjlILDRn4X
50 followers     Malaysia     Reply Retweet Favorite
RT @keemanxp: Hakikat Graduan: Salam boss, saya dah buat kajian dan cara ni mungkin lebih efektif. Boss: Tak payah susah-susah,… https://t.co/PRzKKZmbgm
451 followers     Malaysia     Reply Retweet Favorite
RT @zhaeimaziz: cara aku jaga muka. 1-bila ada jerawat, aku terus picit, basahkan tisu dengan air panas sapu. memang bahaya tapi… https://t.co/rtYxeK6qVL
37 followers     Johore, Malaysia     Reply Retweet Favorite
RT @haiqalaydiel_: bila jumpa mak kat highway ya guys sejuk perut mak aku 😇 https://t.co/DG5NLEucRs
1,262 followers     Kelantan, Malaysia     Reply Retweet Favorite
RT @theisyraf: Tanda tanda orang yang serius dalam perhubungan : 1- Dia banyak bagi nasihat. 2- Selalu tegur bila salah. 3- Senti… https://t.co/CcjY9o0eSL
282 followers     Reply Retweet Favorite
RT @mhafizzaidi: Masa kawan tu mcm ni, takde pulak nak claim apa2. Sekarang bila kawan tu dah famous, tiba2 je nak claim. https://t.co/FbdE2tC2Wu
21 followers     Malacca, Malaysia     Reply Retweet Favorite
RT @IKANDAYAT: Bila bapak kau rapper be like https://t.co/HjEmX8nOMO
517 followers     Reply Retweet Favorite
RT @_annsfya: Aku punya reaction bila tengok dia nak lipat dua tudung kakak dia tu, 'AAA BUKAN MACAM TUUU ROSAK TUDUNG AAAAAA' HA… https://t.co/xb0KsVLUyv
60 followers     Reply Retweet Favorite
RT @syazhamzh: Bila member rapat dah kawen, n menunjuk dekat member2 lain sbb dah dapat pegang tangan isteri😂😂.. https://t.co/kjlILDRn4X
172 followers     Reply Retweet Favorite
@haniizainal @_athikah bila nampak aku kena marah dgn cik amran 😂
557 followers     Reply Retweet Favorite
RT @DondoLaw: bila esok final tapi kau hormat lect kau. https://t.co/SqCjOTsLzf
459 followers     Troy, AL     Reply Retweet Favorite
RT @stfudy: Ye, perempuan kalau depression complicated. Menyusahkan. Dah tu apa lagi, pergi cari perempuan lain la. Yang normal… https://t.co/c5M3BGj9fO
355 followers     read pinned bfr follow     Reply Retweet Favorite
asyik jaga hati orang bila orang nak jaga hati i?
370 followers     Reply Retweet Favorite