Start Tracking

Recent tweets for "kedai"

@orange_Iemonade Tak juga. Makan luar juga kalau hari kerja. Lunch sekarang biasa lauk ayam dan sayur dah boleh dap… https://t.co/7QbMDl2asU
325,421 followers     Reply Retweet Favorite
RT @f4kr0ls00d: Beza kenderaan ceo syarikat corporate rugi billion² dengan kenderaan tokey kedai burger untung RM5000 sebulan. https://t.co/z4o7EILVjV
49 followers     Reply Retweet Favorite
My very ringan tulang husband, lepas kerja tolong kita dekat kedai pulak. Haih sayang sungguh https://t.co/T2Dw6QSel4
107 followers     Reply Retweet Favorite
RT @LilyZali: Ni la sebabnya aku selalu ckp isteri kena ada something else to fall back on. Tapi tu la geng pick me babi dok kata… https://t.co/Jc80BsvHu0
249 followers     Reply Retweet Favorite
@eiirraaaaa hmmmm cowi laaa tambah koleksi kedai sikit hehehe
4,895 followers     Reply Retweet Favorite
Ikut hang lah @biqpihz , takmau kelahi dah benda kecik camni,tembak aq pun aq bukan calon. aq dah kalah dah Nnti f… https://t.co/5gz9CAseFZ
186 followers     GOMBAK     Reply Retweet Favorite
Day 6 explore joms ke teras.. ape ye pkknya itu dah sebelahnya ada sungai jueeerrrnih bgt so pwitty and calming btw… https://t.co/UF9lfddCPm
121 followers     Reply Retweet Favorite
Aku nak g makan.. tapi semua kedai makan penuh.. jadi aku makan megi https://t.co/03Hcf3orMR
125 followers     Reply Retweet Favorite
@ieyzaaaa_ Tu la, zaman depa masatu, kedai makan pun susah. Orang dulu2 suka proses memasak. Kita ni yang muda mana… https://t.co/qyLyUPYc8K
177 followers     Kota Kinabalu, Sabah     Reply Retweet Favorite
RT @LilyZali: Ni la sebabnya aku selalu ckp isteri kena ada something else to fall back on. Tapi tu la geng pick me babi dok kata… https://t.co/Jc80BsvHu0
5,926 followers     Malaysia     Reply Retweet Favorite
Silahkan bagi yg minat 😁😁😁 📍Kedai Kopi Gading Cempaka #kedaikopigadingcempaka #kopigadingcempaka #sotoayam… https://t.co/TFOO253RoO
1,396 followers     Bengkulu, Indonesia     Reply Retweet Favorite
@FitriAntoni gw kemaren ke pertok, KEDAI HORRE lagi ga buka
306 followers     Jakarta, Indonesia     Reply Retweet Favorite
Sebelum orang kecam, aku bagitahu. Dulu aku nak kena kopi 3-5 kali sehari. Setiap hari lepak kedai hipster (sini je… https://t.co/2BYK7SH2zf
325,421 followers     Reply Retweet Favorite
RT @RealKotakKopi: Kerja kosong Vacancy !! Kedai: Kotak Kopi Lokasi: Setia Alam, Shah Alam https://t.co/ZLYdTH72TW
465 followers     Reply Retweet Favorite
RT @kraszbatu: Jalan2 pekan Ipoh cari tempat sarapan tadi, jumpa restoran chinese muslim ni. Auntie Ross Kitchen. Dia punya Dim Su… https://t.co/kXzygQ3ouE
38 followers     Reply Retweet Favorite
RT @kraszbatu: Jalan2 pekan Ipoh cari tempat sarapan tadi, jumpa restoran chinese muslim ni. Auntie Ross Kitchen. Dia punya Dim Su… https://t.co/kXzygQ3ouE
53 followers     Reply Retweet Favorite
Okayy terjawab la pagi td punya situation. Napoh tepi tepi jalan nnyaa kedai tu kena nyahaktifkan. Nak buat jalan besar cikett.
59 followers     MY     Reply Retweet Favorite
Tibalah jadwal utk mitap sama si lelaki kampret ini wkwk jam 11 baru dtg dy 😂😂😂 dy ni temen se geng kita pas kuliah… https://t.co/p88xYp1LES
1,135 followers     NO EXO NO LIFE     Reply Retweet Favorite
Pergi makan ke pergi kerja kedai makan dia ni 😤
230 followers     Reply Retweet Favorite
@adengothman Haha kan. Yang penting elak kedai hipster. Biasa aku kat kedai hipster je dah sekali makan rm 50
325,421 followers     Reply Retweet Favorite