Start Tracking

Recent tweets for "nak"

@bydinie @ftwa_fit @nur_anastasia_ @izoneleon @arieff7_ Baiklah yang dipertikai...Btw bila hang nak balik
25 followers     Reply Retweet Favorite
RT @FaktaAgama: Solat Taubat very Simple! Rakaat pertama : Surah Alkafirun Rakaat kedua : Surah Al Ikhlas Sujud terakhir beristig… https://t.co/2oa2swS5tJ
419 followers     Kedah     Reply Retweet Favorite
RT @NakPapaMoto_: Nak, Papa mo to. Proud na proud mga kumpare ko sa mga nak nila 😍 https://t.co/ya8YqPbKqv
210 followers     Reply Retweet Favorite
@AthirahNajwa_ omg dia ni dah kenapa nonstop nak cc bitter ni, teringin nak makan tapak kasut ke apa hahahahaha 😂😂
1,214 followers     Reply Retweet Favorite
RT @NakPapaMoto_: Nak, Papa mo to Retweet this if you have the Best PAPA in the world.
531 followers     lccm     Reply Retweet Favorite
RT @NakPapaMoto_: Nak, Papa mo to We all have that one friend na mas nakakatawa pa ang TAWA niya kesa sa JOKE niya.
85 followers     Reply Retweet Favorite
Dah siap makeup dah siap spray makeup fix, bru sedar primer tak pakai HAGAHAHAHHAHAHA JAHANAM TAKAN NAK.PADAM
26 followers     Malaysia     Reply Retweet Favorite
RT @HaiwanJalanan: Suruh diet tak nak diet. Kan dah malu... https://t.co/XrqWrSUE9V
282 followers     putrajaya     Reply Retweet Favorite
Aku nak buat announcement! Aku takpandai bercinta! So takpayah sibuk la nak text nak berkenalan nak bla bla bla. Ak… https://t.co/esuUQIVxOk
1,045 followers     Kuala Lumpur     Reply Retweet Favorite
@501Awani 3. ai terus melenting kononnya semua tun berkomplot utk jatuhkannya. pelik. sorg pm berkomplot nak jatuhk… https://t.co/jL8YZCCPG2
184 followers     Reply Retweet Favorite
RT @adam_daniall: i want "sayang" "sayang" "sayang" "sayang" "sayaaangggggg" "sayang nak tahu tak?" "tadi kan tadi kan" everyday.... https://t.co/zg1KyU1VNM
92 followers     Reply Retweet Favorite
RT @hell0erick: Bagi aku, kalau kau dah in relationship, tak payah nak care dengan masalah perempuan lain. Tak payah nak cheer up k… https://t.co/gqcQmjCq9q
522 followers     kelantan     Reply Retweet Favorite
RT @Nurizyan98: Aku sekarang ni jenis malas nak reply ws orang. Nak baca ws pun malas. Aku akan ws or reply ws orang bila ada perka… https://t.co/RMdnXCVaXj
588 followers     ig : areeneliaros     Reply Retweet Favorite
RT @itsrahmaah: Guys, I reaally need your help. Abah aku dah macam nak giving up https://t.co/xzOptX3CKM
53 followers     Reply Retweet Favorite
RT @Azzweenween: Kepada kengkawan Twitter yang bakal berkahwin: Aku dapat harga staff untuk barang2 jenama Samsung. Barang2 dari Kor… https://t.co/7orbB8mASs
195 followers     Shinagawa, Tokyo     Reply Retweet Favorite
RT @azrina987273: @FemMuzzammil @ssophussein Salahnya dia nak buat cam santai acah2 main game camtu...adik2 mula2 break pastu cak kit… https://t.co/cfNjQYaSsS
87 followers     Sungai Petani,Kedah     Reply Retweet Favorite
RT @hell0erick: Bagi aku, kalau kau dah in relationship, tak payah nak care dengan masalah perempuan lain. Tak payah nak cheer up k… https://t.co/gqcQmjCq9q
17 followers     Kelantan, Malaysia     Reply Retweet Favorite
@atiqahsoberi_ Haaaaaaaa.... Ya Allah rindu nak mampus. Balik sekolah ja nak cari benda alah ni.omaigad
202 followers     Alor setar     Reply Retweet Favorite
Cepat la nak balik . Aku nak makan sambal tumbuk ni
136 followers     Malaysia     Reply Retweet Favorite