Start Tracking

Recent tweets for "kalau"

Kalau jual voucher kfry ada orang nak beli tak 🤔😬😬
481 followers     Seri kembangan     Reply Retweet Favorite
RT @Pintudung: Mcm manalah anak2 muda ni nk stop couple kalau dh 'pendakwah' kegilaan diorg sendiri up gambar laki bini sweet2......
18 followers     ganunelang.my     Reply Retweet Favorite
Belajar itu harus dilandasi niat. Percuma kalau tidak niat, hasilnya pasti nihil.
375 followers     Bumi Allah SWT     Reply Retweet Favorite
RT @SutanRiska: Kalau ada yg nanya kenapa Presiden @jokowi mengurangi berbagai subsidi, ini salah satu jawabannya. Jalan ini di ban… https://t.co/TtwoAVMX2U
61 followers     Reply Retweet Favorite
@ahmadmaslan ini baru pmimpin seru..kalau raja seru..tolong jawab ...
0 followers     Reply Retweet Favorite
Pembeli tak menyadari kalau wadah tersebut sudah berusia 4.000 tahun. https://t.co/Z2CFRw3lCj
72 followers     Reply Retweet Favorite
RT @therealsuezy: Omg apa punya soalan la ni? Harus la tak? Hello kitorang cuma nak makan kat restaurant berpusing kat KL TOWER tu pa… https://t.co/c9MTcWIgpO
317 followers     Malaysia     Reply Retweet Favorite
RT @Eikayuyun: My parents cakap, jangan benci orang and jangan menyesal kalau kenal dengan seseorang. They come for a reason either blessing or lesson.
99 followers     Reply Retweet Favorite
RT @datukhensem: Sebenarnya best jugak kalau boleh buat viewing party #AFFSuzukiCup kat depan pavilion macam final world cup haritu… https://t.co/G7qQP4wfZH
324 followers     Malacca, Malaysia     Reply Retweet Favorite
RT @shrfnbh: Apa function twitter kalau classmates ngan housemates follow HAHAHAHA
534 followers     Reply Retweet Favorite
RT @Azzara_02: Sholatullah Salamullah .. Masya Allah 🙏 jangan Terharu aku tuh lihat ini, pak @sandiuno selalu mendapat sambutan ha… https://t.co/8pH08YigZV
430 followers     Kota Surabaya, Jawa Timur     Reply Retweet Favorite
RT @nctzenhalu: /nctzh/ "Kak Doy beneran ini? Gak ngerepotinkan?" "Saya gak keberatan kalo direpotinnya sama kamu" "Serius kak" "Ka… https://t.co/nIfEJv6qoS
52 followers     Reply Retweet Favorite
RT @ApxS_: Perempuan ni kuat sebenarnya. Time single atau baru putus. Tengoklah, semua gunung kalau boleh nak panjat. Tapi tim… https://t.co/k8ITYiq2PM
573 followers     Reply Retweet Favorite
RT @ayafrna: benda simple. selagi kau takde kerja & pendapatan tetap, takde rumah lengkap, takde kereta then jangan kahwin. yes… https://t.co/NPXPU0BNQc
335 followers     Shah Alam     Reply Retweet Favorite
RT @Arie_Kriting: Orang rasis di negara tetangga berkumpul. Menyuarakan kalau ras mereka harus dianggap lebih unggul dan punya keisti… https://t.co/H6hnp9Si5N
4 followers     Reply Retweet Favorite
#SoreSoreSeru with Moya Supernova Ikut gabungan topik juga yaa😍 Sobat Panorama kalau lagi ada waktu senggang, kam… https://t.co/xjdHBH01rr
1,930 followers     ÜT: -7.659535,112.897275     Reply Retweet Favorite
RT @hasifgan: Rare sekolah ni buat ujian iron baju utk interview intake form 1. Bagus lah ni nanti kalau morning assembly tidak l… https://t.co/JeEDHivKqP
86 followers     Reply Retweet Favorite
RT @HermyRahim: Kalau ada rezeki aku layan final dekat Hanoi je lah. Mungkin final di Bukit Jalil untuk adik ni. Moga Malaysia bagi… https://t.co/4xVXkGNrZt
198 followers     Kajang, Selangor     Reply Retweet Favorite
RT @naeyouroppa: @kaesangp Dijaga dong kalau ngomong mas, masa ngomong sama presiden udah kayak ngomong sama bapak sendiri
154 followers     Hell     Reply Retweet Favorite
RT @_karmenlunarx: Timeline i ada melayu yang kata TH dah bawah DAP. Katanya Mujahid orang DAP. Tapi tak sangkal langsung UMNO kelepet… https://t.co/loH8RjYipl
78 followers     Old Montreal, Québec     Reply Retweet Favorite