Start Tracking

Recent tweets for "cuba"

RT @official_faiz: ✅ Tekak rasa kering dahaga ketika berkelah di tepi sungai beramai² ? Boleh cuba try test order✌ 🍦🇲🇾🍦🇲🇾🍦🇲🇾🍦🇲🇾🍦🇲🇾🍦… https://t.co/oBjExyKE6f
20 followers     PONTIAN     Reply Retweet Favorite
Cu un mesaj de felicitare din partea primului secretar al Partidului Comunist din Cuba, generalul armatei… https://t.co/ONhvrcuKcx
416 followers     Bucarest, Rumanía     Reply Retweet Favorite
@fercarvaster @BolsonaroSP @brasil_paralelo Comunistas são defensores das ditaduras de Cuba e Venezuela China e Co… https://t.co/wF91LDtgHp
24 followers     Reply Retweet Favorite
173. Matinee (1993). Un homenaje al cine (en especial a la cifi y serie B) tan bonito como divertido, contextualiza… https://t.co/s1Ibh4eZx2
495 followers     Tromaville / Madrid     Reply Retweet Favorite
RT @danialzz__: aku tak suka marah marah tak tentu pasal. orang buat sial pun, aku cuba jadi baik. bila aku dah start kurang ajar, you’ve crossed the limit.
47 followers     Johor Bahru, Johor     Reply Retweet Favorite
apabila rasa serba salah hadir, kuat sungguh cengkamannya sehingga fokusku menjadi sempit. cuba tuk ku leraikan. na… https://t.co/MeSk2pJ8Pu
45 followers     Reply Retweet Favorite
RT @yolandafgomez: #TenemosMemoria.Este día en 1898 tropas yanquis invadieron #Cuba para frustrar la victoria del triunfante Ejército… https://t.co/dQ93k8aYsP
118 followers     Reply Retweet Favorite
@HillelNeuer @frisson2com The following States will also continue as members of the Human Rights Council: Algeria,… https://t.co/WyA18ufKIS
338 followers     Italie     Reply Retweet Favorite
RT @Gus_Noriega: Las camaritas de teléfono llegan a Cuba y muestran imágenes de cómo es una dictadura. https://t.co/9nnE1FK8k6
117 followers     Reply Retweet Favorite
EEUU estudia eliminar algunas categorías que permiten a sus ciudadanos viajar a #Cuba "'… https://t.co/uQ9XZwPeHH
1,309,951 followers     Caracas - Venezuela     Reply Retweet Favorite
RT @mhmmdaimnn: Aku tak suka marah tak tentu pasal . Orang buat sial pun , aku cuba jadi baik . Bila aku dah start kurang ajar , you've crossed the limit .
167 followers     Pahang, Malaysia     Reply Retweet Favorite
RT @aparedesrebelde: Ella nació en #Guantánamo pero es de toda #Cuba. Este #21deAbril cumple #60años. Sigue siendo bella, pero sobre tod… https://t.co/4GoVUwrefr
118 followers     Reply Retweet Favorite
RT @EddyAzmann: Hi warga Kuantan! 🍔🍔 Burger Ayam Crispy @ BurgerBaek dah ada dekat Kuantan tau! Gerai BurgerBaek (Depan Pak Akob… https://t.co/LnOcUz7kEV
62 followers     Reply Retweet Favorite
RT @iizzm__: Jom lepak di Saudagar Kitchen Dato Keramat KL. Port lepak terbaik view KLCC Kami ada Western Food, Pisang Cheese,… https://t.co/xxflSFqFOe
767 followers     Kuala Lumpur City     Reply Retweet Favorite
@Feegrande Ramai dah cuba. Hahahaha. Tp takpelah cukup kita tau dia cantik. Yg lain kita berserah je lah pd yg maha Esa. Ahahahaha
24 followers     Reply Retweet Favorite
@shai57 Hmm. Pelik kes ni sbb kalau ikutkan kat service center, jarang sgt dpt. Actually tak pernah dpt kes mcm ni… https://t.co/PI4tjTvBG9
4,635 followers     Malaysia     Reply Retweet Favorite
RT @p_justicialista: Repudiamos el accionar de David Lacroze Ayerza, expresidente de la Junta Nacional de Granos de la dictadura, que in… https://t.co/xJ3alPODx3
47 followers     Tigre, Argentina     Reply Retweet Favorite
RT @danialzz__: aku tak suka marah marah tak tentu pasal. orang buat sial pun, aku cuba jadi baik. bila aku dah start kurang ajar, you’ve crossed the limit.
45 followers     France     Reply Retweet Favorite
if aku rasa give up dgn studies, rasa stress and malas nk belajar. aku akan cuba ingat kata2 semangat yang mak aku… https://t.co/QDYtcoxDYu
79 followers     Reply Retweet Favorite
RT @danialzz__: aku tak suka marah marah tak tentu pasal. orang buat sial pun, aku cuba jadi baik. bila aku dah start kurang ajar, you’ve crossed the limit.
66 followers     Sabah, Malaysia     Reply Retweet Favorite