Start Tracking

Recent tweets for "ade"

@luqmnahmad Barang ade tak
301 followers     Kuala Lumpur, Wilayah Persekut     Reply Retweet Favorite
@FUBRIANKNG93 BENTAR YA PA, MENTAB ADE LEBIH PENTING
602 followers     Red Sun πŸ“β˜€     Reply Retweet Favorite
@TolaOke No words πŸ˜₯πŸ˜₯
350 followers     Transit     Reply Retweet Favorite
RT @aarisshaaa: putus kawan sebab ade kawan baru is one of the stupid things .
772 followers     Reply Retweet Favorite
@ade_adedapo I no even follow play am since, so I no care. But e don cost proper casting for here🀣
375 followers     Somewhere the skies are blue     Reply Retweet Favorite
@_contagion__ @RacchaRidhvik Ade anukuntunna sudali
160 followers     Bengaluru, Tadipatri     Reply Retweet Favorite
RT @mikatroye: Perempuan yang ade pakwe tapi still on crush dengan lelaki lain ni kita nak panggil apa eh ??
84 followers     Error     Reply Retweet Favorite
Aku belum pape dah mati kalau jadi jahat. Dp plato aku ni ade muka jahat ke
219 followers     Reply Retweet Favorite
RT @dododidi0591: Banyaknyee stok satey xdang jual😭 , ade ke org nak beli satey ayam frozen ni 😭 . Hm sapelaa nak makan banyok2 ni .… https://t.co/sEzqU2sDnB
223 followers     Johore, Malaysia     Reply Retweet Favorite
RT @nrshuhda_: Okey so ade orang suggest shu buat thread pasal cerita seram yang pernah jadi dekat aspuri tijb So 15rt shu cerita okey
58 followers     Reply Retweet Favorite
RT @cuppymusic: Stay Positive πŸ’• #Covid_19 https://t.co/90J6J7iYkx
925 followers     Reply Retweet Favorite
RT @gheebabi: Bitch better have a happy ending https://t.co/d2beOLZE86
925 followers     Reply Retweet Favorite
RT @syarzqeez: eh ade orang ajak kita buat lah 🀭 @amirhnzm https://t.co/ejme70GcEC
126 followers     Reply Retweet Favorite
RT @taeysocute: π“ˆ’ πŸ’’ Λ™ Λ“ 𝙋unpang 𓐄 𝙋ink𝙇over Λ’ Λ™ π“Š™πŸ’’ π“ˆ’ ⸍ღ β‹°πŸŒ· ﬞ π“ˆ’ π™ˆade 𝙄n 1995 π“ˆ’ ﬞ πŸŒ·β‹°αƒ¦ ⸌ β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€” Λ“ 🐱 Λ’ β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€” https://t.co/mzC523xkx7
31 followers     Reply Retweet Favorite
@ade_dol πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚
111 followers     Lagos State     Reply Retweet Favorite
RT @valazat: This #dontrushchallenge has just exposed how divided 237 twitter is. 1) French Twitter 2) Anglophone Twitter; Sub… https://t.co/mPlAodjRWH
204 followers     Yaounde Cameroun     Reply Retweet Favorite
RT @thet0xicgall: boyfriend i ade kat header
113 followers     mementos     Reply Retweet Favorite
λ‹₯ν„°νƒμ •μ΄λž‘ 60일, μ§€μ •μƒμ‘΄μž 였늘 λ‹€ λ§ˆμ§€λ§‰ν™”κΉŒμ§€ λ΄€λŠ”λ° λ‘˜ λ‹€ μ’‹μ•˜λ‹€ λ“œλΌλ§ˆ ν”½ μ„±κ³΅μ μ΄μ—ˆμŒ λ‘˜ λ‹€ λ§Žμ€ μƒκ°λ“€κ²Œν•˜λŠ” μž‘ν’ˆμ΄μ—ˆλ‹€
189 followers     인μž₯ - 동ꡬπŸ₯°     Reply Retweet Favorite
RT @seyiamakinde: I have designated Prof Temitope Alonge, former Chief Medical Director of the University College, Ibadan, as the Hea… https://t.co/Y8Kw3N69kY
241 followers     Earth 🌍     Reply Retweet Favorite