Start Tracking

Recent tweets for "kena"

RT @juraisabdullah: Kawan kawan doakan mak aku. Hmm masuk hospital, kena stroke bahagian otak. 😭🙏🏻. Semoga mak aku sihat seperti dulu.… https://t.co/XyY8ePiqfA
333 followers     Reply Retweet Favorite
RT @paminordin: I’m sorry but kita kena faham konsep sejadah ni. I once mengadu kt ustzh yg senior pernah bantai jr dgn sejadah and… https://t.co/1Tt23ON1ks
121 followers     Malaysia     Reply Retweet Favorite
RT @eydazmn: siapa yang ada scars sumpah korang kena try ni ✊ sebotol kecik tu aku pakai tahan 2bulan setengah https://t.co/Zx5rWMAb9O
110 followers     afifsyhmi❤     Reply Retweet Favorite
RT @aeribase: /ab/ SH : eh duit sapa tuh jatoh ? All : *nunduk nyari duit dibawah bangku* SH : hahahahaha kena prank Sehun doa… https://t.co/xDb3fOPe8D
15 followers     Indonesia     Reply Retweet Favorite
RT @seokxjnn: Aku cape kena marah abang mulu krn notif nya jd banyak😭 aku pindahin kesini GA nya ya. Rt dan reply harapan kalian… https://t.co/n3GBSxjC5M
203 followers     Reply Retweet Favorite
@Eno_Bening Kena karma lu, tweet gw gak pernah di bales
8,886 followers     Lahat, Sumatera Selatan     Reply Retweet Favorite
RT @juraisabdullah: Kawan kawan doakan mak aku. Hmm masuk hospital, kena stroke bahagian otak. 😭🙏🏻. Semoga mak aku sihat seperti dulu.… https://t.co/XyY8ePiqfA
532 followers     Kota bharu     Reply Retweet Favorite
Wei nak pukul ni manager Boleh Tak, Dia pikir aku kaya eh bila time ada shortage jer muke aku dengan Jie nat kena c… https://t.co/vEHo8TNKA4
38 followers     Singapore     Reply Retweet Favorite
Lho baru tau ada berita ini. Seluruh Toyota Rush yang beredar di Indonesia harus ditarik untuk mengatasi masalah p… https://t.co/iBMlvC5TDj
23,119 followers     Indonesia     Reply Retweet Favorite
RT @oyah3094: Nak share sikit cara mcamana nak auto reply ws; khas untuk peniaga Cara ni berguna sangat bila korang tengah busy… https://t.co/q5lslBSyyZ
122 followers     Reply Retweet Favorite
RT @oyah3094: Nak share sikit cara mcamana nak auto reply ws; khas untuk peniaga Cara ni berguna sangat bila korang tengah busy… https://t.co/q5lslBSyyZ
27 followers     Kelantan, Malaysia     Reply Retweet Favorite
@adeeeeeeeeb Baru lepas kena reject semalam 😂😂😂
235 followers     Reply Retweet Favorite
RT @promisewith9: BUKA AKUN YANG KENA LOCK/ SUSPEND ~A thread~
820 followers     Indonesia     Reply Retweet Favorite
RT @seokxjnn: Aku cape kena marah abang mulu krn notif nya jd banyak😭 aku pindahin kesini GA nya ya. Rt dan reply harapan kalian… https://t.co/n3GBSxjC5M
844 followers     Cerritos, CA     Reply Retweet Favorite
RT @eydazmn: siapa yang ada scars sumpah korang kena try ni ✊ sebotol kecik tu aku pakai tahan 2bulan setengah https://t.co/Zx5rWMAb9O
18 followers     Malaysia     Reply Retweet Favorite
RT @snjayajonggrang: ketika kena sedak.. dan cara menolong nya. kena sedak bs terjadi pd siapapun dan kapanpun.. https://t.co/FJJbUuOFNz
821 followers     Reply Retweet Favorite
RT @snjayajonggrang: ketika kena sedak.. dan cara menolong nya. kena sedak bs terjadi pd siapapun dan kapanpun.. https://t.co/FJJbUuOFNz
113 followers     ykt     Reply Retweet Favorite
RT @snjayajonggrang: ketika kena sedak.. dan cara menolong nya. kena sedak bs terjadi pd siapapun dan kapanpun.. https://t.co/FJJbUuOFNz
734 followers     Reply Retweet Favorite
RT @eydazmn: siapa yang ada scars sumpah korang kena try ni ✊ sebotol kecik tu aku pakai tahan 2bulan setengah https://t.co/Zx5rWMAb9O
373 followers     Ledang, Johor     Reply Retweet Favorite
Start 2009/2010. Dah tak ingat. Lepas tu delete sebab kena kecam then buat acc baru https://t.co/cAAaw0YaJP
158 followers     sik's eyesmile     Reply Retweet Favorite