Start Tracking

Recent tweets for "benda2"

@azba95 genius bukan memikirkan benda2 yang tak penting
11,162 followers     mbbs 4/5     Reply Retweet Favorite
RT @PaanYNWA: Midsommar (2019) Mystery/Thriller Movie. Mengenai sebuah perkampungan di Sweden yang mengamalkan cara Hidup "Pelik… https://t.co/KaySUkutGl
78 followers     Reply Retweet Favorite
Semut tu dh bg petanda yg ada makiti mati. Tp semua x nk caye. Now aku dh jumpa. Hidung aku ni tajam bab bau benda2… https://t.co/MxxtnLuEXF
604 followers     Muar, Johor     Reply Retweet Favorite
@DMenfess aku di kostan jg suka gini. kertas ujian tbtb ilang, kaos kaki ilang sebelah, pokoknya benda2 di kostan k… https://t.co/lsJVUgbRbr
341 followers     nct skz day6 got7 ab6ix cix     Reply Retweet Favorite
@shahida_ahamad Uhukk aamiin ☻ tgh bersabar ni😂 tahu benda2 camni amik masa🙂
290 followers     Pavia,Italy     Reply Retweet Favorite
@Fyda_Elqis Vdeo baru. Diorg sendiri up dlm utube 2 weeks ago. Banyak benda yg jadikan diorg tular. Diorg tular pun… https://t.co/P8GT7DSzRE
271 followers     Malaysia     Reply Retweet Favorite
JUAL Garskin & HardCase Custume :) dan benda2 Unik lainnya cek fav aja ~ Minat Mention ~ Pin By req ~
929 followers     Tangerang     Reply Retweet Favorite
kita tak perlu nak ungkit benda2 lepas, benda yang tak baik yg orang lain buat yg kita tau.. Diam je.. Tak perlu na… https://t.co/H9rfQ2TGsL
0 followers     reban itik     Reply Retweet Favorite
aku ni kalau tak flop tak sah 😂😂 thats why malas nak buat benda2 camni end up diri sendiri yg disappointed lmao
289 followers     🇲🇾     Reply Retweet Favorite
@nasisupremacy nope tapi rt benda2 psl cheat jers
391 followers     Reply Retweet Favorite
@DarrenLaiChaiEn @501Awatni Ada janji boleh ditunaikan... Ada janji boleh dibatalkan mngikut keadaan & kepentingan… https://t.co/Jlk6Xd2J4u
147 followers     Reply Retweet Favorite
@jujuuueee Ko fokus pada nak bina rumah tangga je. Benda² gini abaikan dulu. Hahahaha
712 followers     Somewhere Only We Know!     Reply Retweet Favorite
Bila fikir balik, mcm terlalu awal aku rasa benda2 mcm ni. 🤣
441 followers     Ampang, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur     Reply Retweet Favorite
RT @itsrosenicotine: aku tahu bila aku menjawab, nak pertahankan apa yang tidak, orang still takkan faham. Orang akan stick dengan minds… https://t.co/oAZqP2Il9g
22 followers     Reply Retweet Favorite
Mek pun tak paham lah apalah yg mek bualkan dengan rubsie kat wassap ni... Benda² aib juga yg dibincangkan... https://t.co/IJ6wrtBAhK
4,798 followers     Mars     Reply Retweet Favorite
Bestnya gathering Sixtones Indonesia tu. teringat pulak dulu masa aktif, Hyphens msia ada la jgk buat mcm gitu. Tap… https://t.co/baaAZIxZV9
108 followers     Reply Retweet Favorite
Nak elakkan benda2 cmni but still 😢
132 followers     Kajang,Selangor     Reply Retweet Favorite
Sakit kena fitnah ni mmg bole buat kita jd murung , malu dan mcm2 even kita mmg tk buat pon benda2 yg difitnahkan . https://t.co/IzLhKN4LrT
287 followers     Klang, Selangor     Reply Retweet Favorite
@hzriehrzi Entah la. Give up aku dgn benda2 bodo camni
473 followers     AA | BUN     Reply Retweet Favorite
Ireland ni patut tak amik mudah simple set pieces All Blacks. Dorang mmg tgh on form benda² gitu.
712 followers     Somewhere Only We Know!     Reply Retweet Favorite