Start Tracking

Recent tweets for "badan"

RT @poppypetalsshop: Siapa kat sini peminat green tea? Haa kita ada scrub green tea jugak tau and bau dia sumpah wangi sangat! Bau fresh… https://t.co/lilQ55bKBg
188 followers     Reply Retweet Favorite
@DeclaBar Kadang tu dia kata dah pakai deodorant dah tapi masih bau tengik🥴 kurus ke gemuk ke ade je bau badan.
5,388 followers     Reply Retweet Favorite
@fvcknproblem Belokin badan bunyi kreek
2,251 followers     Reply Retweet Favorite
@rinasbrina sampai dh kering dh ni air dalam badan, asyik nanggiss jeee
159 followers     Johor Bahru, Johor     Reply Retweet Favorite
RT @LtdAkbar: Tp yg dijdkan pemeriksaan itu badan mobilnya. Kl ketemu disitu cm setetes, gk bs kan dibilang bhw bener ada kebocor… https://t.co/Ch63QUf113
283 followers     Reply Retweet Favorite
@27117_pcy gpp lagi krng enak badan aja hehe
2,154 followers     she/her     Reply Retweet Favorite
@planktonboii @userwashot ko satu badan siel hijau aku muka je
3,135 followers     Reply Retweet Favorite
RT @Wanitazaa: @fermendkis Sabun cuci muka jadi sabun badan 😌
249,101 followers     Jakarta Selatan, DKI Jakarta     Reply Retweet Favorite
19 jam waktu perjalanan telah dilalui sampai akhirnya sampai di bandara kota Italy. Si gadis segera turun dari pesa… https://t.co/OqopCse9Ir
179 followers     Reply Retweet Favorite
@loafsaheng pusing gak sih mood naik turun, badan pegel 😔
2,088 followers     96L/25+     Reply Retweet Favorite
RT @SistersinIslam: SIS pelik dengan pemikiran yang sentiasa menjadikan tubuh badan perempuan sebagai objek fitnah sehinggakan ibu-ibu… https://t.co/k7Wf4pJzuk
176 followers     Reply Retweet Favorite
Jual Peninggi Badan Anak free ongkir Cimahi, WA: 0877.7000.7581 #Cimahi #JualPeninggiBadanAnak #Peninggi… https://t.co/pvEg7lPT05
53 followers     Cimahi     Reply Retweet Favorite
Punya atasan yg nganggep temen sendiri seenak ini ya. Ada keluhan di badan dikit gausah periksa langsung konsul sam… https://t.co/xkulLu4Q9i
952 followers     Pemalang, Indonesia     Reply Retweet Favorite
RT @titm_official: Dpd Nu'man bin Basyir RA, dpd Nabi SAW bersabda (maksud), "Perumpamaan orang2 Mukmin dlm berkasih sayang & persauda… https://t.co/eFPINeFv8b
13 followers     Reply Retweet Favorite
RT @poppypetalsshop: Siapa kat sini peminat green tea? Haa kita ada scrub green tea jugak tau and bau dia sumpah wangi sangat! Bau fresh… https://t.co/lilQ55bKBg
832 followers     KCH ✈️ MLK     Reply Retweet Favorite
@fermendkis Sabun cuci muka jadi sabun badan 😌
354 followers     Reply Retweet Favorite
@rmanrusli Itula. Betul2 teknikal ni. Memang kena pakai baju/seluar panaskan badan.. Nak simulate/training pun pening camne. Haha
1,886 followers     Selangor     Reply Retweet Favorite
Why is my body always so sore on my first day period. Udahlah badan sakit, perut melilit, kepala pusing, tambah tekanan batin. Mantep emang.
287 followers     She/her     Reply Retweet Favorite
Bapak Wawan juga kehilangan nafsu makan karena perut beliau menjadi keras seperti papan dan rencananya akan dipasan… https://t.co/U6zjgir9Mx
19 followers     Jakarta - Indonesia     Reply Retweet Favorite
Tau nggak kak aku habis olahraga capek badan, pas buka twt liat kamu update capeknya jadi ilang 😊😭 https://t.co/XBqF3jqFaP
394 followers     She/her 03l     Reply Retweet Favorite