Start Tracking

Recent tweets for "pun"

Iyaaa dohhhh 💯 accurate. Movie pun macam tu jugak https://t.co/jmqv25CoUz
233 followers     Kuala Lumpur     Reply Retweet Favorite
@KPU_ID @SNovbria @mohmahfudmd @mas_abudiman @KPU_ID bikin seribu meme pun Alloh maha tau apa yg ada di hati, bers… https://t.co/h06ghkR2i2
1,257 followers     Papua, Indonesia     Reply Retweet Favorite
aku pun kadang tak paham cerita nur 2 ni nak serious ke nak kelakar😂😂
48 followers     Kulai Jaya, Johor     Reply Retweet Favorite
Usaha sekecil apa pun itu, semua punya nilai karna nilai sesuatu adalah usaha yang di keluarkan bukan semata hasil… https://t.co/nNI2TbK0S0
643 followers     Bumi Allah     Reply Retweet Favorite
RT @do_ra_dong: Mengapa tidak ada satu pun kepala negara yg berani mengucapkan selamat kpd Jokowi Itulah gunanya intelijen yg bert… https://t.co/TVjE9cD551
25 followers     Reply Retweet Favorite
RT @ulyauhirayra: Kumpulan thread hotel / penginapan / makanan enak di kota-kota di Indonesia. Suka bingung aing teh kalau kudu nya… https://t.co/2FzMQK6Zvi
391 followers     indonesia     Reply Retweet Favorite
@syihakookie IN 2020 OMG MY PRAYER HAVE BEEN HEARD JSJSKLSLSKSL YA ALLAH MEMANG TAKNAK DIORANG DATANG TAHUN NI PUN… https://t.co/4xZ1kvJHn4
145 followers     Reply Retweet Favorite
Lelaki ni dia bukan tahu apa, yang kami tahu cincan je apa patern pun pandai. https://t.co/ECNqy2NGG7
385 followers     MLK     Reply Retweet Favorite
Aku terkejut dengan apa yg kulihat Aku kesal Aku tak ingin orang lain mengetahuinya Namun apa daya semut nan lugu… https://t.co/Zem2m6LWwo
20 followers     Reply Retweet Favorite
RT @danialakml: Mail pun kena reject 😪 https://t.co/KCMMUuDbum
901 followers     Kuantan, Pahang     Reply Retweet Favorite
Last week busy sap . Baru boleh rilek sikit sampai week 13. Tapi penat handle event pun tak hilang lagi weh
179 followers     Malaysia     Reply Retweet Favorite
RT @shakrie_radzi: Ayahanda Tun @chedetofficial harus ingat satu jer, hidup pasti dan garenti akan mati. Jangan sampai mati kita dinan… https://t.co/zvIpXRtIuy
297 followers     Kajang, Selangor     Reply Retweet Favorite
RT @debujalanan_: dulu seiya sekata skrg bertemu pun tak bertegur sapa. dulu sehidup semati skrg rasa telah mati, sisa makian yg hidup.
1,357 followers     Reply Retweet Favorite
RT @nurshhh_: Baru tahu yang sebenarnya orang yang masuk syurga pun akan rasa menyesal bila masuk syurga. Sebabnya
62 followers     Asgard     Reply Retweet Favorite
RT @KuNazirul: Aku pelik macam mana scammer ni boleh dapat gambar mak aku semua siap nak acah jadi mak aku pulak, cara ws pun lain… https://t.co/odvGHuu4SE
760 followers     Reply Retweet Favorite
RT @WindiaTriWulan1: Ini adek uwe udah 2 hari ngilang gatau kemana. Pergi pun ga bawa hp dompet motor semua ditinggal dirumah. Sebelum p… https://t.co/wHIfk3puib
4,673 followers     Deket Colokan Listrik     Reply Retweet Favorite
RT @HeyBudie: Pengen ngechat dia, tapi bingung mau ngobrolin apaan. Cuma bisa lihatin storynya saja. Itu pun dia foto berdua dengan doinya.
5 followers     Malaysia     Reply Retweet Favorite
#ff to @Oyye_Kamine bas naam mein kamina hai lekin banda apna sahi hai. Shayari Pun sab karta hai. Entertainment and only entertainment.
426 followers     ईमान चौकी रावनपुर     Reply Retweet Favorite
RT @mizandzai: (THREAD) BENDA BOLEH BAIKI JANGAN DIGANTI. Ada isteri lembut bicara menyambut suami di depan pintu sambil menunggu… https://t.co/LmLxKkY8S3
29 followers     Kuala Lumpur     Reply Retweet Favorite
#napaktilasDilea part-2 Klo dah ngomongin ngedate, biasanya acaranya gak jauh2 dr makan. Di #noveldilan pun ada bag… https://t.co/tbvqa9bxyA
417 followers     Reply Retweet Favorite