Start Tracking

Recent tweets for "pening"

Mimpi aku kawen dua. Ketahuilah. Berbini sorang pening kepala. Apatah lagi ada dua,
381 followers     Bandarsunwaypjkelana jayakl.     Reply Retweet Favorite
@SitiAishahSI Lalat pun terkulat2 pening dgn sistem kita sis..musang bulu ayam persis.. Rabak semua terhakis.. Yuran paku pakis...
17 followers     Kedah, Malaysia     Reply Retweet Favorite
@doenzil lgian jan up apa² anj.. si kenan ini bkl minta ssuatu klo lo lg sm ggvuk .. aduh pening
2,589 followers     taekook     Reply Retweet Favorite
My parents tak kasi i kerja jauh and i tell them "if you guys nak i stay rumah bagi i duit every month" ni tak bagi… https://t.co/NymFfYqfpq
725 followers     Reply Retweet Favorite
RT @adzman86: Rakyat tengah pening fikir isu harga barang naik, yang dia ni abah haiwan mana? https://t.co/23oVvGoqtd
275 followers     Reply Retweet Favorite
Tapi kena pendam sendiri jugalah cerita dia. Nak cari orang cerita bf takda, ada bf nanti susah takut dia pening dengan aku.
780 followers     Reply Retweet Favorite
kenapa awal bulan selalu pening terus siii ? bangsadddddddd
16 followers     Bandar Lampung, Lampung     Reply Retweet Favorite
@Rap T-t-t-h-iss can’t be hap-p-pening 😞 https://t.co/z6Wtt6yYpD
159 followers     Reply Retweet Favorite
Aku mampu sebab tu aku cakap macam tu... Terpulang lah... LA okay je... Dia tanya Sal macam mana ? Aku cakap aku da… https://t.co/udCJ81RuIe
12 followers     Negri Sembilan, Malaysia     Reply Retweet Favorite
Pening
420 followers     Jawa Tengah, Indonesia     Reply Retweet Favorite
ibunya apa ngga pusing ya anaknya gemes bgt begini gue orang asing aj pening liatny https://t.co/rZvb5GwHrx
8 followers     Reply Retweet Favorite
first thing first absober baru is must . pening aku layan bawak 200 macam naik unta
101 followers     Malaysia     Reply Retweet Favorite
xsangka plak yumi cell 2 byk plak kiss 🌚 xnak lah tgk aq pening, mcm sume episod😭 penatla bye hahaha xjadi tgk
371 followers     3000 miles away from homè     Reply Retweet Favorite
@Amazingdeals360 @4999 How to get this at 4999....on pening the link it is showing 7999
45 followers     Hyderabad     Reply Retweet Favorite
@ruhutsitompul Dasar otak anjing'..., pasti' pening lah kebanyakan daging babi sih luh , makanya kurangin , jadi ot… https://t.co/E7QwNOCBNm
1 followers     Reply Retweet Favorite
Pengen nangis, tapi ngga bisa nangis dan harus maksa untuk ditahan sampe kepala pening. Sabar ya, emang ngga ada sp… https://t.co/xQfPt8GPmP
230 followers     Reply Retweet Favorite
Mata ngntok barai pening, tapi takleh tidur gini 😞
903 followers     Reply Retweet Favorite
kebangun grgr pening kepala😭
3,055 followers     SHE/HER ☆♡     Reply Retweet Favorite
Pening pala aku liat kelakuan kalian berdua astaga https://t.co/jXY35xVfK2
27 followers     rant.     Reply Retweet Favorite
Bimbang, ini pening migrain atau pikiran🥱
933 followers     Jakarta Capital Region     Reply Retweet Favorite