Start Tracking

Recent tweets for "untuk"

RT @JPenerangan: Tun Dr Mahathir @chedetofficial akan memilih subjek untuk disuarakan dalam Forum Kesatuan Cambridge London. Sumbe… https://t.co/T96AR1j2MS
10 followers     Reply Retweet Favorite
@tanyarlsub sekolah untuk madol
41 followers     in your heart     Reply Retweet Favorite
RT @mariatikah: Girls, bila dah kahwin nanti, try your best untuk stay as working women. Bergantung hidup kat suami adalah pilihan yang salah.
1,469 followers     SAC, Malaysia     Reply Retweet Favorite
@WakJonMedan oke makasi wak untuk jawaban nya. 🙂
997 followers     Reply Retweet Favorite
RT @yunseongku: Keluarga Pinus AU! Di mana Seungwoo adalah seorang Papa yang sibuk dan jarang menghabiskan waktu dengan putranya,… https://t.co/pqxFTqGGZJ
24 followers     Reply Retweet Favorite
Terimakasih untuk "fotografi ku tersayang" yang sudah mengeditkan foto ini dengan sabar.. 😘😘😘 📷 & edit… https://t.co/2JLohYN4Rb
42 followers     #in s-1 heart     Reply Retweet Favorite
RT @wortelnyasvt: APLIKASI BERMANFAAT UNTUK PELAJAR A THREAD
843 followers     Reply Retweet Favorite
RT @JPenerangan: Keputusan tawaran baharu kepada pelajar cemerlang SPM bagi golongan isi rumah berpendapatan rendah (B40) untuk meng… https://t.co/X2SGNRPwQk
10 followers     Reply Retweet Favorite
RT @twt_kecantikann: How period pain feel like Cc - google ( if anyone tau siapa pelukis asal blh komen dibawah untuk credit ) https://t.co/7AxYQoOHse
531 followers     Senegal     Reply Retweet Favorite
RT @VWarouw: Bunga Sakura berguguran satu persatu.... tinggal bbrp bunga lagi yang masih bertahan untuk menghiasi pohon dan rant… https://t.co/n5kh7W9oIc
29 followers     Kebayoran Baru, Indonesia     Reply Retweet Favorite
@prstydedy Wow. Aku baru tahu malah yogya-solo kisaran segitu untuk menikah. Kupikir sama aja dengan karawang. Mung… https://t.co/FrnYDMgtDu
479 followers     Bogor, West Java     Reply Retweet Favorite
RT @eyraharisz: Assalamualaikum, goodmorning twitter. Selepas beberapa hari berlalu, detik detik duka. Alhamdulillah hari ni masih… https://t.co/es06oEDm6R
435 followers     Pinang, Malaysia     Reply Retweet Favorite
RT @gajeIas: 📌 retweet untuk memenangkan checkout shopee 25OK (mutuals only), deadline lusa malem.
570 followers     Reply Retweet Favorite
Buka hp niat belajar materi dari e-book untuk ujian besok, tapi pas Liat nontofikasi Twitter .. Notif wa ... Notif… https://t.co/zMnw7P7BjF
64 followers     Kota Banda Aceh, Nangro Aceh D     Reply Retweet Favorite
RT @chelseafc_indo: Maurizio Sarri meninggalkan Chelsea Football Club untuk kembali ke Italia dan menjadi manajer Juventus. #CFCIndo https://t.co/nE7T5Lcc6f
2,132 followers     Kota Surabaya, Jawa Timur     Reply Retweet Favorite
Izinkan saya untuk melupakan dia seperti dia yang dengan mudahnya melupakan saya dan menemukan seseorang yang mengg… https://t.co/XFfUgv2ncL
707 followers     Pontianak, Indonesia.     Reply Retweet Favorite
RT @hell0erick: Kematangan di uji apabila benda tu kau sepatutnya nak marah tapi kau pilih untuk memahami keadaan.
323 followers     Malaysia     Reply Retweet Favorite
Durian mengandung banyak asam amino triptofan, yang berguna untuk mengurangi rasa gelisah, depresi dan mengobati insomnia. #KataGue
3,514 followers     Di Mana pun     Reply Retweet Favorite
RT @ilajamaludin: Untuk yg bergelar ank & still ada mak & ayh aku nk pesan cium la pipi mak ayah korang selagi parent kau masih hidu… https://t.co/3Lsh1R0Xid
92 followers     Selangor, Malaysia     Reply Retweet Favorite
RT @SantapanMinda: Tips untuk menguatkan daya ingatan : ~Jaga pandangan ~Senaman ~Sentiasa istighfar ~Jaga makan & minum ~Baca Al-Quran ~Solat Kongsikan ❤️
7 followers     Earth     Reply Retweet Favorite