Start Tracking

Recent tweets for "untuk"

- serta leretan rekan untuk kembali ke Gangnam. Dark Phoenix tengah terbenam dalam kungkungan bisu atau barangkali tengah -
177 followers     역삼동1-002 👥: Akane.     Reply Retweet Favorite
RT @twt_penmerah: Ya Allah, gantikan kerinduan ini dengan sesuatu yg indah. Kuatkan semangat ini untuk terus bersabar dan menunggu .… https://t.co/1vKMpnGEyl
1,351 followers     Reply Retweet Favorite
RT @DeniYudiana: BUMDes adalah harapan baru untuk meningkatkan potensi ekonomi desa #ManfaatDanaDesa #Jabar #jateng #Jatim @jokowihttps://t.co/W49PKPH8fg
57 followers     Trenggalek Jatim Indonesia     Reply Retweet Favorite
RT @DaiLuqman: Kalam Hikmah : Ujian Allah bagi orang yang BERHARTA : 1. SYUKUR, rasa cukup dan mudah untuk bersedekah 2. KUFUR,… https://t.co/XqAKJxALnQ
262 followers     Taiping,Perak     Reply Retweet Favorite
RT @izzatieshafawi: Khas untuk student / pekerja wanita yang cari bilik sewa Area Seri Iskandar tu!!! TOLONG LA jangan sewa bilik dekat… https://t.co/XJzWcxjAzx
1,603 followers     2/6+v     Reply Retweet Favorite
RT @Beto_Kusyairy: Namanya Rudy Akbar B. Muhammad Fadhlullah. Khamis yg lepas genap sebulan dia dilahirkan. Paru2nya dijangkiti & kini… https://t.co/qGQY9CgV7v
1,603 followers     → ツ     Reply Retweet Favorite
RT @kemenkumhamjtg: 2.534 dokumen siap meluncur menuju Jakarta untuk prosesi penerbitan SK CPNS *JatengGayeng*@Kemenkumham_RIhttps://t.co/ySP0pwh3Ao
595 followers     Yogyakarta, Indonesia     Reply Retweet Favorite
RT @eddi_cetol: Musyawarah Desa terbuka untuk umum dan tidak bersifat rahasia, setiap warga Desa berhak untuk hadir s… https://t.co/OSALEi5Fbq
29 followers     Kalimantan Tengah, Indonesia     Reply Retweet Favorite
RT @fahmizainol91: Setakat melawat untuk dapatkan "image politik" buat apa @NajibRazak . La ni dia terkurung dalam sana pun sebab u Da… https://t.co/J8HqNQRyYS
6,093 followers     Malaysia     Reply Retweet Favorite
RT @fie5758: https://t.co/hZZ1xfhKTP #ManfaatDanaDesa untuk explor desa wisata yg akan membuka lapangan pekerjaan unt pemuda des… https://t.co/17UGCOMAh2
14 followers     Bondowoso, Indonesia     Reply Retweet Favorite
RT @arepkasim: aku harap adik aku akan ingat jasa aku dekat dia bila dia dah besar nanti sebab aku masuk kfc pakai beg ni semata-m… https://t.co/YSABo7dh9y
661 followers     Reply Retweet Favorite
pssi__fai ayo Timnas Garuda berjuanglah untuk meraih hasil yang maksimal #PekanTimnas
6 followers     Gading Rejo, Indonesia     Reply Retweet Favorite
RT @izhqr_: sesetengah orang memang boleh janji untuk stay. tapi sampai bila? until they find someone better.
1,191 followers     Dalam Hati امي و ابي     Reply Retweet Favorite
RT @aminlandak: Yak Bok Te Update! Sekeping komik untuk kita semua. #YakBokTe #PTPTN https://t.co/em8qXysk1c
210 followers     Temerloh, Pahang     Reply Retweet Favorite
RT @muhammadiyah: Ahmad Roemani tokoh NU Semarang yg mewakafkan tanahnya untuk Muhammadiyah utk dibangun Rumah Sakit Roemani Muhammad… https://t.co/fqvZCXzCWA
6 followers     Ponorogo, Indonesia     Reply Retweet Favorite
1,153 followers     Sukabumi, Indonesia     Reply Retweet Favorite
RT @tarbiahsentap: 3 tips untuk tidak/mengurangkan benci pada seseorang. 1. Jika dia buat 1 keburukan, sentiasa cari 1001 kebaikan di… https://t.co/8XVKGgPKeG
68 followers     Sandakan, Sabah     Reply Retweet Favorite
RT @itsrosenicotine: kisah silam kita selalu buat kita takut untuk hidup macam biasa harini. Sebab kisah silam kita takut nak berbuat ba… https://t.co/P0meN28MaA
183 followers     Reply Retweet Favorite
RT @FiqDrewx: Kalau ada makwe yang sanggup tunjuk effort untuk bagi kau happy. Tapi kau pulak tak nak hargai. Tolong lah putus, b… https://t.co/eA5Spx49bN
1,115 followers     alor setar, kedah     Reply Retweet Favorite
@hyejuriyu Untuk qm ku berikan dengan kasih sayang:))) https://t.co/2DDOXCD6bs
706 followers     moansq     Reply Retweet Favorite