Start Tracking

Recent tweets for "penaja"

Enara Birdnest sebagai penaja serum untuk Program 10K Langkah Ameerah Zon Utara pada 1 Oktober 2022… https://t.co/HMrmGWXVi9
527 followers     Reply Retweet Favorite
Penaja || Poetry . YouTube: https://t.co/dhZnVKPMb8 Spotify: https://t.co/enm3BG7jr6 Apple Podcasts:… https://t.co/qyNWuP8mNm
71 followers     India     Reply Retweet Favorite
RT @NabilHussein: Terima kasih kepada penaja yang menaja jersi original kelab lopek ni. https://t.co/y1CxB1Efsk
539 followers     Anfield, Liverpool     Reply Retweet Favorite
Terima kasih kepada penaja yang menaja jersi original kelab lopek ni. https://t.co/y1CxB1Efsk
27,479 followers     Malaysia     Reply Retweet Favorite
@KotaNusantara @abangbelneg @LawTop20 Seluruh pihak di Indonesia mendukung lancarnya proses pemindahan IKN dari Jakarta ke Penaja
0 followers     Reply Retweet Favorite
Pesanan penaja Mama setiap bulan bila aku dapat gaji. "Duit tu simpan sikit. Jangan nak shopping baju sangat". https://t.co/bqqHHjkJ3j
180 followers     AOR ➡ SEL     Reply Retweet Favorite
@PenajaAgain Looking like that….he gotta do what he gotta do Penaja!
514 followers     Reply Retweet Favorite
RT @nazli_nayan: Culture paling aku fak sekarang culture jersey. Kain sama je macam kau order custom jersey dengan supplier buat jer… https://t.co/hz9zUN7Md2
438 followers     smk usj 13 and melaka-malaysia     Reply Retweet Favorite
Program ini dianjurkan untuk memberi kesedaran yang berguna kepada para peserta untuk menghadapi situasi yang tidak… https://t.co/v6jrCdHIng
10,269 followers     Kuala Lumpur     Reply Retweet Favorite
@jiminandme Sorang je kot yg menang..tiket lain kan dah dijual oleh scalpers dan wakil company dan penaja
345 followers     ~between Seoul and Ipoh~     Reply Retweet Favorite
RT @nazli_nayan: Culture paling aku fak sekarang culture jersey. Kain sama je macam kau order custom jersey dengan supplier buat jer… https://t.co/hz9zUN7Md2
381 followers     MY     Reply Retweet Favorite
Culture paling aku fak sekarang culture jersey. Kain sama je macam kau order custom jersey dengan supplier buat jer… https://t.co/hz9zUN7Md2
355 followers     Pahang, Malaysia     Reply Retweet Favorite
kne cari penaja ni..
177 followers     Reply Retweet Favorite
Pengerusi Penaja Gerakan Tanah Air (GTA), Tun Dr Mahathir Mohamad mendakwa, sogokan adalah wang haram kerana ianya… https://t.co/kx3mKd2Qmq
1,883 followers     Kuala Lumpur City     Reply Retweet Favorite
RT @AzyanNurani: SYRIA | Negara penaja dana / pembekal senjata ~
3 followers     Reply Retweet Favorite
SYRIA | Negara penaja dana / pembekal senjata ~
61,404 followers     Melaka,Malaysia     Reply Retweet Favorite
@Nurintashaa @tikasyazana hshshshs mana saya tahu🤣😭 penaja minta kitaorang rahsiakan
8,063 followers     Ship All Over Malaysia🇲🇾     Reply Retweet Favorite
🎥AGYM NUTRITION SDN BHD PENAJA NUTRISI TERENGGANU FC 🏴🏳️ #TerengganuFC #WeBleedBlackandWhite #TFCTV https://t.co/NwUQjrIqjK
23,231 followers     Malaysia     Reply Retweet Favorite
Minggu akhir untuk korang sertai peraduan #TerpalingJuaravivo. Serti sekarang dan menangi vivo V25 setiap minggu de… https://t.co/oncetmxlre
1,299,816 followers     Sri Pentas, Damansara     Reply Retweet Favorite
RT @Sayrasugar: Kita boleh nak ship watak artis dalam drama tu, tapi kalau kita nak ship artis tu luar dari drama berpada sebab mas… https://t.co/VKhfzm1eIO
127 followers     Reply Retweet Favorite