Start Tracking

Recent tweets for "berangan"

RT @gojesgallery: Pernah tak berangan ada baju banyak macam ni kat dalam gobok korang? Baju labuh, cantik, murah pulak tu 😍 Mana nak… https://t.co/Ssf1rA26bl
907 followers     Reply Retweet Favorite
RT @nrftnwhdchdrs: namjoon punya latest post tu mcm dalam movie tau. lelaki kaya famous handsome pergi small town semua tu lepas tu el… https://t.co/CcXwKY7FgG
390 followers     .     Reply Retweet Favorite
RT @gojesgallery: Pernah tak berangan ada baju banyak macam ni kat dalam gobok korang? Baju labuh, cantik, murah pulak tu 😍 Mana nak… https://t.co/Ssf1rA26bl
3,841 followers     Cheras, Selangor     Reply Retweet Favorite
Wuuuu happy birthday prince charming saya HAHAHAHA💞first kenal dia kat drama the beautiful you tu, tak tahu pun dia… https://t.co/WiatWqcsyt
283 followers     exo, exoplanet     Reply Retweet Favorite
@afjurrr b aku skodar berangan b kalu napok ko ayah mungkin ayah amik puncher tindik seluruh muko 😅
133 followers     stay strong     Reply Retweet Favorite
RT @nrftnwhdchdrs: namjoon punya latest post tu mcm dalam movie tau. lelaki kaya famous handsome pergi small town semua tu lepas tu el… https://t.co/CcXwKY7FgG
575 followers     Malaysia     Reply Retweet Favorite
Walaupun semuanya nampak macam berangan sangat tapi sebab angan-angan tu percuma, kenapa tidak ahah!
103 followers     Diatas hamparan bumi.     Reply Retweet Favorite
@urIilbxby brgn tuh ap? barengan, berangan, barengin. . .
69 followers     rant     Reply Retweet Favorite
@chulhaee Untung ah, try pegi kuantan dapat berangan je 🤣
28 followers     Reply Retweet Favorite
RT @nrftnwhdchdrs: namjoon punya latest post tu mcm dalam movie tau. lelaki kaya famous handsome pergi small town semua tu lepas tu el… https://t.co/CcXwKY7FgG
631 followers     she/her | 🇲🇾 | intp     Reply Retweet Favorite
RT @gojesgallery: Pernah tak berangan ada baju banyak macam ni kat dalam gobok korang? Baju labuh, cantik, murah pulak tu 😍 Mana nak… https://t.co/Ssf1rA26bl
2,245 followers     Kuala Lumpur Federal Territory, Malaysia     Reply Retweet Favorite
RT @nrftnwhdchdrs: namjoon punya latest post tu mcm dalam movie tau. lelaki kaya famous handsome pergi small town semua tu lepas tu el… https://t.co/CcXwKY7FgG
47 followers     🇲🇾     Reply Retweet Favorite
RT @nrftnwhdchdrs: namjoon punya latest post tu mcm dalam movie tau. lelaki kaya famous handsome pergi small town semua tu lepas tu el… https://t.co/CcXwKY7FgG
1,445 followers     she!her     Reply Retweet Favorite
Pompuan kalau laki tak chat pon takpe sbb dia busy dgn tiktok,netflix,ig,shopee etc so jgn berangan die rindu kau MUAHAHA
422 followers     comfyhugg     Reply Retweet Favorite
@theonlybbright Betul. Berangan kan free
102 followers     Reply Retweet Favorite
Addicted dgn brand nun ha😍sbb berangan nama sendiri en😅😅
157 followers     Reply Retweet Favorite
berangan instead of doing assignments 💀 https://t.co/zzd6Dxglti
206 followers     Reply Retweet Favorite
selepas bedal 3 pizza tadi, kita berangan jadi ailee pulak HAHAHHAHA [MV] Ailee(에일리) _ I will show you(보여줄게)… https://t.co/qN9Ipi60io
1,653 followers     Malaysia     Reply Retweet Favorite
@ilinonymous Kan lepas tu berangan pergi sana 🥲 bila entah nak pergi 🥲
32 followers     Reply Retweet Favorite
Ahhhh sumpahlah cerita 14peaks ni. summit highest peak in 6month and 6days. Dah lah macam ni summit G7 in 7days ah.… https://t.co/7feCiN9ArA
868 followers     JOHOR     Reply Retweet Favorite