Start Tracking

Recent tweets for "dengan"

RT @WOWFAKTA: 90 persen orang usia 18-29 tahun tidur dengan ponsel mereka tepat di samping tempat tidur mereka.
653 followers     walking in the wind     Reply Retweet Favorite
@guratsubuh Oh jadi ini rahasia pembalap dengan kecepatan 89 km/jam?
34 followers     BDG - JKT     Reply Retweet Favorite
RT @halleluhellyeah: Ketahuilah gak semua orang pengen kek Maudy Ayunda, sebab ada yang cukup dengan meledakan diri, bagi mereka udah ya… https://t.co/n2XWuoYuCH
176 followers     DKI Jakarta     Reply Retweet Favorite
Bonus Besar dengan Ongkir Gratis, Kualitas Tinggi dengan Harga Terendah! Jangan lewatkan! https://t.co/WzdpaJHBUP
23,507 followers     Semarang     Reply Retweet Favorite
RT @kimmohito: Kepada lelaki yang dah ada awek, sila jaga awek korang elok-elok, jangan gatal dengan perempuan lain, jangan la tam… https://t.co/sp2O39GwhJ
83 followers     Colômbia, Brasil     Reply Retweet Favorite
RT @BalqisSidiqia: Berhenti pura-pura bahagia, jangan menipu dirimu sendiri. Tidak masalah kalau kamu sedih, kecewa, sakit hati, gala… https://t.co/w7OFyuLKZg
447 followers     Makassar     Reply Retweet Favorite
Melewati sabtu malam dengan mendengar lagu 4x https://t.co/zNq2TOmOdG
309 followers     Sulawesi Selatan, Indonesia     Reply Retweet Favorite
RT @njwriena: dear future boyfriend, awak nak like gambar perempuan lain? like jelah. nak kawam dengan perempuan lain? okay go… https://t.co/NqAef4cCyF
348 followers     Trengganu, Malaysia     Reply Retweet Favorite
RT @worknco: Tips simpan RM496 sebulan bermula dengan RM1 saja. Nak tahu macam mana? Ini adalah thread. https://t.co/077OfLKUeo
965 followers     Reply Retweet Favorite
RT @deNYUTAn: #CerdasCermatDenyutan “Siapa pacar @jungeubhi ?” AKU. AKU. AKU. *angkat tangan dengan bangga* 😎 https://t.co/LXSJba1Yyh
236 followers     Reply Retweet Favorite
@rdaliffa_ Sini gue hibur dengan cintaqu
1,300 followers     Reply Retweet Favorite
Pastikan siapa nak main dengan aku wajib buka voice chat sebab aku dengan @hanidelevingne akan buat korang terhibur gelak sampai subuh
5,647 followers     🇲🇾     Reply Retweet Favorite
@nunuananaaa Ada apa dengan ji chang wook? Ak penasaran hmmm
471 followers     I I II II I I OI II     Reply Retweet Favorite
RT @topislamictwit: Deep nya bila ustaz kata hati yang paling jauh dengan Allah adalah hati orang bercinta. And yang paling deep bila k… https://t.co/zo9GQGKcWe
10 followers     Gombak, Selangor     Reply Retweet Favorite
RT @sufeahani_izzan: Form 5 Aku kena sabotaj dengan sorang mamat ni. Masatu fb tengah hot. Dia buat acc guna nama aku, then dia maki ha… https://t.co/aIktCJVnVq
255 followers     Kemaman, Terengganu     Reply Retweet Favorite
Sophie Navita menceritakan soal rumah tangganya dengan Pongki Barata yang sudah terjalin selama 16 tahun https://t.co/DG1Ti6msEG
42,025 followers     Jakarta, Indonesia     Reply Retweet Favorite
Bersahabat dekat dengan deadline dan kekecewaan 😔
97 followers     Tangerang, Banten     Reply Retweet Favorite
@Irfansyahzz Kalau i satu sekolah dengan you, i pukul diorg semua 😤😤
1,322 followers     Reply Retweet Favorite
RT @eymahana: Buat apa kau ada duit bila dengan kau, aku rasa tak ikhlas, rasa tak tenang. Yeah i know semua orang suka duit. But… https://t.co/sHrtUmk3dv
1 followers     Reply Retweet Favorite
RT @FurqanA21: Pelik, profile aku pelik, ke sama dengan yang lain, try check
410 followers     Sabah, Malaysia     Reply Retweet Favorite