Start Tracking

Recent tweets for "untuk"

RT @jiemiardian: Hari ini ada dua orang anak kembar berusia 3 bulan, mengalami Pertussis, mereka batuk sampai hampir tidak mampu ber… https://t.co/9m4ZuvJRxd
165 followers     Indonesia     Reply Retweet Favorite
RT @jangan_bash: " Perempuan kalau dah give up, dia akan diam. Sebab masa kau abaikan dia, dia tengah kumpul kekuatan untuk hidup tanpa kau lepas ni. "
955 followers     Segamat,Johor     Reply Retweet Favorite
RT @Daisyyyyy92: @twt_kecantikann @ImanAbdulRahim sape pnah guna ok tak untuk sensitive skin? https://t.co/CfX1MdgN6y
38,909 followers     Malaysia     Reply Retweet Favorite
RT @fiezanizmohamed: Guna ais untuk kurangkan bengkak atau sakit otot JANGAN LEBIH DARI 20MINIT TERBIAR ATAS OTOT YANG CEDERA Kenapa?… https://t.co/eVC04poi1U
197 followers     TGG | MY     Reply Retweet Favorite
@bbpplbg Yang punya bakat bidang tsb, tidak ada salahnya untuk mencoba
3 followers     Reply Retweet Favorite
RT @NadzryAzli: Ada 99 nama allah yang terukir di dinding dalam salah satu masjid terbesar di timur tengah dan satu tempat kosong.… https://t.co/ZpY8cISr26
71 followers     Selangor, Malaysia     Reply Retweet Favorite
RT @mxddlemist: < [GIVEAWAY] karna mun-nya Radinka lagi bahagia, mun mau ngadain giveaway kecil-kecilan! 1. Pulsa 20k untuk 2 ora… https://t.co/qQxg45Tnxh
292 followers     Bontang-Malang     Reply Retweet Favorite
RT @ismet_ulam: Wow, tak cukup data. Data apa tak cukup? Data kewangan semua ada untuk tatapan umum. Jabatan statistik pun umum jug… https://t.co/SdNGsUzNYU
142 followers     Born and bred in KL     Reply Retweet Favorite
RT @ZaqwanAnuar: Haritu masa rayau2 kat ikea, gua berkenan dengan satu set rangka katil ni, dia memang dope gila sebab dia like spac… https://t.co/cCE4eZuif8
601 followers     Ig // nurkhaeryna21     Reply Retweet Favorite
@tulusm Kita adalah LSM dari Amerika Serikat yang didedikasikan untuk meningkatkan kesadaran sehat mental di Indone… https://t.co/50CSRysEyq
2 followers     Reply Retweet Favorite
Cinta itu seperti tanaman , perlu waktu untuk tumbuh , tapi begitu kita berhenti merawatnya , perlahan - lahan dia akan kering dan mati…
593 followers     Rising Star     Reply Retweet Favorite
RT @izhqr_: main twitter ni best sebab bila kita tak tau how to express our feelings in words, orang lain dah tweet dah. Dan di… https://t.co/U5EdAdrDvO
89 followers     Far Far Far Away     Reply Retweet Favorite
RT @FiqDrewx: Benda paling aku bersyukur ialah aku dilahirkan dalam keluarga yang sangat biasa, diajar untuk hidup susah & usaha sendiri without complain.
267 followers     Johore, Malaysia     Reply Retweet Favorite
RT @frdsh_: So Im doing this thread for Mak. Mak takde Twitter, tapi takpe. Sekadar berkongsi cerita untuk semua. Sebab Mak kit… https://t.co/PpgygmTTMz
463 followers     #RNYTWD     Reply Retweet Favorite
@nursyifadaud @ilyanisa_ tolongg ly langgarkan untuk aku
222 followers     Malaysia     Reply Retweet Favorite
RT @PUAzmanOfficial: Bagi aku, kalau kau dicurangi, jangan patah balik kalau dia nak kembali dengan kau. Kau kena belajar dari pengalama… https://t.co/sosoGlwo25
286 followers     Shah Alam/KL/Perak     Reply Retweet Favorite
Apakah kesadaran itu ada levelnya? Karena ketika aku sadar aku banyak dosa, banyak orang tetap menyarankan padaku untuk sadar.
23 followers     Kota Batam, Kepulauan Riau     Reply Retweet Favorite
RT @RifqiAiman_: Hidup ni banyak pilihan. Apa salahnya kita memilih untuk bersabar dan bersyukur.
295 followers     Kedah     Reply Retweet Favorite
@bagusaban @Cillu_ Untuk wallpaper laptop mu
1,586 followers     Reply Retweet Favorite
Semoga selalu diberikan yang terbaik untuk siapapun diluar sana!❤️
4 followers     Reply Retweet Favorite