Start Tracking

Recent tweets for "pun"

RT @RizmaWidiono: Astaghfirullah... Allah SWT pun berani mereka ancam...apalagi sodara sesamanya yg beda pilihan... #Horor https://t.co/iSkp46Jz0o
76 followers     Jakarta Capital Region     Reply Retweet Favorite
RT @laskar_minang: RT KERAS😡 Dasar @bawaslu_RI Monyet Bau Kadal Bintit Muka Gepeng Kecoak Bunting 😡😡😡😡😡 Kerjaan Kalian Ngapain Aja?… https://t.co/sdKt82Uxow
185 followers     Bogor     Reply Retweet Favorite
@_marumon Perut ak tkde pape pun?
601 followers     Salem, OR     Reply Retweet Favorite
“Sebelum beranak saya dah stress” Makcik belum bukak mulut pun rakyat Malaysia dah stress 🙄
136 followers     Kuala Lumpur City, Kuala Lumpur Federal Territory     Reply Retweet Favorite
Hangat hangat #siladudukjanganlari Isnin sampai Jumaat. Sekarang Isnin sampai Rabu je. Esok #pinkpoint pun sama lah kot.
515 followers     Reply Retweet Favorite
@azlanshahazamy Aq yg perempuan tgok laki yg ada awek materialistik pun rsa menyampah gile ahahahha nasib aq peremp… https://t.co/VzR5s0QnEI
2 followers     Reply Retweet Favorite
RT @secretstranger9: Don't want to harp on about the Pope, no pun intended, but this is a disgraceful accusation! Abuse Victims Heartbr… https://t.co/xCuxjsttM2
14,281 followers     Reply Retweet Favorite
Jokowi pun menegaskan, peningkatan pertumbuhan ekonomi itu didorong oleh dua hal, yakni ekspor yang semakin meningk… https://t.co/zCmA4ICzfQ
539 followers     Kota Malang, Jawa Timur     Reply Retweet Favorite
RT @laskar_minang: RT KERAS😡 Dasar @bawaslu_RI Monyet Bau Kadal Bintit Muka Gepeng Kecoak Bunting 😡😡😡😡😡 Kerjaan Kalian Ngapain Aja?… https://t.co/sdKt82Uxow
286 followers     Reply Retweet Favorite
ada pun orang bersuara. aku pun rasa benda yg sama tapi diam je taknak cakap hahahaha https://t.co/MLEMjxCvVa
161 followers     Reply Retweet Favorite
Saat pohon menggugurkan daunnya Bumi pun sebagai pijakan nya. Dan bila bumi sebagai tempat kau berpijak,. Lentera… https://t.co/sao8EVd4C3
6 followers     Tangerang, Indonesia     Reply Retweet Favorite
RT @TopeRendusara: klaim Presiden Jokowi : "Saya tak pernah memberikan tanah satu meter pun kepada perusahaan besar." Aktivis Lingku… https://t.co/SZ0zbtlfNg
4,164 followers     Indonesia     Reply Retweet Favorite
@FMumtazah25 Biar pun bhineka tunggal ika yang penting satu iman
182 followers     Reply Retweet Favorite
@HazleenZulkifli Hahaha mak pun tak pakai spec tebal mcm kau ! Dasar tua
684 followers     Reply Retweet Favorite
/nctzh/ jalan-jalan sambil dengerin curhat jungwoo 🐶: tadi di kelas temen-temen pada rame kan ga dengerin guru 🐶: t… https://t.co/DZ4jBUJOCW
34,127 followers     pengaduan klick 👉🏼     Reply Retweet Favorite
RT @tubbirfess: Kalau pun ini bercandaan, ini keterlaluan si https://t.co/4i3phUxoHq
282 followers     Bali, Indonesia     Reply Retweet Favorite
RT @thornyrose_: Here, some quotes. Kalau nak buat wallpaper pun boleh ✌ https://t.co/YqxJwhXRMM
1,780 followers     Selangor, Malaysia     Reply Retweet Favorite
RT @wnrmrh: I kawan dengan semua orang ikhlas. But once you create story yang tak betul or fitnah belakang i. Sampai mampos pun i takkan kawan balik.
114 followers     Reply Retweet Favorite
Lawak weh lps ni followers turun balik hahahah ada aku kisah suka hati aku la aku nak follow sapa pun yg penting saya bahagia 💜
1,000 followers     الأرض     Reply Retweet Favorite
RT @NabellaAnuar: Kita selalu juga take this for granted. Kawan yg baik itu rezeki. Family yg baik itu rezeki. Dapat tidur di bawah b… https://t.co/VKnby6t45T
47 followers     Reply Retweet Favorite