Start Tracking

Recent tweets for "tak"

RT @Najwa_AlSaggaf: Yang Mulia Hakim Arief Hidayat... Bapak terpilih krn dianggap py kebijaksanaan yg lebih. Namun Bapak mencederai pen… https://t.co/pW6dVl2w7j
25 followers     Bekasi Barat, Indonesia     Reply Retweet Favorite
RT @ANI: #WATCH: Slogans of Vande Mataram raised in Lok Sabha after Samajwadi Party's MP Shafiqur Rahman Barq says, "Jahan t… https://t.co/iaxdAE6xSf
1,313 followers     Kanpur- Lucknow- Banaras     Reply Retweet Favorite
RT @mishkhanw: pernah tak? semua yang kau buat semua tak kena. ada je orang dengki nak cari kesalahan kau.
38 followers     Malaysia     Reply Retweet Favorite
RT @tengkuamelya: its hurt its hurt tak habis habis, dah 2019 kot belajar la bodo
106 followers     Kuala Terengganu, Terengganu     Reply Retweet Favorite
RT @orangdewasaa: Apa aku pernah mengeluh, apa aku pernah berlari saat kau ada masalah. Apa aku pernah mendua, apa aku tak mengimban… https://t.co/1stOCMd23P
146 followers     Surakarta,ID     Reply Retweet Favorite
Yang ada kedai baju dia tak berkenan pulakkk haihhhh
526 followers     Reply Retweet Favorite
dari tahun lepas sampai sekarang dah tak boleh bau asap rokok. mesti loya pening semua bagai ada. tabahkan lah hati
239 followers     Negri Sembilan, Malaysia     Reply Retweet Favorite
こいつの為に本当に色々な 人に迷惑をかけ。これから 自分も変わっていかなきゃなと 思います。前のオーナーさんも 良い人で これから大事に乗らせていただきます!色々な事でお金が掛かりますが こいつの為にこれから 頑張っていきます。 https://t.co/W03UlbG5os
178 followers     狭山/新座     Reply Retweet Favorite
Holla lama tak tweet ni. Bismillah 🙏
632 followers     Johor-Ulu Tiram-Felda Tebrau     Reply Retweet Favorite
@Adam3364 @mozas_my29 @syahredzan Tak guna kita layan macai yang tak faham ni. Sesuai sangat dgn saranan Hadi Awang… https://t.co/jS45JWMzKI
121 followers     Reply Retweet Favorite
RT @LadisWasherum: Bagus dia ni. Walaupun bukan anak dia, dia jaga jugak elok elok. Tak mengeluh langsung. Budak budak datang hisap ne… https://t.co/lRhvOFgmdl
634 followers     Seattle, WA     Reply Retweet Favorite
RT @intandzull: "pakwe kau tak handsome pun" Aku tak suka orang cakap macam tu. Biadap gila! I don't care if he's not the "cutest"… https://t.co/0w0Q1DpPTR
90 followers     Kuantan, Pahang     Reply Retweet Favorite
@Sana_Ch27299 @KashifB_ سلطان راهی کا انتظار کريں۔ Reborn tak.
51 followers     Reply Retweet Favorite
Sudah lama, namun aroma parfum mu aku masih ingat Sudah tak saling sapa, namun senyummu masih melekat Bang sst
201 followers     Jawa Timur, Indonesia     Reply Retweet Favorite
RT @TwitIsiHati_: Aku banyak terasa hati dengan kawan sendiri. Jenis aku, aku suka keep it silent. Buat macam takda berlaku pape. Seb… https://t.co/ttEoeEJrxp
280 followers     Johor Bahru, Johor     Reply Retweet Favorite
@youaremy365 Yeah u got it right. Tak selamanya kita berada di takuk itu. Ada rezeki cpt and lambat. To me laaa.. p… https://t.co/xDJKcBg8xS
7 followers     Reply Retweet Favorite
@amie_0807 Kena "kau nak pegi mana bbodohh" tak?
16 followers     Reply Retweet Favorite
RT @nakberbicara: " Rabun ialah salah satu nikmat yang Allah tarik. " Boleh jadi rahmat, sebab bila rabun kau kurangkan dosa sebab p… https://t.co/N7yxHek2pu
8 followers     Reply Retweet Favorite
Masuk site waktu macam ni tak best betul
49 followers     Bulan     Reply Retweet Favorite