Start Tracking

Recent tweets for "budak"

RT @CakirGonca: @aytl_budak Bu kız beni öldürecek #TubaBüyüküstün
179 followers     Reply Retweet Favorite
Pacarku Suka diperlakukan Seperti Budak https://t.co/mipx9YuHJT
382 followers     Reply Retweet Favorite
Random sangat ni ibu send cara jahit baju budak dari tiktok. Ghisau.
130 followers     Reply Retweet Favorite
RT @yemmeow: Tak boleh lawan budak ni laaa https://t.co/AEjTOSggFp
1,097 followers     Malaysia     Reply Retweet Favorite
😑 Dah la malam tadi buat perangai mau kene pijak jugak budak ni HISSSS https://t.co/lW9vXJpk6b
298 followers     世界え     Reply Retweet Favorite
siotlah statement dia ni,budak sklh menengah pun takkan jawab mcm ni🤦🏻‍♂️ https://t.co/gOvJq0gw2V
89 followers     .     Reply Retweet Favorite
@HabisNontonFilm Besar dah budak ni
120,127 followers     Kuala Lumpur     Reply Retweet Favorite
bila aku dah commit lebih buat grouping assignment, tak payah la nak pujuk belanja kfc bagai. Ingat aku budak buda… https://t.co/nmnB9A9k6R
502 followers     Manjung, Japan     Reply Retweet Favorite
Dengan nak pergi bank bawa baby. Takkan nak tinggal budak dalam kereta. Tak boleh fikir ke ?
770 followers     Reply Retweet Favorite
@Iqballfahrizal @SeledingTekel Sebab sanes pemaen Asli Bandung. Sok weh tempo weh pebri, maen butut siga budak dia… https://t.co/NLkOUgXSV6
6 followers     subang, west java     Reply Retweet Favorite
RT @CakirGonca: @aytl_budak Bu kız beni öldürecek #TubaBüyüküstün
328 followers     Canada     Reply Retweet Favorite
@aytl_budak İyi yatmamışım bu güzellikten ta Sabah haberim olacaktı #TubaBüyüküstün
859 followers     Reply Retweet Favorite
RT @maknae_taja: Keluarga ni dilaporkan hilang sejak bulan May. Before that, parent budak ni memang apply cuti dekat sekolah anak di… https://t.co/qKYuBvub0l
386 followers     Reply Retweet Favorite
RT @CakirGonca: @aytl_budak Bu kız beni öldürecek #TubaBüyüküstün
207 followers     Uzhhorod, Ukraine     Reply Retweet Favorite