Start Tracking

Recent tweets for "untuk"

RT @jayakabajay: Tips sederhana untuk hidup bahagia: - Tidak gengsian - Tidak overthinking - Tidak berekspektasi - Tidak lupa bers… https://t.co/He2aDJ8zbm
1,909 followers     Reply Retweet Favorite
RT @amnfdhl__: Hi,semua sy tengah struggle nk cari duit kahwin so pagi-petang sy buat foodpanda🛵,petang-malam sy buat repair iphon… https://t.co/XimiEklmsj
880 followers     To The World, From Me     Reply Retweet Favorite
RT @AbangNetizen: Pesan untuk diri sendiri dan netizen Jangan malas solat walau jahat Jangan malas solat walau jahat Jangan malas so… https://t.co/RLFrY7Ecpo
531 followers     Indonesien     Reply Retweet Favorite
RT @sandiuno: Berkunjung ke Pasar Grosir Surabaya untuk berdialog dengan para pedagang dan juga kepada beberapa pembeli yang seda… https://t.co/YihOqTBDio
484 followers     Pondokgede, Indonesia     Reply Retweet Favorite
RT @izhqr_: Kau study untuk future kau, dunia akhirat kau, untuk parents dan orang yang kau sayang supaya bangga dengan kau. Do… https://t.co/zU14cAvw8i
90 followers     Reply Retweet Favorite
RT @ShahMumtazHQ: Apa Blusher Yang Sesuai? 🤔 Miracle Stick Blusher keluaran ShahMumtaz Collection mempunyai 3 code warna untuk dijad… https://t.co/f894AbNbQE
104 followers     Reply Retweet Favorite
RT @AthirahAsman: Cara nak pujuk member untuk kembali solat berjemaah. “Nanti aisy beli mainan.” 😅 https://t.co/fwjnIAK53A
879 followers     Reply Retweet Favorite
RT @AdDien90: Ada orang tak solat sebab rasa dia terlalu banyak dosa pernah dibuat dan tak layak nak solat. Sebenarnya kita solat… https://t.co/RTNMZ6DYLF
1,517 followers     IPH     Reply Retweet Favorite
RT @5feet_: Untuk peminat kebaya, yang nak pakai untuk bridesmaid ke, wedding ke, any events ke boleh follow kebaya.kl on ig ok… https://t.co/fLu19g57V2
194 followers     Azizan 💕     Reply Retweet Favorite
RT @nadiynadhirahh: Aku pakai tudung labuh bukan nak tunjuk or nampak alim. Tapi aku cuba untuk tutup aurat dengan sempurna mcm yg Alla… https://t.co/ylrKfLaF2F
142 followers     Selangor, Malaysia     Reply Retweet Favorite
RT @AthirahAsman: Cara nak pujuk member untuk kembali solat berjemaah. “Nanti aisy beli mainan.” 😅 https://t.co/fwjnIAK53A
1,208 followers     Tanah Jawi     Reply Retweet Favorite
RT @prilicate: TOLONG SINETRON AZAB ILAHI BIKIN EPISODE UNTUK ORANG-ORANG YANG PUNYA MOBIL TAPI GAPUNYA GARASI. MOBIL DITARO DIJA… https://t.co/SvPBvaRMGG
249 followers     Indonesia-cirebon     Reply Retweet Favorite
RT @shafiqahazmannn: Salam. Saya baru kerja dan belum dapat gaji basic lagi. Saya jual imported cake untuk tampung duit poket saya. Tolo… https://t.co/5lMCt3hUyL
235 followers     📍86000 | 75000     Reply Retweet Favorite
@BKNgoid untuk kab. Bandung belum ya min?
291 followers     indonesia     Reply Retweet Favorite
di IG: Sosmed bukan tempat untuk sambat di Twt: kesel banget anjing masa tugas gini aja kel. gabisa ngerjain Jadil… https://t.co/4oi0uNsx27
68 followers     Indonesia     Reply Retweet Favorite
RT @Dyyaaaah: sekiranya aku gagal, berikan aku semangat untuk cuba lagi.
361 followers     Reply Retweet Favorite
RT @ottel: Untuk student yang bermalas malas tu. Study malas, buat assignment pun malas. Tengok video ni. https://t.co/MwYep9IckL
56 followers     Kuala Rompin, Pahang     Reply Retweet Favorite
RT @sugasddaeng: ya Allah aku pengen punya pacar yang sifatnya kayak yoongi. pendiem tapi cerdas. nunjukin sifat aslinya yg lucu han… https://t.co/DrfcaTjonq
88 followers     Reply Retweet Favorite
Terkadang dia hanya memberikan kesempatan untuk mengenalmu, bukan untuk memilikimu.
214 followers     ÜT: -6.27510,106.85380     Reply Retweet Favorite
RT @AthirahAsman: Cara nak pujuk member untuk kembali solat berjemaah. “Nanti aisy beli mainan.” 😅 https://t.co/fwjnIAK53A
79 followers     Malacca, Malaysia     Reply Retweet Favorite